Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Robi BALBOA #16196 üzenetére
Ha mégis megfelelne (egy nagyon kényelmes) supraaural is, akkor javasolnám a B&W P5 meghallgatását is egyebek mellett. Számomra ez az etalon ebben az ársávban.
Sennheiser HD650 is jó - ha nem is kifejezetten utcára.
Ha beleférbe a keretedbe a 120ezres Beyer T90, azt is érdemes meghallgatni - de ez se kifejezetten utcára való.
Tehát én inkább olyasmit javasoltam, amikhez az igényeid átalakítása lehet szükséges.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
A kinézett böszme dögökkel én nem nagyon merészkednék utcára, bár ez csak elhatározás kérdése
Az A900X kfejezetten nem jó utcára a felfügesztése miatt (lecsúszik, mikor futsz a busz után, de ha hirtelen kell egy csaj után nézni, akkor is; kinevet és oda a flört).Mobilhoz egy kis ellenállású darab általában jobban beválik (bár ettől még nem feltétlenül lesz könnyű megtekerni) és persze zárt.
Kammerer favoritja (P5) érdekes darab, legutóbb nem tetszett, de aznap semmi se jött be (a sajátomon kívül persze ). Viszont nagyon szép, részletesen visszafogott hangja vagyon. A t70 Beyer nyilván jó, ez nem vitás.
Valahol már említettem, hogy frissen láttam a budai Mammutban egy fakagylós Denont 120-ért (sorozatra persze nem emlékszem; 5-600 körül, nagyon könnyű, meglepően karcsú, zárt cucc és kellemes hangja volt, kevésbé mély túlsúllyal, mint a többiDenon.(#16202) Ati1979@ A B&W-re ráizgultam már egy hete, nagyon meghallgatnám mire képes. Szépnek szép, mint egy fekete Mercedes sportlimuzin (csak aztán nehogy redőzött tarkójú szimpatikus fijatalember üldügéljen benne)...
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
titán
Igaz nem circum, de a Sennheiser Amperiort is nézd meg.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
válasz Robi BALBOA #17196 üzenetére
Beyerdynamic DT770Edition 80ohm
Van egyáltalán ilyen? Nem csak Pro-ból van 80 ohm-os?
-
AMDFan
addikt
K550 nagyon kényes arra, hogy hogyan áll a fejeden. Elsőre én is belefutottam abba hogy leírtam, pedig kegyetlen mély mélyei vannak. Gyakorlatilag a többi AKG-hoz képest egy basshead fejes
-
Bodz
nagyúr
Miről hallgattad őket?
-
törölt tag
válasz Robi BALBOA #17202 üzenetére
Ezt pedig rosszul tetted, az edition-ök hangja egészen más, mint a pro, könnyen lehet, hogy tetszett volna. Sose félj a plusz tapasztalattól.
(#17200) AMDFan:
Akárhogy is, elcseszett egy konstrukció. Jól tenné az AKG, ha kiadná a K550-nek egy olyan verzióját, aminél 100-ból 90 ember hallja azt a basszust, amit most 100-ból talán 40-50, akkor még érdekelt is volna.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Robi BALBOA #17208 üzenetére
Nem fikázni akartam, én telefonról (is) hajtom az A900X-et. Csak van mellé egy valamivel használhatóbb fejes erősítő raktáron.
Ilyen szinten nyilván a gyártók sem telefonokra optimalizálnak, tehát rossz esetben (lásd AKG) alkalmatlan egy tökipöcsi a hallgatható minőséghez..."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Bodz
nagyúr
válasz Robi BALBOA #17212 üzenetére
És 940-el nem? Pedig az hamarabb elfogy alul.
De mindegy egyébként, a lényeg, hogy megtaláld (megtaláltad) a neked megfelelő fejhallgatót. Csak meglepődtem pár dolgon a beszámolódban.[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
válasz Robi BALBOA #18485 üzenetére
En nem azt mondom, hogy istenkiraly, de nekem a k550 nagyon nem jott be. Az egyetlen pozitivuma a reklamja.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
VMatteo
őstag
válasz Robi BALBOA #20540 üzenetére
miért lenne gyenge?Szerintem igen is szépen szól. akkor miről kellene tesztelnem máskor?
Tisztelet a Gépésznek!
-
matyi94
senior tag
válasz Robi BALBOA #22903 üzenetére
A dt990 mellett egyik sem rúg labdába, ha otthoni zenehallgatás a cél. Részletezőbb és levegősebb a hangja és a tere is sokkal jobb.
Legyen szép napod!
-
titán
válasz Robi BALBOA #22910 üzenetére
Igen, nagyon jók ezek az abszolút kinyilatkozások
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Bodz
nagyúr
Mikor először hallottam a 940-et rögtön az jutott eszembe, hogy ez egész Beyeres, tetszik.
-
contaxg
veterán
válasz Robi BALBOA #22919 üzenetére
mirol hallgatod a 940-et, hogy ennyire jó Nalad?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Robi BALBOA #22921 üzenetére
kulonleges parositas
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
matyi94
senior tag
A másik topikban jelezte a srác, hogy 250k-s kerete van. Ennek tudatában jeleztem, hogy szerintem ha ilyen komoly forrást tesz alá arról jobb lesz a dt 990. Jelzem, szerintem. Mellesleg nekem pont 840-em van, de nem is volt 250k-s keretem rá, hanem először úgy 20k-m volt, hogy forrást vegyek alá. Ha több pénzem lett volna, én is egy Beyert vagy AT-t vagy bármi olyat vettem volna, ami éppen tetszik.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
vodkaboy22
addikt
válasz Robi BALBOA #22931 üzenetére
DT990 ~ 60-80 között SRH940 60-80között megint ha közép árral akkor mondjuk 150. Marad 100 forrásra. Én nem ezt tenném, mivel 100-as forrásból inkább egybe DACAMP-ot lehet találni de abból se sokat és nem feltétlen jót, főleg nem DT990-hez illőt szerintem.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
válasz Robi BALBOA #22931 üzenetére
Kis szerencsével (látatlanul) akár még úgy is szólhat a Vivo mint egy Fiio...
-
contaxg
veterán
válasz Robi BALBOA #23996 üzenetére
Mindent a helyén kell kezelni. Ez egy jó uccai fejes, azok meg PRO stúdió cuccok. Teljesen más célt szolgálnak és részemről teljesen más igényt támasztok velük szemben.ű
(#23997) Bodz Runaway
[ Szerkesztve ]
-
Cosmograph
tag
válasz Robi BALBOA #24689 üzenetére
Az SRH940-esben még kevesebb a mély..
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." Albert Einstein
-
Cosmograph
tag
válasz Robi BALBOA #24691 üzenetére
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." Albert Einstein
-
Ati1979
veterán
válasz Robi BALBOA #25261 üzenetére
Szerintem neki a shure-ok nem nagyon jönnek be. Legalábbis fejesben nem.
-
Ati1979
veterán
válasz Robi BALBOA #25263 üzenetére
Ja így ok!
(#25264) Dorien
Akkor valószínűleg így lehet.
(#25265) sheratan
Akkora különbség nincs szerintem. Olyan 10%-kal jobb a t70 cserébe a t70p könnyebben hajtható. Talán a magasai kissé kifonumultabbak.
Ami még különbség, hogy a t70p-nek 1,2 m-es kábele van, a t70-nek meg 3m-es.Kipróbálás nélkül meg nem biztos, hogy érdemes bevállalni.
-
fattyu
veterán
válasz Robi BALBOA #25389 üzenetére
Csodát nem művel....
Tényleg nem. Ha illeszkedig rendesen akkor elég tisztességesen szól. Ha nem illeszkedik rendesen akkor meg fertelmes. Ez nem csoda.Hányan használnak utcára planart?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Robi BALBOA #25393 üzenetére
másik fejed lett közben? vagy miért vártad hogy máskor jobban fog illeszkedni?
gaborka8x8 : pontosan ezek a tünetek amikor nem illeszkedik jól. Nemtom mér nem lehet megérteni hogy attól hogy a te fejeden nem szól úgy ahogy kéne attól még nem lesz trágya.
Nekem volt. Nagy fejem van jól rácuppant jó volt. Cseréltem jobbra, azóta többször is. de 30at ujan röhögve ér a hangja HA ILLIK A FEJÉRE valakinek. Ezért van csak és kizárólag meghallgatással ajánlva.
Attól hogy egy keskeny fejű isten leszarozza, még nem lesz az.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Dave™
nagyúr
válasz Robi BALBOA #25398 üzenetére
Alapból a szélesebb fejformára passzol, ahol rendesen fel tud feküdni. Mivel elég sokféle fejforma van, ezért ne hidd azt, hogy rányomva a lehető legjobban szigetel, mert ezzel még sok mindent nem tudsz szimulálni. Ha nagyon erősen nyomod, akkor pedig a driver is közelebb kerül a füledhez, ergo megint változik a hang, nem feltétlen pozitív irányba. Most vagy mindenki rosszul hallja és csak ti tudjátok a tutit, vagy van akinek jól passzol és jól szól, másoknak meg nem. Az internet ez utóbbi teóriát igazolja. Ettől még tervezési hiba, hogy ennyire válogatós.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Robi BALBOA #27661 üzenetére
Azért a színezhez odatenném hogy de színez= Baromi világos hangkaraktere van kicsit magasba is tud húzni. De tényleg pofás egy fejes. Viszont a kábele mint minden shure-nak itt is csak gyárira cserélhető aminek van ám ára...
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Robi BALBOA #27665 üzenetére
Profi balanced erősítőre 1 shure fejest se tudsz rádugni mert nincs balanced kábel hozzá és nem is nagyon tudsz csinálni...
Azért bőven lehet találni olyan fejest ami kevésbé színez, és akkor a shure hibája vagy a felvételé? Tehát ez biza nem érvényes:
Esetleg nagyon sprőd felvételek lesznek a kelleténél világosabbak, amiről a zene(a keverés) tehet nem a fejes, és ezen más fejes sem sokat segíthet. Mondjuk inkább úgy hogy relatíve sok zenéhez illik a shure940. Viszont nem egy itteni nem feltétlen whitefülüt tudok mondani aki falramászna a 940-től mivel számára annyira színez... És biza nekik is igazuk van!
Pl ott a DT880 beyer ami szerintem kevésbé nyúl hozzá a zenéhez mint a 940-es shure. Persze ő is hozzányúl csak más módon és összességében kevésbé. (Szerintem!)
De mit is várunk el egy gyári fejestől 100k alatt? Még 300k-nál is csak pár fokkal jobb fejes van ami kevésbé színez és zenehűbb. Ennek fényében azt kijelenteni egy nagyon világos karakterű Shure940-ről hogy nem színez egyáltalán. Kicsit túlzó nem? (Konkrétan egy itteni fórumossal akinek 940-e van hallgattuk össze az én DT770LE-mmel. hát a hallgatózás után mindkettőnk véleménye az volt, hogy AKI a DT770LE-et világos és magasba húzónak meri mondani a 940 után az sűk...et... ! olyan élesen különbség volt a kettő között annak tekintetében hogy a 940 világosabb volt hogy az durva... Persze a 940-ről így is azt mondom hogy egy nagyon korrekt kis fejes élvezetes amit csinál a zenével! )[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Robi BALBOA #27661 üzenetére
Most a Hangbarlangban csak 64k, szerintem ennyiért(még dupla ennyiért sem) kapsz jobb zárt fejest.
ja
te vagy az ékes példája annak aki semmi mást nem csinál mint a sajátját dícséri...
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz Robi BALBOA #27944 üzenetére
Az a baj, hogy nincs rá lehetőségem...
-
biokox
tag
válasz Robi BALBOA #45803 üzenetére
Igen térmániásoknak olyan szép teret csinál ott is ahol nincs tér hogy abba hiba nincsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.