Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Gzula[HUN] #108834 üzenetére
Én a 650-et olvastam jóra, mindenki is dicsérte, nekem meg jobban bejött végül a sokkal olcsóbb 400i 2020. Rossz persze nem volt a 650, jó általános ajánlás, de ha az ember meghallgat több fejest el fogja tudni dönteni mi tetszik jobban és az nem az általános ajánlásnak megfelelő populáris fejes lesz, ha az egyéni preferenciák eltérnek az átlagostól.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
btraven
őstag
válasz Gzula[HUN] #108834 üzenetére
Az a baj hogy ezekre a Grado utánzatokra fórumokon sincs sok tapasztalat. Ami van, az is megosztó. Van aki azt mondja jó fejesek, van aki szerint pocsékok.
Én csak olyan chi-fi-t merek venni ami inkább pozitív megítélésű. Például 4xTDA1387 DAC. Arról nem is olvastam rosszat.Meg csak akkor venném a grado utánzatot ha például az Okcsc M1 úgy néz ki mint a Grado GS1000, na de úgy is szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest