Hirdetés
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz syler123 #41738 üzenetére
Ár/érték arányban az SV07 sem olyan rossz. Mégis csak egy erősebb elektronika van benne a Klipper miatt. De jelenleg nem tudom, mibe kerül egy RPi vagy egy klón.
Valószínű, hogy sokan bíznak abban, hogy kiadnak egy SV06 Plus-ra nagyon hasonlító Klipper-es verziót. De szerintem az az árat is megdobja és máris nem lesz az az olcsó kategória.
Szerintem nem kapkodtak annyira az SV07-tel. Csak egy kicsit.
Ami videót én néztem, ott megjelenés előtt 3 nappal kapta kézhez az illető a nyomtatót. Szóval biztos, hogy megcsúsztak, de a kiadás dátumát tartani akarták. Azóta elvileg módosítottak egy-két dolgot. Az más kérdés, hogy amit neked kiküldenek raktárból, az melyik lesz.BambuLab-ot sajnos jelenleg csak a Bambu-tól lehet kapni. Más nyomtatónál viszont megteheted, hogy megveszed 3djake-en és, ha 1 hónapon belül ráunsz, akkor visszaküldöd. Ha meg tetszik a téma, akkor is visszaküldheted, és vehetsz egy P1S-t.
A Bambu nyomtatóit is vissza lehet küldeni, de csak 14 napon belül.
Alza-n viszont lehet akár 60 napod is rá. De ennek utána kell nézni. -
gothic20
aktív tag
válasz syler123 #41738 üzenetére
Szia
Valószínűleg lesz SV07Plus verzió. Tegnapi nap nézegettem a Sovol oldalát és ott volt ár nélkül a SV07 Plus, de mai nap már nem volt ott. Lehet csak véletlen került ki idő elött.
Nekem SV07 van jelenleg, ez az első nyomtatóm. Szóval nincs igazán össze hasonlítási alapom, de elégedett vagyok vele. Tényleg nagyon gyorsan nyomtat és jó minőségbe.
Vannak "gyermek betegségei" de orvosolhatóak.Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Gitáros topic
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest