Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz zolka78 #2394 üzenetére
szia.. köszi az instrukciókat.. 3kg-ot már némi ráhagyással írtam.. de igaz jó lett volna leírnom milyen felszereléshez is lesz az állvány:
szóval a megtartani kívánt felszerelés: D5100-as váz 70-200-as tamron. kb ez a legnehezebb ami rajta lesz.... makrózásnál tamron 60mm f2 ez elég könnyű cucc tehát.váz 510g; 70-200 1330g ez még alig két kiló.. ha hozzáveszek egy vakut pl akkor kicsivel több mint 2 kiló a felszerelés.. ere némi ráhagyás miatt írtam a 3kg -ot bíró állványt.... nos azt mondjátok ez kevés de 8-10 kg-ot bíró állványt még alig láttam.. és iszonyú drágák... szóval tényleg muszáj ennyire erős cuccot vennem? egy mondjuk 5kg-ot bíró nem lesz elég? mert cipelni se lesz könnyű, meg hát nincs 45 -50 ezrem csak az állványra+még fej.
sajnos kevés jó oldal van de időközben találtam egyet.. lehet szűrni, hogy tripod v monopod vagy csak fej.. teherbírás és max magasság szerint.. kár hogy min szerint nem:link
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest