Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
raver
aktív tag
válasz Topiccsendőr #3903 üzenetére
félreértettél. Tudom hogy melegszik. De a hátsó féket, az elsőhöz képest sokkal kevesebbet használom. De a múltkor mégis nagyságrendekkel, melegebb volt, mint az első.
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #3905 üzenetére
na az viszont ciki Meg veszélyes is.
-
raver
aktív tag
válasz Topiccsendőr #3905 üzenetére
De ez egy napig tartott. Már nem rosszalkodik. De a héten szétkapom.
-
Bernardo20
őstag
válasz SzalaiG #3862 üzenetére
nah akkor erről nagyon gyorsan lebeszéltetek..
akkor mit tudtok ajánlani 400as kategóriában 600 ezer körül?
Már szereték inkább 600-as gépet,de egyrészt betartom a fokozatosságot,most egy 200-as endúróm van.másrészt az már drága lenne..az a baj,hogy a 400-as fazer 800körül van és annyi meg nem lesz rá.
szóval van valami ötlet? egyébként nagyobb testű motor kellene mivel 190cm és 100kiló fölött vagyok
ui:esetleg a suzuki gsx 400-as? 96-os 35ezer km és 500ezer forint.. ennyiért nem fogok újabbat találni,igy a főkérdés a megbizhatóság.
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz Bernardo20 #3909 üzenetére
gsx400 az felejto, esetleg ilyesmi [link] ?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
ALI_G
veterán
válasz Bernardo20 #3911 üzenetére
Az XJR jó kezdő motor. Sokat kibír. A régi XJ 600-asok is még dögivel vannak a piacon, mert még bírják a strapát 15-20 év után is.
-
ALI_G
veterán
válasz Bernardo20 #3913 üzenetére
de ne szarozzál, hívd fel. Pattanj buszra, lóra, nyeregre és nézzed megfele. Ne légy rest kipróbálni, még ha nem is veszed meg.
-
SzalaiG
addikt
válasz Bernardo20 #3913 üzenetére
Ezt ismerem.
Kifogástalan állapot. Megbízható és nagyon szép állapotú moci. -
sowi
őstag
válasz Bernardo20 #3911 üzenetére
eleg strapas motor, nem nagyon szokott vele sok gond lenni, atvizsgaltatod, aztan ha jo erdemes megvenni, nagyot nem bukhatsz vele sztem, ha meg vmi kell ra akkor ebay
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Nippon
őstag
Most jött meg a barátom Brno-ból. Egész úton szakadt az eső. Szerintetek volt esőruhája?
Lerakta nálam a motorját és kocsival vittem haza, lázas és alig él szerencsétlen.
A város meg katasztrófa... -
Nippon
őstag
válasz Expendable #3923 üzenetére
Majdnem leestem a székről amikor megláttam a hozzászólását, vicces srác....
-
Nippon
őstag
Mind a 3 2006-os tetszik
GSX-R 750
Triumph Daytona 675
Aprilia Tuono
De csak egy hülye választana mást a Gixxin kívül.
Szeretnék egy kicsit hülye lenni, de nem megy...... -
senior tag
Nna, ez a Yamaha féle XJR szinte egy az egyben úgy néz ki mint a Suzuki féle GSX.. (tudom, most adtam el az enyémet..) olyan szinten, hogy ha nem néztem meg a feliratot, meg kicsit jobban a blokkot, akkor azt is mondanám hogy ez egy GSX.
Érdekes.
Mondjuk az a megadott 29 LE egy röhej, vicc. Nekem a 250-es kis hondám 27 LE. Nagyon kevésnek tűnik.
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
az xj/xjr 400, 600 típusok a többihez képest elég gyengék, de ha az ember használtan akar venni, és idősebb mocikat nézeget, akkor inkább előny, mert hosszabb futásteljesítményt lehet elérni velük. vagyis jó eséllyel nem gáz a 45e km. A 600-as is 62 lóerő körül mozog, nehéz meggyilkolni. szerintem.
mod: most nézem, hogy az újabb 400-as xjr-ek ugyanúgy 52 lovasak, mint pl. a Honda CB400. -
ALI_G
veterán
[link]
Megnéztem ezt. Hát senkinek nem ajánlom. Estek keltek vele, azt hiszem ez mindent elárul. 3an néztük meg, de ami neten van hibátlan, telefonon eldőlt végül helyszínen csupa esés nyom mindkét oldal, heggesztett fék kar, satura égetett kuplung kar, összes index horzsolt (de mind!), lábtartó fele lecserélve újra, hátul rendszámtábla alatt kitört műanyag, és ez csak az amit 3an észrevettünk. 1,2M-ért adta volna, de 1-et se ér. Ja, deknik is csúszás nyomosak.
Mindenki kerülje, és nagyon nézzétek meg mit vesztek!!!
Mind ezért 150 km-t mentünk. Mezőberény-Szarvas-Kecskemét(itt megnéztünk 3 szalont)-Kiskunfélegyháza(itt néztük ezt a szutykot)-Kecskemét-Szolnok-Mezőberény.
Nem is akarom tudni menyit ültem kocsiban. De Szolnokon a honda szalonban van egy hornet 600, sárga. új. 1,7M az ára, de 0 km.
Jövőre menyire újítják meg a hornet családot? Befecskendezéses lesz? Nagyon átpofázzák? Mert ha igen, akkor a 2006-os model jövőre sokat fog zuhanni az ára, ugye?
Az új hornetre amúgy mióta nincs ráírva csak az hogy CB600F??? Az összes régin ott virít a hornet felirat is. Persze a '06-os modelnek már elbaszták a műszerfalát. Nem jön be úgy mint az az előtti.
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
Üdv mindenkinek!
Nemsokára meglesz az A korlátozott, és lenne egy óriási kérdésem.
Vajon túra vagy speed kategoriában milyen motorokat ajánlotok egy kezdőnek?
200-300ezer forint között áldoznék rá.
Annyi kritérium lenne hogy 4 ütemü legyen.
Tudtok nekem segíteni? -
sowi
őstag
válasz eddie17 #3936 üzenetére
en valami ilyesmit tudnek nyugod szivvel ajanlani [link] a nagyobb motorok ennyi penzert tragikus allapotban vannak altalaban(szarra vannak hasznalva magyarul) meg oregek is,esetleg ha van tobb loved akkor honda cg125, yamaha ybr125, mas: ha van vkinek ismerose aki drz400sm-et szeretne 4000km van benne, szep sarga meg minden keressen meg
[Szerkesztve]Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
eddie17
addikt
-
hcstuning
tag
Helóka.
Azt kérdezném, hogy ha használtan nézek robogót, 50-125ccm, milyen márka, és mennyi futott km-rel érdemes ezeket nézni...? 100alatt mondjuk
Aprilia SR50 van a családban, Di-Tech, próbáltam, nagyon pöpec járgány csak az drága, de tulajdonképpen a fő kérdésem a futott km lenne, mert Aprilia párti vagyok (illetve mindenképp olasz robogó)
hcs-=Joey=-
-
NINJA_V
tag
Na ez a 2007es hornet:
[link]
..amit lehet tudni : injektoros lesz ennek függvényében az euro 3as szabályokat teljesíti.. a tank 17ről 22 literre nő, mostani trend szerint ülés alá húzott kipufogó..(a 900as helyett 1000es lesz )...tán szeptemberben mutatják be.....
[Szerkesztve]Two Strokes and Four Jokes
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest