Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Nagybátyám sajnos stroke-ot kapott.
Rendelkezik telenor előfizetéssel, melynek számlája előző hónapban már be se lett fizetve. Most próbálom rendbe tenni a számláit stb.Betegsége után megpróbálta beírni a pinkódját, ami nem sikerült, a telefon letiltott. Puk kódot sajnos nem találtam meg, így nem tudom bekapcsolni a telefont.
Próbáltam lekérdezni neten, de ügye ott sms-t küldenek, ami ügye nem megoldható.
Írni nem tud, meghatalmazást így nem tud kiállítani. Egészségi állapota sem olyan, hogy elmenjen egy Telenor boltba.A kérdésem az lenne, hogy miként tudnám kideríteni a puk kódot, vagy miként tudnám kideríteni például, hogy van-e még hűségnyilatkozata?
Csak számlám van, de azzal nem sokra mentem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz axioma #22360 üzenetére
Köszönöm mindenesetre a válaszodat.
Igen, élő hanggal nem akarok én se intézkedni a nevében, könnyen visszaüthetne később, miután most beszélni se tud.
Intéztem már nem egyszer más nevében telefonon, másnak kiadva magam ügyet, de ott tudott róla az illető és sosem derül ki. Itt azért más a helyzet.
Azt nem tudom, hogy ha jelen helyzetben nincs fizetve a számla, akkor mi történik. Később orvosi papírokat bemutatva, per nélkül megérti vajon telenor a helyzetet?
Esetleg ha felhívom őket és elmondom az ügyintézőnek, hogy mi a helyzet és írja oda megjegyzésbe vagy valami? Akkor legalább nyoma van, hogy jeleztem, próbálkoztam.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Olvasgattam az itteni véleményeket a B525-ös routerről. Ha jól látom többnyire elégedettek vagytok vele.
Most akarom leváltani upc-t és telenor lesz helyette. Első körben van nálam egy asus ASUS 4G-N12-es router. mobilnetes teljesítményétől nem vagyok hasra esve.
Nézegettem milyen routerek jöhetnek szóba és a B525 ár/érték arányban jónak tűnik. Továbbra is elégedettek vele akik használják? Adnak hozzá antennát?
Ahogy néztem nem sok helyen lehet beszerezni telenoron kívül, de még mindig telenornál a legolcsóbb (előfizetés nélkül venném).
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz azbest #48961 üzenetére
Korlátlan mobilnetes kártyám van. Próbálgattam az asust, de wifi harmat gyenge és a mobilnet se túl acélos vele. Ha jól láttam leírást, alapból gyengébb a mobilnetes része, mint a huaweii-nek. Ráadásul 6K-val drágább, mint a huaweii. Ezért is gondolkodok azon, hogy lecseréljem.
Telenor oldalán, illetve amit találtam kevéske infót a b525-ről, ott volt hozzá 2 kisméretű antenna. Kb. akkora, mint az asushoz. Lehet telenor anélkül szerezte be őket, a kép meg a "teljes" csomagról került fel a honlapra. Beépített antennával nem tudom mennyivel lenne jobb a vétel vele, de ha azt mondjátok jó, akkor lehet bepróbálom. Még ha veszek is hozzá antennát, akkor is ott vagyok árban mint az asussal.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Yetteles iphone 12 pro maxon berepedt a kamera védőüvege. Van rá biztosításom a yettelnél (2021. november 1. előtt kötött). Nem tudjátok esetleg, hogy ilyenkor telefon csere vagy javítják az üveget? 40k az önrész. Ha nem cserélik a telefont, lehet jobban megéri elvinnem javíttatni.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Viktor0610 #100625 üzenetére
Na, ezt nem tudtam. Akkor vagy javítják és csak annak az árát fizetem, vagy cserélik és az önrészt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest