Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Holnap jön meg a Sennheiser CX 550-es új fülhallgatóm. Jelenleg a telóm nyomja a zenét (Galaxy Spica), egy Clip+ sokat javítana a minőségen vagy igazából nem lenne észrevehető? (FLAC-ot le tudok játszani Android alól is)
-
Uzi74
senior tag
válasz vili13 #12251 üzenetére
Nekem régebben volt TEAC lejátszóm, ami papíron sokat tudott, de nagyon nem vált be.
- az első darab már kibontás után rossz volt(resetelte magát gyakran), vissza kellett vinnem vinnem, adtak másikat.
- Túlbonyolíott menürendszere volt
- Szétesett elég hamar, utána USB meghajtóként volt csak használva
(amíg ment, a hangminőség elfogadható volt) -
Uzi74
senior tag
Én egy Jabra Bt 3030/Samsung D780 párossal jártam hasonlóan, PC-n ReplayGain-nel 15 dB-el csökkentenem kellett minden mp3 hangerejét, amit feltettem.
Annyit ajánljátok a Clip+-t, én sem bírtam megállni és rendeltem egyet. Kíváncsi leszek összevetve a Galaxy Spica-val tapasztalok-e javulást (CX 550-es fülessel)
-
Uzi74
senior tag
válasz jubilleum #12392 üzenetére
Smartphone vs Clip+: Épp tegnap teszteltem a Galaxy Spica-t vs Clip+-t ugyanúgy CX 550 fülhallgatóval flac fileokkal (androidos andLess lejátszó futott a Spica-n).
Az androidon néha hallattszott kis pattogás (clipping szerű), ami valószínűleg a lejátszó hibája.
Valamivel kiegyensúlyozottabb és részletesebb volt a Clip+ hangképeMp3: Itt nem volt technikai problémája a Spica lejátszójának sem, ordító különbség nem volt hangminőségben sem, persze kicsit billen a mérleg a Clip+ javára. Hosszú távon hallgatva kellemesebb, mint a Spica, de egyértelmű okot nem tudnék megnevezni, miért jobb - talán a magasak túlhangsúlyozottak a Spica-n.
Jabra Bt3030(Street) bluetooth streaming Spica-ról - nagyobb alapzaj volt, mint a másik 2 lejátszó esetében. Méretben kb akkora, mint a Clip+, így akkor érdemes használni, ha telefonhívást sem akarsz elmulasztani. (Pl bicó nem IE fülhallgatóval, ahol a szélzaj miatt úgysem lehet minőségről beszélni).
Összegezve: Jobb a Clip+, mint a Spica, de nem annyival, hogy két cuccot vigyek magammal, ha a teló is nálam van.
(A Spica audió alrendszerét kicsit átlag fölöttinek írja sok teszt, HTC nem tudom most hogy viszonyul hozzá)
-
Uzi74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs