Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
hello!
Mindenképpen vidd el szervízbe még a gari idő lejárta előtt!! Hasonló problémám volt, most kaptam meg a laptopomat (szintén M655x)! Alig egy hét volt!!! Alkatrész van most az Albacomp-nál rendesen!
Először ajánlom, hogy írj nekik egy e-mailt, hogy ilyen problémád van, esetleg mellékelj egy fotót! Velem szórakoztak, hogy márpedig csak fizetősen veszik be! Én meg megmutattam az e-mail-t, amit a kollégája írt vissza (amiben visszaigazolta, hogy megoldható garanciálisan a probléma)! Hivatkozz rá, hogy úgy tudod, hogy az MSI garanciálisan cseréli a zsanértörött gépek fedlapját!! (ez természetesen igaz!!)sok sikert!! ha kérdésed van, írj pm-et!!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
törölt tag
A zsanér valóban nagyon szoros nálam is, ez valami MSI hülyeség lehet...az elején még örültem is neki, hogy hú de masszív, de aztán rájöttem hogy inkább óvatosan kell nyitogatni. Kb egy ezresbe biztos bele kerülne hogy erősebb műanyag legyen a zsanérnál/csavarnál, ez van.
-
Informátor
csendes tag
Természetesen garos csere. Ne törődj vele, ha valaki kötekedne és netán fizetősnek veszik fel, a szervizes úgyis átrakja garosra.
Ez sajnos ilyen törős széria, pont belenyúltál. Ez alapján hülyeség általánosítani.
Sokat segít egyébként a törésmegelőzésben, ha pontosan középen emeled a fedelet nyitáskor.
Ami ezt nehezíti, az a forgatható kameraMég ne add le, hétfőn megnézem, jött-e a típushoz fedlap (ugyanis elfogyott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus Vivobook Pro 14 K3400PA Intel Core 5 i5-11300H 8 GB 512 GB SSD
- Msi katana Gamer i7 12700h 16gb nvme512gb 3070ti 8gb 144hz
- Macbook pro 13 2019
- HP EliteBook x360 1040 G6 - i5-8365U/16GB/256SSD//14 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest