Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Azt hiszem lesz egy kis garanciális problémám a nemrégen vett mobilommal.Konkrétan szerintem hamar lemerül.Egy spica a konkrét készüék,16. hoztam el.Feltöltöttem rendesen (nem,nem volt rajta a töltőn 12 órán át kikapcsolva,eddig sem csináltam,gondom nem volt belőle,nameg litiumos aksinak minek... )Szóval teljes töltés után levéve a töltőröl pár perc múlva 90% az akku,fél óra,óra mulva 80% és igy tovább.Minden progit kilőve szintén.
Kérdésem az,hogyan működik a garancia ügyintézés?Beadom,bevizsgálják,aztánközlik,hogy nincs vele gond?Az nem baj,hogy egy fél napalatt leeszi az aksit.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
Hogy van ez a Bónusz program most a Telenornál?Mert a netshopban nézem a számomra kidobott lehetőségeket, ott a telefonokat forintra annyiért írja ki nekem, mintha új előfizetéssel vennék.10 éve vagyok előfizető ezen a számon, költök is eleget, időben is fizetek, késésem sem volt még, még sincs egy dekányi kedvezményem se?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Acheron #15206 üzenetére
Ennyi? Ez azért kicsit vicces.Igaz, hogy a jelenlegi csomagom S kategóriás, de amikor kötöttem, ez még bőven M volt. HAvi számlám 7-8k átlagban, 6 éve vettem náluk igénybe utoljára a bónusz "hüjeséget"... Cserébe megtarthatom a számom 2 év hűségért és 2 év tarifamegtartásért.. Vicces.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Acheron #15208 üzenetére
Megmondom neked őszintén idén jó, ha 10 smst küldtem.Kitörölhetem az ilyen bónuszokkal a picsámat, már bocsánat.A 4 hónapig bónusz 20 perc sem érdekel, sem a többi lehetőség, mert nem érnek semmit.Vennék tőlük telefont, maradnék is a szolgáltatónál, de hogy a független telefon árán felül vásároljak készüléket, úgy, hogy 2 évig csomagot sem válthatok, le el sem hagyhatom őket, nem igazán nyerő.... Valahogy nem így képzelem el a régi ügyfelek megtartását... Ebből úgy néz ki számhordozás lesz..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lugosi #15218 üzenetére
Igazából meglepődni nincs min, csak kicsit fura a hozzáállás.De felidegesítettem magam, felhívattam magam az üf-el, elmondtam a gondomat, visszahívást igértek, ami meg is történt.Alkudoztam erősen szerencsére be is jött valamilyen szinten.Azt legalábbis elértem, hogy nem az új előfizetőknek kiírt áron akarnak nekem telefont adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest