Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Opa
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a Firefox könyvjelzőit,beállításait importálni egy másik vincsin telepített firefoxból? -
Opa
tag
Sziasztok!
2 gondom is van a firefoxal:
1: Ha letöltök vmit, akkor nem tudom elindtani a letöltés ablakból a fájlt a megnyitás gombbal. Nem csinál semmit.
2: Nem tudok másolni/beilleszteni. Kijelölés után másolás, majd jobb gomb a címsorba, vagy mondjuk a jegyzettömbbe és nincs beillesztés! Explorerben minden ok.
Verzió: 2.0.0.14
+1: A címsorból nem tudom áthúzni a linket a könyvjelzőhöz. Be kell gépelnem az linkeket, mivel ugye copy-paste se megy.
Előre is köszi!
-
Opa
tag
válasz WonderCSabo #6131 üzenetére
Köszi, a beállítások tényleg megmaradnak, viszont az említett (6125 hsz.) problémák is
Első indításkor működött a copy/paste, de egy fél óra múlva már nem!Van esetleg valami ötleted?
-
Opa
tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Szeretném, ha a a firefox nem mutatná a gmail-be eddig bejelentkezett userek neveit.
Most ugye, ha belekattintok a felhasználó mezőbe, akkor felajánlja az összes eddig nálam bejelentkezett emberke felhasználónevét.
Próbáltam a "beállítások/adatvédelem/egyéni beállítások az előzményekhez" -nél a kivételekhez hozzáadni a gmail.com, és az accounts.google.com -ot ,de nem használt.
Kitöröltem az öszes cookie-t , amiben a google v gmail szó szerepelt, de ez sem segített.Az "eszközök/előzmények törlése" -nél gondolom le lehetne törölni, de én egyedül csak a gmail-nél szeretném kitörölni (meg a freemailnél).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Opa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest