Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-21 07:51:27

LOGOUT.hu

Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10206) eami


eami
Topikgazda

Freedom Bundle 4. kör

19:00-kor nyitom a 4. kört. A negyedik körben minden eddigi játék elérhető (ha esetleg mégsem, jelezzetek). A legmagasabb viszi a végén. (kérlek figyeljetek arra, hogy mi az aktuális legnagyobb ajánlat, és arra legalább $0.1-el nagyobb ajánlat legyen a következő) Azok a játékok amire nem érkezik ajánlat, felajánlásra kerülnek BlueGiftre. Ha $30 felett végeznénk, akkor ötleteket várunk, hogy milyen formában ajánljuk fel BlueGiftre (előző 2 körből eddig $2,9nél tartunk). Pontos zárást nem adok meg holnapra sem, de bőven este lesz és vállalom hogy zárás előtt nem ajánlok rá senkire sem. Ha esetleg mégsem lenne meg a $30 holnap estig, akkor 1 napot hosszabbítunk.

Ezúttal is teljesen tiszta lappal indul az egész. Sajnos nem merem bevállalni, hogy az előző körben leadott licitek még mindig érvényesek.

ITT lehet ajánlatokat tenni majd 19:00-tól.

Minden további ezzel kapcsolatos hozzászólást kérek OFFba tenni.

ph nickeket bent hagytam korábbiakból. semmiféle kötelezettséggel nem jár, viszont megkönnyíti az aktuálisan legmagasabb ajánlatot tevők azonosítását. (ha új belépő van, akkor a legutolsó üres oszlop legfelső sorába írja be a ph nick nevét)

PayPalon keresztül dollárban lehet majd rendezni a nyerteseknek a dolgot (eddig nem volt gond, de azért gondoltam megemlítem).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Bundle topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.