Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
félisten
válasz samfishR #29214 üzenetére
Elég szubjektív a kérdés. Ha neked nem elég a 4850 akkor igen. Ha elég akkor nem.
Az általad is levadászott teszt szerintem megbízható. Megint elég szubjektív a kérdés.
Ha nem GTA4-ezel sokat, akkor én a helyedben nem vennék 1 Gb-os VGA-t."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
schwartz
addikt
válasz samfishR #29214 üzenetére
4890 felé nem nagyon hajlok, mert szerintem nem csillog ár/érték arányban(nem hiszem hogy 2x gyorsabb a 4850nél)
Ilyen olcson sosem adtak meg a teljesitmenyt. Szart sem ersz a jo/arertek mutatos kartyaddal ha nem kepes 30FPS kipreselni magabol. ( a hasznalni kivant felbontas es grafikai reszletesseg mellett) 1920x1080-ra sok helyen sovany lesz a HD4850.
If he dies, he dies.
-
bartucc
addikt
válasz samfishR #29229 üzenetére
Hát mindkettő kevéske már, talán a proci is elfogyhat hamarabb. De a vga is, bár felbontást mindig lehet visszavenni kicsit, pl 1680-ra ahol elég még a 4850, de a proci nem.
De összeségében: megvan minden monitorhoz a megfelelő kategóriájú kártya...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
schwartz
addikt
válasz samfishR #29229 üzenetére
"Nyílván nem lesz elég sok játékban a vga, ezért kérdezném hogy vegyek-e 4890-et, vagy inkább várjak a DX11-es ati szériára? "
Ha kepes vagy varni tobb mint 6honapot az RV870-re ugy, hogy semmit sem tudni a teljesitmenyerol, hat legyen. De azt megelolegezem, hogy konkurencia hianyaban nagy esellyel rahuznak majd egy 650 dolcsis arcedulat...
Mondtam mar, szep es jo dolog az ar/ertek arany, ha kipresel magabol 30FPS-t, ott ahol szeretned...If he dies, he dies.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest