Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
6600GT lenne számodra a legjobb választás tényleg.
Esetleg 20-30k-t nem tudsz ráfordítani? Mert ezt a konfigodat eladnád, akkor annyi ráfordítással össze lehetne dobni egy olyan konfigot, amin minden game elfut agyonbutítva.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
kriszbon
őstag
"(azt amugy mivel lehet megnezni?)" A két szép szemeddel
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
FireKeeper
nagyúr
azért jóval olcsóbb, mert jóval gyengébb. ne dőlj be a nagyobb számnak. ha 7300-at veszel, akkor csak GDDR3-mal szerelt GT-t szabad venni, az még a 6600gt-nél is jobb.
#30797 azt a sormintát ott a végén most muszáj volt? kérlek legközelebb kíméld meg a szemeinket a sok idióta villódzós szmájlitól, és kevesebbet használj.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
FireKeeper
nagyúr
nem. bármilyen kártya is az, a minimum, hogy GDDR3 memó legyen rajta, a 2 nem ér semmit.
6600GT-t keress, azon elvileg biztos GDDR3 lesz.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
schwartz
addikt
Neked AGP-s kell. (viszont ha a 7300GT-t valasztod, lehet szivni fogsz a HSI bridge miatt. Lattam mar ra peldat, hogy nem indult a nativ PCI-E chipel szerelt VGA (bizonyos) AGP-s lapban.Hogy ez miert van/volt, ne kerdezd...)
Csak helyi probaval vedd meg az uj kartyat.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
FireKeeper
nagyúr
a legtöbb kariból csak pci-e van olcsón, mert pci-e porthoz tervezik, és ahhoz hogy agp-s lehessen, átalakító chip kell, ami miatt drágább lesz a kártya.
a PCI és a PCI-Express (vagy PCI-e) nem ugyanaz!!!!steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
schwartz
addikt
Hol rendelsz te ujonnan AGP-s kartyat? Foleg ezekbol? Kozben eszembe jutott, hogy a 6600GT is nativ PCI-E GPU igy az AGP-s valtozatan szinten ott lesz a bridge... Ha tutira szeretnel menni, jobb lenne valami a 6800-ak kozul. (az tobb mint valoszinu mukodni fog abban a Dell-ben is)
If he dies, he dies.
-
RootRulez
félisten
6600GT tuti jó választás AGP-ben. Unokahúgommal most bizniszeltünk, mert X800GTO (AGP)-vel nem ment a Crysis WarHead, ellenben egy fasza Leadtek Winfast 6600GT meg vitte faszán, így cseréltünk, mert nekem csak a kisgépben volt a 6600-as, azon meg szinte csak netezés megy, meg néha WoW. Igaz neki nem takony Intel procija van, hanem fasza Athlon XP-je, de szerintem neked is nagyon jó lesz
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
lsc
nagyúr
Elég türelmetlen vagy, ez nem chat, az alapelvek átolvasása remélem segít, nem olyan hosszú . Ha valaki ráér és tud és akar válaszolni akkor választ fogsz kapni . Addig az adataidnál a cuccok részt kitölthetnéd, úgy könnyebb bármit is mondani . Még annyit, 4x-es agp-s lapra egy fillért nem költenék .
Az élet kegyetlen .
-
RootRulez
félisten
Nem dísznek van én anno pl. hasznát vettem mindnek
hang, háló, modem, tv tunerÉs igen kell neki egy PCI-E slot...
Megjegyezném, közvetlen környezetemben ismerek olyat, aki beletette az AGP-be a PCI-E kártyát (de lehet sima PCI-be tette bele, a lényeg, hogy megoldotta
═════════════════════════════════════════
-
IreN!CuS
őstag
"de lsc el is vette a kedvem az egesztol."Nem írt hülyeséget sőt,csak időben szolt,mielőtt más szolt volna.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest