Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz fattyu #25395 üzenetére
Ja igen, cseréltettem csak a fejes miatt!
Viccet félretéve, elsőre sem éreztem úgy, hogy nem illene a fejemre, de mivel többen szóltak, hogy igazítgatás sokat segíthet a dolgon, csak ezért kipróbáltam többször, a legjobb ezedményt úgy kaptam, hogy egy kicsit a füleimre nyomtam a fejest, de sokat nem javult és ettől jobban nem létezik, hogy valakinek a fejére illeszkedjen.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
zsocy
őstag
+1
Kár ezen vitázni. Ha univerzális fejünk lenne akkor lehetne, de nincs.
Pár hsz-el feljebb a kolléga befőttesgumival tuningolta a méregdrága AT fejesét mert nem illeszkedett, és így a hang sem volt rendben. 10 forintos befőttesgumi, és minden a helyére került. Másnak meg biztos elsőre jó lett volna, különben egy darabot nem adtak volna el belőle, vagy gyárilag kapott volna gumituningot.Igazából nem mindenki hangmérnök és audiofil itt. Én nagyon tisztelem és mindig örömmel olvasom a nagy öregek és tényleg jó hallásúak véleményét, de amit ők kihallanak az lehet másnak fel sem tünik. Az 551 anyagminőségre, megépítésre is teljesen jó fejes, és azt mindenki észreveszi ha van hallása ha nincs. Persze lehet hogy őt is zavarná a rossz magas, de ezért írta eddig mindenki hogy halgassa meg mielőtt megveszi.
-
gaborka8x8
aktív tag
Igen, a fejformához való illeszkedés, vagy nem illeszkedés az az érv, ami általában ultima rátióként szokott felmerülni.
Én valahol mégis máshol keresem az okokat. Mégpedig valahol ott, ahol fapaci is kereste egy ehhez hasonló beszélgetés alkalmával: "A nagy eltéréseket inkább a hallgatott muzsikákban keresném. Tudtommal Te leginkább elektronikus zenét hallgatsz (?), ahol nincs sok realitása a valósághű hangzásnak. Jómagam, meg valószínűleg az összes zenész képtelen elfogadni egy olyan technikai eszközt, ami teljesen átformálja a valóságot és egy új világot teremt."
Magam is azt gondolom, hogy ennek a fejhallgatónak a megítélésének ilyen végletességére, elsősorban a hallgatott zenék adják az okot. De bevallom, ebben sem vagyok biztos. Mindössze azt látom, hogy ezt a fejhallgatót valaki vagy nagyon szereti, vagy elviselhetetlennek tartja. Egy adott eszközzel kapcsolatos ilyen mértékben szélsőséges vélemények lehetséges okai nekem ellenben mindig nagyon "birizgálják" a fantáziámat."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.