Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
Régebben 2-es, 3-as ff-ben ha ment egy letöltés, de bezártam az ff ablakát, akkor feldobta a letöltés ablakot (amit a crtl+j is) így nem szakadt meg a letöltés. A 4es ff megjelenésekor új profilt hoztam létre, amiben a fenti dolog nem működik és nem találom sehol, hogy ezt hol lehetne beállítani. Tudja valaki hogy hol lehet?
Eddig nem kellett ezért nem tűnt fel a hiánya, ugyanazokat a beépülőket használom, mint annó, tehát nem beépülő oldotta meg.
-
kingabo
őstag
Hali!
A következő problémában kérném a segítségeteket: ha egy oldalon a jobb egér klikkre saját menü ugrik fel (pl google maps, docs...), akkor az ff saját menüje teljesen kitakarja. Itt egy kép, amin jól látszik a probléma.
Mi okozhatja ezt? A menübe "szemetelő" kiegészítők látszanak a képen, ha kell a többi is, akkor összeírom.
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Tényleg az volt, köszönöm! (egyébként letöltés vezérlő, nem csak képletöltő)
Közben belefutottam még egy hibába: több oldalon is felcserélődnek a képek. Pl a főoldalon a hírek mögött piros háttér jelenik meg, az avatorok is néha elcsúsznak, fórumban az előre-hátra gombok helyett avatarok jelennek meg. Most pl a főoldal ilyen , az It cafe fórumon oldalt ilyen. 2-3 frissítés után helyre jön. A 10-es ff előtt nem találkoztam ilyennel, a 11 óta egyre többször. A profil és a cache is át lett helyezve az alapértelmezett helyről. (nem tudom ez utóbbi számít-e)
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Lassú a notivinyó, ezért átraktam ramdiskre. Bocs, kimaradt amiket eddig próbáltam: újratelepítés, cache, cookie törlés. A meghajtón még van 170mega hely, az ff által használható cache méret fixen meg van adva.
Egyébként több oldalon is elő szokott jönni, akkor hirtelen itt a lapcsalád oldalain futtottam bele. -
kingabo
őstag
válasz Steelmanus #24811 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, de továbbra is előjön.
-
kingabo
őstag
válasz Steelmanus #24811 üzenetére
Amióta ezt beállítottam azóta 1 nap a history.
-
kingabo
őstag
válasz Steelmanus #24827 üzenetére
Most kipróbáltam én is idő átállítással és nem törlődtek a korábbiak. Lehet a vinyós cache kikapcsolás miatt veszett el.
-
kingabo
őstag
Hali!
Amióta frissült az ff a 19-esre eltűnt az összes könyvjelzőm, ha megpróbálom visszaállítani, akkor egy nagyon sokat segítő nem sikerült feldolgozni a backup file-t hibaüzit kapok. A json file-ok megvannak, belenéztem vannak benne adatok, de eléggé olvashatatlan formában, meg nem is értek a json-hoz. Visszaraktam a 18.0.1-et, de a helyzet változatlan. Nem tudom, hogy számít-e, de a profil át lett mozgatva ramdisk-re, az oprendszer w7 64bit.
Valakinek van 5lete? Elég sok könyvjelzőm volt, nem szívesen veszteném el. -
kingabo
őstag
Pont ugyanazt írja ki.
Közben visszaköltöztettem az alapértelmezett helyre a profilt, onnan sem működik. Közben vettem észre, hogy az előzményeket is törölte. Próbáltam újból felvenni új könyvjelzőt, de nem történik semmi: semmi hibaüzi, de a könyvjelzők között nem jelenik meg. Megnéztem én vagyok a profilom és a benne lévő file-ok tulaja, nem írásvédettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs