Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balage. #17123 üzenetére
A built in kártya a legfosabb füleseket is lehúzza. Ha olvastad az összefoglalót, akkor választ kaptál a kérdésedre. Az 5-10K kategória az abszolút belépő szint, komoly kompromisszumokkal. Az ajánlóban szereplő dolgokat meg kell hallgatni és dönteni igényeid szerint.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Dorien
veterán
válasz balage. #17128 üzenetére
Nekem 662B volt, azon is jó erős basszus volt, tudom ajánlani. Én speciel lejjebb vettem a mélyet meg a magasat is EQ-val, de ez ízlés kérdése.
A 662F-et is sokan szeretik, mert a 681F-től eltérően a zárt kivitele egész telt hangzást eredményez, de ebben van a legkevesebb mély a 3 közül.
Szerintem először hallgasd meg az integrált VIA kártyáddal, és csak akkor gondolkodj valami Asus Xonar upgrade-ben, ha nem vagy elégedett.
Wherever you go - go with all your heart.
-
balage.
tag
válasz balage. #17153 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, vagy hány(száz)an írták már le véleményüket egy Superlux 662B-ről, én megkísérlem.
Alaplapi hangkártyáról hajtom jelenleg és van némi pro-contra a régebbi, Sony MDR-P80-as után. Tegnap néztem 1 filmet (címet nem írok), amit az új fülessel a fejemen beletekergetve megismételtem. Mikor szereplők beszéltek akkor olyan érzésem volt, mintha süket szobában beszélnének, vagy mintha Sokol rádión keresztül, lehet ez a régi fejhallgató megszokása után érződik csak, és lehet az volt a nem jó, de számomra kicsit fura. Basszus az jóval több van, örömömre előző elég sovány volt ezen a téren. Lehet ez mind mind az alaplapi hangkártya szüleménye, ez van. Sőt, mivel új, azt sem tartom kizártnak, hogy még be kell járatódnia. Nem vagyok egy nagy hangtechnikai guru, csak olvastam, írtátok itt is, hogy be kell járatni. Gondolom ez pár napnyi használat alatt végbe is megy.
A zajszigetelése eléggé jó, utoljára ilyen zajszigeteléssel akkor találkoztam, mikor lőgyakorlatra jártam és ott a fejemre kaptam egy nem gagyi fülvédőt.Találtam a szekrényben egy Creative Audigy SB 0230-as hangkártyát, de win7-re való driver hiányában ezt nem tudom beszerelni és szóra bírni. Kíváncsi lennék mennyivel tudhat többet a mostani integráltnál.
Összességében basszus miatt tetszik, a magasabb hangos Sokol rádiós feelingje miatt nem. Még adok neki pár napot, hogy bejáratódjon, hátha segít ezen.
A hozzá adott hordtáska és a lecsavarható 6,3-as jack ötlete nagyon tetszik.
Egyelőre, így első viselet után ez a véleményem. Remélem senki zsebében nem nyitogatom ezzel a bicskát[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz balage. #18225 üzenetére
Köszi, de több helyen is olvasom hogy túl szoros, és nem szeretnék arra várni hogy engedni fog-e vagy sem. Meg ha jól látom a sok képen amit néztem a 662-ről, a fej felső részével érintkező pánt gyakorlatilag egy minden puhaságot nélkülöző műanyag, amit nem hiszem hogy kényelmesnek éreznék, még ha a szorítás idővel gyengébb is lesz. A logout értékelésben elektronikus zenékhez ajánlják, ami nem tudom mennyire mérvadó, de én rock és metál zenét hallgatok, szóval nem tudom a hangzás mennyire lenne megfelelő.
A félig zárt és nyitott fejesek mennyire zavaróak a külvilág számára?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz balage. #18313 üzenetére
Vannak a billentyűzeten multimédia gombok, de hát a megszokások embere vagyok, ha sok a hang szinte automatikusan keresem a zsinóron a tekerőt
Na még egy kis off. Sötétben ne csak a monitor világítson, szétcseszed a szemed.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen