Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.geri
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem egy wrt54gc routert.
A wifi titkosítást próbálnám beállítani, de users manualból nekem nem teljesen tiszta a dolog(a befsr45-öt nem volt nehéz beállítani annó ).
Azt olvasom, hogy a wpa2 mixed mod lenne a legjobb. A kérdésem az lenne, hogy a key renewal-t hogy kell értelmezni? Milyen gyakran kellene új jelszót megadni?(nézzetek hülyének, de nem igazán értem). Állíthatom nullára, és akkor én, bármikor cserélhetem a pw-t? Ha itt megadok egy időintervallumot, akkor annak végeztével ő generál egy új pw-t, és ezt hogyan tudom meg?
Olvastam, hogy pár embernél volt gond torrent használatnál. Ez erre a típusra is igaz? Megoldási javaslatot tud valaki?
Köszi a segítséget.
Bocs, ha hosszúra nyúltam -
p.geri
csendes tag
Sziasztok!
Szóval van nekem 54gc routerem, de a torrennek sehogy sem tudok portot nyitni. Az ellenőrzéskor mindíg errort jelez. Erre tud valaki valami megoldást, hogyan tudom aktívba tenni a torrentet?
Köszi előre is -
p.geri
csendes tag
válasz h_143570 #4818 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!Ezen már túl vagyok, de sajnos még mindíg nem nyitott a port.
Egyébként tényleg utorrentet használok.
Szóval valakinek másik ötlet?
Mintha olvastam volna olyat, hogy egyes routerek firmwirejeiben nem lehet a torrentet rendesen beállítani, ezért ajánlották páran a tomato firmwiret. Ez milyen routerekre igaz? Hasonló a hiba, mint nálam, vagy nálam csak valami beállítás lesz a ludas? -
p.geri
csendes tag
Igen, ott jelzi a hibát. Próbáltam már más portokat is, de egyik sem segített. Port triggeringel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Gitáros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest