Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozz
tag
Hülye kérdés, de ha választani kéne v360 és v550 közt melyik az ajánlottabb?
v550, tényleg nem bővíthető?
Azért teszek fel láma kérdéseket, mert a v550-ről sehol egy teszt részletes ismertető. 360 tetszik, de 550 szimpatikusabb csak a bővíthetőség... :S Bár arról még le tudok mondani, jelenlegi telóm 3,7 megás csak és nem bővítehtő.''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Zozz
tag
válasz Viktor0610 #1852 üzenetére
Őszinte leszek a v550 ''dizájnja'' jobban tetszik, de ez csak a szerelem első látásra (ez a 3220-nak sem volt elég a motorkákkal szemben ).
A bővíthetőség nem érdekel. Van digitfényképezőgépem és a fotózás komolyabban érdekel így előbb utóbb befektetek egy komolyabb gépre is. Szóval ez nem szempont. Jelenlegi telón sem használom (egyébként Sagem MyV55, jó kis kütyü csak mostanában valami gáz van az akksijával egy akksi csere meg manapság drágább mint ugyanazt a telefont újonan megvenni, ha meg már csere akkor fejlettebbet nézek).
Tárhely zene miatt sem érdekel így az sem hat meg, hogy a 360-as rádiós, meg mp3 lejátszós, erre van egy jóféle kütyüm mégjobb fejhallgatóval (ilyen fejhallgatót nem hiszem hogy tudnék kötni mobilhoz a mini jack ugye... ). Szóval ez sem szempont.
Magyarul a tárhelyet max MMS, képek tárolására használnám, de a képek a hívókhoz rendelt képek lennének más egyebet rendszeresen ürítenék a telóról, ha már bluetoothos a kicsike.
Kijelző 232k szín, de a voda live miatt ezt el is felejthetem, a fényképeknél meg tök nyóc' szerintem, mivel belülről ez a két teló kb ugyanaz csak a 360 valamivel okosabb, DE mennyivel? Mert a v550-ről az egész neten alig találni valami jó tesztet. 360-ról itt helyben is van, meg máshol is, meg is győzött, de előtte megmérettetném az 550-est. De ha nincs infó, akkor mi alapján???
Az antenna nem túlzottan zavar.
Kicsit konkrétabb okokat tudtok mondani hogy miért 360 vagy miért 550? Mitől jobb az ár/érték arány?
Minden véleményt szívese meghallgatok.
Az alapvető speckójuk szinte tök ugyanaz, bővebb speckó, meg nem található még a központi motorola lapon sem. Nesze neked ügyféltámogatás. Miért nézik hülyének a vásárlóikat? És ha valakit részletesen érdekel a telefon? Ne reklámmal jöjjenek, hanem tájékoztassanak!''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Zozz
tag
válasz Viktor0610 #1854 üzenetére
A linket köszönöm, hasznos lehet még. De egyenlőre itt sincs 550. Ezt nem értem.
Most mindenki hülye vagy csak én vagyok helikopter???
A nem sokkal drágább annyira nem sokkal, hogy vodáéknál (maradnék náluk), 0 Ft az eltérés: Szóval most erős a dilemma.
Leginkább a kipróbálás fog dönteni. Asszem holnap lesz egy köröm a mdeia marktban hátha van kint mindkettőből. Legalábbis remélem.
Kérdés, az 535 vagy az 555 áll közelebb az 550-hez? Mert a linken az 535-ös jön be elsőre. Tudom az 555 újabb ergo okosabb is valamivel.''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Zozz
tag
válasz Viktor0610 #1856 üzenetére
Ahamm!!!
Azért a 360 esetében jobban jelölték.
V360 és V360v <<< azért innen egyből lehet sejteni, hogy a kis thumb képen mi az a pirós folt a telefonon.
Akkor csak egy kérdés az 555 mi? Ez már inkább csak kívánciság.''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Zozz
tag
válasz Viktor0610 #1856 üzenetére
Ja, és mégegyszer hálás köszönet a felvilágosításért.
''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
Zozz
tag
válasz Viktor0610 #1859 üzenetére
- A V555 mi?
- Hát egy mobiltelefon!
ÉS ... Touché!
Akkor érthetőbben fogalmazok.
A V555 az 535 utódja? Vagy valami kapcsolatban áll az 550-el?
De mondom ez már csak kívánciság.
JA az SAR-ról tudsz valamiT?
360-nak 0,93
550-nek 0.7 asszem
Mindkettő az európai norma maximuma alatt van (ami amerikában nem 2 hanem 1,6, az EU megint bekaphatja!).''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest