Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
félisten
válasz madmike #31256 üzenetére
Szia!
Mennyit szeretne kapni érte a tulaj?
Én inkább darabonként vadásznám össze a gépet, olcsóbbra szokott kijönni, és olyan amilyet te akarsz.
Csak olyan alaplapot vennék ami LGA775-ös, a jövőbeni fejlesztés lehetősége miatt.
A kérdésed nem teljesen ideillik, inkább a milyen gépet vegyek topikba."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Pítőr
aktív tag
válasz madmike #31969 üzenetére
Hát, pár perc gondolkodás után sem jutott jobb eszembe. Max egy 3870-el járnál jobban, vagy egy használt ilyennel, de elég ritka, és nem vagyok benne biztos, hogy annyival gyorsabb, hogy megérje miatta garanciáról lemondani (használtan). Én igazán a 4650/4670-et ajánlom újonnan, keveset fogyasztanak, és elég jók!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
vzsryl
nagyúr
válasz madmike #32014 üzenetére
Szia!
Ez DDR2-es, és majdnem ennyiért kapsz zsír újan DDR2-es HD3650-et.
SAPPHIRE HD3650 512MB GDDR2 DDVI/TV PCIE 10.562Ft
Biztos van olcsóbban is máshol, nézz körül.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sagesz93
addikt
válasz madmike #32025 üzenetére
2600xt is jó kari, a 3650-es árán mozog.
És a legtöbb ddr3-as.
Nekem is van eladó gigabyte passzív gyártmány
amúgy elvileg a legtöbb gyártó 3év garit ad a termékére, és itt a ph-n vannak olyan emberek(pl: Udi) aki ezeket tudja intézni, garpapír nélkül legariz egy vga-t.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz madmike #32058 üzenetére
4670-ből felesleges az 1GB-s, úgyhogy a Sapphire Ultimate jó választás lenne, ha teszel rá egy halk ventit, nem fog megsülni, és halk is lesz.
(#32043) metalgod: milyen proci és mennyi ram van a gépedben? csak hogy tudjuk milyen vga-t ajánljunk...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest