Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok vinyóimat szeretném lecserélni illetve egyenlőre csak a 200GB-sat mert az agyam eldobom a rezonálásától.Ezt néztem ki [link] mi róla a vélemény igazából adattárolásra kellene a rendszer a 160gigásról megy.És fontos lenne ha nem lenne ilyen rezonancia benne mint a samukba és az sem hátrány ha halk. Köszönöm szépen Mindenkinek előre is
-
Dyno
veterán
És erről mi a vélemény[link]? össz-vissz 800FT-vel drágább az 500gigásnál. Nagyon köszi előre is.
-
Dyno
veterán
Húú srácok köszönöm hogy ennyien segítetek.De igazából nem baj ha gyors a vinyó mert játékokat néha arra telepíteném.Rendszer az a 160as samumról megy amit aztán majd lehet egy raptorra lecserélek ha esetleg rám szakad az OTP .Szóval srácok mit vegyek az első az lenne hogy maximum nagyon maximum 16K-ba beleférjen és azért legalább 500gigás legyen, de nem lenne baj ha több.?
-
Dyno
veterán
Audi linkelt akkor kell még vagy már nem?Akkor Aqua-ba 16,3K-ért oké a 640-es WD?Ja és a későbbiekben lecserélném majd a 160gigás samut is ő mondjuka nnyira nem rezonálos de van neki is hangja, helyette mit ajánlanátok? És köszönöm mellékesen hogy ennyire segítő kész a topik
-
Dyno
veterán
Sziasztok!!Sajna a 640-es WD-t nem tudtam megvenni nem lett meg rá a pénz, most viszont haldoklik a 160gigás samum 20%kondiciót ir a Sentinel és valami rendszer vinyó kéne, de nemtudok dönteni ne rezonáljon az a lényeg és persze a HD1600JJ-nél legyen gyorsabb.Eddig ezt néztem [link] Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
válasz audi100td #6417 üzenetére
Igen tudom hogy kapni de Samsungtól sajnos minden kedvem elment írtózom tőle, én úgy szoktam hogy 30gigát leszedek a rendszernek a többire meg ami marad arra töltögetek játékokat teszek rá.Erre is oké a dolog vagy nem?Ja és az 1 tányéros 320-as nagyon halk?Igazából ha hangosan seekel az nem annyira baj az mégsem olyan idegesítő mint a rezonancia.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz audi100td #6419 üzenetére
Akkor ez a rezonancia nekem nem lenne probléma sajna a házam eleje nyitható és most is azt rezonáltatják be a samuk igaz van hogy az egész asztal rezonál ha éppen hozzá és kicsit a gép, igaz a codegenbe is ez volt csak ott az egész ház zörgött.Szóval ez a nyitható dolog mennyire problémás?Mi a legcsendesebb és aránylag gyors lemez a WD-től?A 320-as 1tányéros?
-
Dyno
veterán
Üdvözletem, kérédsem az lenne hogy ez a a vinyó hajlandó sata1-es üzemmódban is működni? Egy régebi lapba kellene Asrock K8Upgrade-NF3 lapba kellene ebbe pontosan. Eddig ATA-s vinyó volt benne, de megölte a táp, ezért most már inkább Satásat szeretne bele a gazdája, főleg mert olcsóbb.Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
válasz LGLuke #11575 üzenetére
Azt tudom csak a Hitachi vinyóval még egyszer sem volt dlgom, még azt szeretném kérdezni, hogy nem kell hozzá semmi driver(mert régen azt hallottam hogy a Hitachikhoz kell külön meghajtóprogi)?Ja meg az hogy autómatikusan Sata1-es üzemmódba kapcsol vagy Jumperelni kell?
-
Dyno
veterán
válasz audi100td #11583 üzenetére
Na barátnőmnek is HD322HJ van SATA1 alatt és nem ment neki sem elöször, de megmondani nem tudja hogymiért nem, valahogy megcsinálták.....nagyon tanácstalan vagyok, milyet vegyek akkor szerintetek?A lényeg ne kelljen külön vissza állítani, az nem gond ha jumperelni kell, nekem a HD1600JJ-n jumper kellett, HD200HJ tudtam, HD322HJ-t meg nem tudom mert ezt 4hónapja vettem és akkor már a P5B-m volt.
-
Dyno
veterán
Erre lennék kiváncsi hoyg ez még most is így van-e?1 tányéros WD-nek ez a tipusszáma WD3200AAKS-00B3A0 és fehér matricás (a 2 tányéros sárga).
Ezt kiemelve belőle.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Az adatlapomon látható gépemben 4db HDD található, de egyszerűen a rezonálástól megörülök ezért arra az elhatározásra juttottam hogy lecserélem 1 db nagy HDD-re, Hitachi Deskstar 7K1000.C-t néztem ki látom aaz ajánlottak között van, nekem az lenne a kérdésem, hogy ugy szeretném használni hogy 150gb-t leveszek a rendszernek a többi adattárolásra menne, ez így gondolom megoldható lenne?Sebbessége gondolom csak jobb mint egy Samu HD200HJ, jelenleg ez a rendszer vinyóm, ez sem lassú nekem, csak azért ezt a szintet üsse meg.
Továbbá hogy halk-e, nem rezonálos nagyon?Köszönöm előre is, bármi jótanácsot szívesen fogadok, a másik ha ez nem milyen típust ajánlotok, samu-t hanyagolnám, mert eddig mindegyik samum hangos volt még az f1-es 320asom is.
Olvasgattam itt a topikba hogy kerülendő a Seagate, közben minden tesztet megnyernek és ajánlják, tudom az csak egy teszt, ami nem hosszú távra, szól, nekem a megbizhatoság is fő szempont, ne kelljen azzal bajlodnom hoyg a vai új vinyó 4-5hnap mulva bad sectoros lesz meg elkezd lassúlni.Van hogy megállás nélkül megy a gép 2-3 napkat, de van hogy 2-3 napot be se kapcsolom, tehát azért a hosszú üzemeket se baj ha bírja, a ház jól szellőző, ami valszeg cserélődni fog, de ugyan ugy jól szellőzőre.
Továbbá érdemes sata3-ast veni, bár a lapom csak sata2-es p55-s chip készletes.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz franc0 #25587 üzenetére
Nem tervezek ssd-t venni a közel jövőben, max majd 2-3év múlva mikor 128-ast 10hez közel megkapom.
2terrás vinyót se tervezek most mert nincs rá pénzem, 1terrásra cserélem le a többit mert így kb. 1-2K ráfizetéssel megvan oldva.
Szóval, ez a helyzet.
1 terrások közül vagyok arra kiváncsi meliyk az ami csendes leginkább nem rezonál, és azért nem lassabb egy HD200HJ-nél?És a mi stabil bírja az egyhuzamban lévő működés, és kevés vele a baj.
Továbbá kiváncsi vagyok mi a helyzet a Seagate-el?TEszteket nyerik itt nem ajánlott.
-
Dyno
veterán
Kicsit utána olvastam hát jó nagy hülyeség lenne Seagatet venni.
Szóval akiket nézek, az a Hitachi Deskstar 7K1000.C és Western Digital WD10EALX, most látom ezek már mind sata3-sok, lapommal kompatibilisek lesznek, itt már nincs az a gond mint korábban hogy voltak lapok amikkel szendvedni kellett hogy menjen benne a sata1-es vinyó?
A fenti vinóykkal az elváráok, hogy halk legyen, megbízható és biztonságos és hoyg egy HD200HJ samunak hozza a szintjét, 150gb-t akarok levenni a rendszernek, többi adattárolás, kérdés ez fog-e neki tetszeni?
Halkságról bővebben inkább azt mondom, ne rezonáljon, láttam a hita állítólag hangos más azt mondja halk, most akkor mi az igazság?Kicsit úgy érzem csak a wd-vel nem nyúlok mellé, viszont néhány hozzászóló írrásából azt vonom le hogy hülyeség lenne a hitát hanyagolni.
A másik kérdésem, hogy mire kell figyelni, hogy pontosan hány tányérosak, avgy itt nem lehet mellé nyúni már mindegyik csak két tányéros?
Köszönöm előre bárki segítségét.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz balagedebr #25595 üzenetére
(#25597) sagvary : NEm igazán akarok samu-t, főleg nem green-t, van itthon egy és jobban rezonál illetve hangosabb mint egy 320-as WD blue caviar(WD3200AAKS).
Más: Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest