Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #2651 üzenetére
gondoltam hogy az R6-on kicsit éneklősebb lesz
gumiprojekt összejött?-= No way back from Here =-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz [lAyCsI] #2653 üzenetére
Szerinted?
Annyi időm nincs, hogy elmenjek egy gumishoz.
Pedig már megvan rá a pénz, de hétköznap egyszerűen nem tudok 18 00-nál előbb elindulni a munkahelyemről. Hétvégén meg sz*rok mindenbe... Ezt a BOS dobot is matricákért cserébe barteleztem. Különben erre sem lett volna időm ...Explosión de dos tiempos
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #2654 üzenetére
Sztem csörögj rá a csókára akinek megadtam a számát,
mivel otthon tárolja a gumikat lehet hogy 6 után is ki tudsz
menni hozzá...-= No way back from Here =-
-
ALI_G
veterán
Délután átmegyek faterral egy haznált motor kereskedőhöz Békéscsabára. Japánból hozzák be a motorokat konténerben. Mire figyeljek ezeknél?
Fater már volt bent régebben, de érdekes módon az összes motorban 8-10e km. volt. -
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #2658 üzenetére
Bocsi nem olvastam, lehet akkor még nem volt netem.
-
ALI_G
veterán
Volt egy pár szép moci, főleg 400-asok ahol először voltunk. 6 évesek többnyire ,és olyan 6-800e Ft volt az áruk. Kívülről semmi hibájuk, gumik alig kopottak. Szóval nem lehet egyről se megmondani milyen, mert felújítottak. Sztem.
Apropó, tárcsafék kopásból meglehet állapítani kb. hány km-t futott? Mintha hallottam volna ilyet, hogy saccra 10e km-re belőhetőek, hogy mennyit futottak, feltéve, hogy nem cserélték, márpedig az ritka. -
net84
őstag
válasz Topiccsendőr #2664 üzenetére
Főleg a BP-i kollégák segítségét kérném... Van-e olyan bolt, aki hivatalos Louis viszonteladó? - nem pedig olyan, aki kimegy a louis-ba időnként cuccokért...
Read only...
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #2664 üzenetére
Miért is? Kifejtenéd?
-
ALI_G
veterán
Apropó:
125-ös EZT eladó sorba került.
1987.06.23. első forgalomba helyezése. Kék banán tankos. Múlt héten lett műszakiztatva. 23e KM. abból alattam ment 5ezret. Előttem egy csaj vezette, nemtom menyit.
Semmi sérülés, motorja pöpec, megy ahogy egy ilyen 125-ösnek mennie kell. Elől tárcsa, fog mint állat Gumik elől/hátul cserélve, 1-2e KM-t futottak.
A1-es kezdő jogsisnak tökéletes.
Békés megyében van. e-mailben, számomon elérhető vagyok bármikor. Képet tudok küldeni.
Árát mondjátok meg Ti!
Hova rakjam fel a hirdetésem? hasznaltauto.hu-ra? Mit pofoznátok ki a hirdetésben?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
én 100-as irányárra gondoltam, nézegetve az árakat. Kb. 85-90 ért szeretném adni, nagyjából enyiért cserélnek gazdit az ilyenek.
sowi: 2-8 éves motorokat néztünk. Egyik helyen csak 400-asok voltak (mindenki le akar róluk beszélni, tudom...én is nagyobbat akarok, de talán végre faternak is elmagyarázták rendesen,hogy miért nem szabad használt 400-ast venni), a másik helyen,a suzuki márkakereskedésben két használt volt ''jó'', egy 2 éves honda CBF 600, kis plezúr a tankon, és a váltónál (aszem azon volt), kb elcsúszhatott egy körforgalomban, egyáltalán nem vészes. 1,2 Milcsi; és egy suzuki gsf 500, az nemtom hány éves, de 900 ropi volt az ára (új 1,3M ott).
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz Topiccsendőr #2666 üzenetére
ezt nem-nek veszem
ezt tudom, hogy nem ebben az országban kell keresnem, de háthaRead only...
-
Tangerine
senior tag
Egész jó kis csap. Kár, hogy nem benzin jön belőle.
[link]
[Szerkesztve]Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
ALI_G
veterán
Ez hogy lehet 134 ló? [link]
A többi ilyen 75-78 lovas. Ez meg... -
Nippon
őstag
válasz SzalaiG #2640 üzenetére
tévedés! A szalonban mondták a piaci árat ami májusban 1,5Milla volt.
Erre rájönnek az ''extrák'' amiknek ugyan nincs ára, de mindenképpen pluszt jelentenek.
Nyáron 1.4milláért számolták volna be Kecskeméten gyári állapotban, mondta a pali, hogy nyugodtan levehetek mindent a motorról, akkor is 1,4. Sajnos mivel nem volt nekik K6-os kék-fehér 750-es GSX-R-ük ezért nem lett beszámítás. -
Daren89
tag
Helló. Nem tudnátok megmondani hogy hol lehet venni egy Yamaha DT125R hez (92 es)
Acerbis vagy Arrow vagy akármilyen sport kipufogóvéget?? Legyen már egy kicsit izmosabb hangjaSent from my MacBook Air
-
Daren89
tag
-
Tangerine
senior tag
válasz Topiccsendőr #2680 üzenetére
Nem. Miért, mit írt és hol (mikor)?
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Topiccsendőr
addikt
Explosión de dos tiempos
-
net84
őstag
válasz Topiccsendőr #2686 üzenetére
ja! ezt olvastam igen...
személy szerint az a bajom, hogy szívesen rendelnék, nekem is meghoznák a cuccokat, de elötte meg szeretném tapizni és proszálni, hogy egyáltalán melemegy-e a buksim...
Egyébként a kérédésem továbbra is:
volna-e igény ugyanolyan termékekre mint a Louis-ba van, ugyanazon az áran - azaz mo-i louisra?
A louis csak egy példa, lehet más külföldi cég is, vagy több cég egyszerre...az érétkesítés bolti/webshop rendszerrel történne. Ezügyben véleményeket várokRead only...
-
sowi
őstag
válasz Topiccsendőr #2683 üzenetére
jaja, es akkor mar vmi nagyon jo vegdobot vettel, full rendszer is max 12-15 pacit dob ra(a jo...)
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
-
Daren89
tag
válasz Topiccsendőr #2683 üzenetére
Rosszúl írtam. Én komplett rendszerre gondoltam.
Sent from my MacBook Air
-
Daren89
tag
Helló. Nem tudnátok megmondani hogy hol lehet venni egy Yamaha DT125R hez (92 es)
Acerbis vagy Arrow vagy akármilyen sport kipufogóvéget?? Legyen már egy kicsit izmosabb hangja
Utánnanéztem neten de semmi
[Szerkesztve]Sent from my MacBook Air
-
sowi
őstag
ha valaki 400as kezdomocit akar olcson [link]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Tangerine
senior tag
válasz Topiccsendőr #2686 üzenetére
Ja igen, csak én is szeretem megnézni, hogy mit veszek. Főleg motoros ruhát nem akarnék próbálás nélkül.
Na meg a választékot is fel akarom mérni.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Tangerine #2697 üzenetére
Ha megnézed az oldalakat, amit belinkelt Bagoly, akkor a választékot fel tudod mérni, meg be tudsz térni egy ''drága'' motorosboltba, ott felpróbálod a cuccot, majd azt mondod, kösz nem kérem, és megrendeled olcsóbban. Egyébként pdf-ben le lehet tölteni a legújabb 800 oldalas Louis katalógust...
No mindegy, nem propagandázom többet.
Én mindenesetre így csinálnám...
[Szerkesztve]Explosión de dos tiempos
-
net84
őstag
válasz Topiccsendőr #2699 üzenetére
én is így csinálám, de mifelénk a választék = a nullával
sisakot pl úgy nem hoznak meg, hogy megnézhesd, felbróbálhasd, és ha nem jó, akkor nem hozod el. Csak, ha előre fizetsz, mert már egy 50k-s sisak csak úgy nem lehet raktáron. A bőrruháról ne is beszéljünk. Max. 1 db van rakin, egy méretben, de ha kell szívesen rendelnek neked, de raktárra, hogy megnézhesd, felpróbálhasd már azt sem.
Ez itt a probléma - és hiába vagyunk közel a határhoz, nem mindenki szeretne átmenni a szomszédba minden szirszarér...Read only...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest