Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Mi lenne, ha eladnád az egészet, és abból + a tuningolásra szánt pénzzel vennél egy motort?
Komolyan, most 60ccm, adtál a sz..nak egy pofont. "Teljesítményben" talán észre sem fogod venni, csak a pénztárcádon, hogy rálocsoltál x-et (17k karbira + 28k dugóra + szerelés? A motor kompletten ennyi..), mégse megy jobban, és a változtatás miatt megnőtt a szervizigénye is, tehát ezentúl még y-nal többet fogsz rálocsolni, és marad ugyanúgy egy gyenge, elaggott, kőkorszaki, megbízhatatlan, szervizigényes, de legalább raccsing-tuningolt foshalom.
Lehet, hogy ez most nagyon durva oltásnak hangzik, de hidd el, zsákutca. Minél jobban buherálod, csak annál megbízhatatlanabb lesz. A technológia már akkor elavult volt, hogy a tervezési hibákról ne is beszéljünk. A topikban megforduló szerelők is sírva menekülnek simótuning szó hallatán.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ALI_G
veterán
Ugyanazt akartam írni mint .mf, csak megelőzött. Lényeg, hogy ha nem köt semmi ahhoz hogy 50-es simsonnal told, akkor csináld meg a nagyobb jogsit azonnal. Remélem lehetséges és akkor vehetsz egy értelmes motort.
Bocs hogy oltunk a simsonnal, nekem is volt, de utána a 125-ös MZ is letépte a karom. Sajnos meghalni mindegyikkel ugyanúgy lehet, szóval mellette érdemes megtanulni motorozni (én a fékkel kezdeném!).
Itt senki sem rossi, de segíteni akarunk -
molnarpeter
nagyúr
Szerintem simson.hu-ról vegyél egy SA 60/4 szettet (henger, dugó, gyűrűk, hengerfej), karbi meg p20, ha olcsón kell, drágáért dellorto, esetleg mikuni. Emellé egy tervezett rezó, és kb 2x olyan erős lesz, mint gyárilag. Ha blokkot is felújítod, akkor figyelj a minőségre mindennél, hogy tartós legyen Elsőre koyo csapágyak főtengelyhez, többi lehet skf, szimmeringek meg duplaajkú vagy viton. Főtengőt tedd rendbe, akkor jó lesz kisebb tuningra. Olaj a blokkba 10w40, 4 decit kell bele tenni kimérve, utána a szint csavarral ellenőrizheted. Simson.hu fórumot ajánlom, ott korrekt választ kapsz minden kérdésedre Ha már szóba került a fék, az erősebb blokkhoz jó lehet egy MZ TS dob beépítése előre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic