Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
Nekem az álmom és a célom egy Suzuki DL-650 V-Strom!
nem tudom még hogy de meg kell vennem még a nyáron..csak ne lenne ilyen k...va drága. Akárhány motort és cikket megnézek annál erősebb bennem a gondolat, hogy vagy ez vagy semmi.(elég nagy ember lévén -195cm 110kg-nem sok motor jöhet szóba ).
Fantasztikus motor! Még gondolkodtam bmw 650gsen is,de aztán elvetettem
van valakinek saját tapasztalata a v-stromról? -
Bernardo20
őstag
Sajnos még nem volt alkalmam vezetni ezt a masinát,de már nagyon kirpróbálnám valahol.
Igazából én olyan gépet keresek amivel a városba is el lehet furákzni és túrára is tökéletes 2 személyel.
Még szóbajöhetne a suzuki 650es Freewind, yamaha Fazer 600as, yamaha tdm 850es illetbe talán még a honda d650es dauville vagy hornet. Sajnos nincs lehetőségem újat venni még igy is hitelre lesz majdnem a fele. De semmiképp sem szeretnék 2002esnél régebbi masinát venni.
Azért rohadt nehéz döntés mert még nem próbáltam egyiket se és nincs is alkalmam vezetni őket. igy nem tudok objektivan dönteni,csak a tesztek alapján tudok választani.
Az aprilia valahogy annyira nem tetszik..de még ezt sem láttam élőbe. -
-
Bernardo20
őstag
addig én sem tudok érdemben dönteni amig ki nem próbálom a dl650et. engem a tesztek alapján és meggyőztött. Élőben még csak az utakról volt szerencsém látni,de el fogok menni egy salonba és legalább felülök rá.
Természetesen az apriliát sem vetem meg. de most még a suzuki 650es freewind-ja is eléggé megtetszett.
Ha végre lemegy a vizsgaidőszak lesz időm utánnajárni -
Bernardo20
őstag
válasz Topiccsendőr #1254 üzenetére
én mindig arra túrázgatok.Ismerem az egész Pilist gyönyörű hely és sok motoros ismerőssel lehet találkozni
-
Bernardo20
őstag
Sikerült leszűkitenem a kört 3 motorra:
Suzuki DL-650
Aprilia Pegaso 650 Trail
Yamaha tdm 850 v. 900
De előreláthatólag csak szeptemberbe lesz belőle valami.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
válasz SzalaiG #1341 üzenetére
ez érdekes az index.hu-n végigolvasgattam a fórumát meg rengeteg tesztet és mindehol nagyon dicsérik.Mondjuk az kicsit zavarna, hogy mennyi dl jár az utakon.de nekem akkor is nagyon tetszik..
bár az aprilia is nagyon szép,de a TDM azért sokkal erősebb kicsit félek attól,hogy ''csak'' 50 Le van benne.. -
Bernardo20
őstag
miért pang ennyire a topic? pedig esik az eső ilyenkor a ph előtt a helye mindenkienk!
-
Bernardo20
őstag
csak ámulok!! Ilyen drága a korlátlan jogsi? akkor már inkább megveszi az ember a piacon.. én még 3.5 éve az a1-es jogsimat 30 alatt megúsztam és abban benne volt a kresz és az egészségügyis !
akkor nem mostanában csinálom meg a korlátlant. -
Bernardo20
őstag
mi a véleményetek a Yamaha XJR 400-asról? pofás kis motor szerintem.
volt valakinek tapasztalata vele? -
Bernardo20
őstag
válasz SzalaiG #3862 üzenetére
nah akkor erről nagyon gyorsan lebeszéltetek..
akkor mit tudtok ajánlani 400as kategóriában 600 ezer körül?
Már szereték inkább 600-as gépet,de egyrészt betartom a fokozatosságot,most egy 200-as endúróm van.másrészt az már drága lenne..az a baj,hogy a 400-as fazer 800körül van és annyi meg nem lesz rá.
szóval van valami ötlet? egyébként nagyobb testű motor kellene mivel 190cm és 100kiló fölött vagyok
ui:esetleg a suzuki gsx 400-as? 96-os 35ezer km és 500ezer forint.. ennyiért nem fogok újabbat találni,igy a főkérdés a megbizhatóság.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
ma iratkoztam be az A korlátlan jogsira itt volt az ideje,eddig szerencsém volt,hogy soha nem szóltak a zsaruk,hogy nagyobb gépem van
Közben eldöntöttem,hogy egy Suzuki Gs-500-as nekem tökéletes lesz valószinűleg azon fogom a jogsit megcsinálni azalatt ki fogom ismerni. Tudom,hogy nem egy erőgép,de nekem a városirohangálásra,néha egy kis túrázásra tökéletes lesz(remélem).
Sok motornál megoszlanak a tulajdonosok véleményei,néha már nem is tudja az ember, hogy akkor mit vegyen..ennél a típusnál ez nem nagyon áll fönt elég egyöntetűek a vélemények. Kellemes tanuló motor,nem igényel sok szervizt,megbizható,kényelmes, viszonylag erős motor, virsli gumik..de hamar ki lehet nőni általában ez a legfőbb kritika amit kap a motor.
nektek van vele tapasztalatotok?
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
még mindig vacilálok..
Suzuki gs500,Yamaha xjr400,Suzuki Gsx400,Honda cb400,Suzuki Freewind..
Egyébbként mi a különbésg a Yamaga,Suzuki,Honda trió között a márkán kivül,mert tök úgy néz ki mind a három..
ezek átalagba mostanság 650-800k között vannak..ebben az árban érdemes kicsit régebbit,de nagyobbat venni? -
Bernardo20
őstag
akkor gs500 jobban tetszik,kevesebbet fogyaszt és 6 sebességes a freewindon tetszik a digitális műszerfal.de azt hiszem ez nem olyan fontos akkor marad a gs!:
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest