Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Én nem vennék már ilyen kártyát, jók, gyorsak, de a SM3.0 hiánya miatt sajnos egyre több játék el sem indul rajtuk.
Pietrosz: simán megéri azt a +4k-t a 2600Pro. Az, hogy 512 ram van rajta nem jelent semmit, ha ez va, ezzel is jól jársz!
den80: én is 2600Pro/XT-t javaslok, de még közel 4 GHz-en sem fogja teljesen kihajtani a procid ezeket a kártyákat. Sajnos a Netburst architektúra nem képes a mai kártyákat fullosan kihajtani.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
den80
tag
köszi, szétnézek ezek között
igen, erre futja,
komplett gépet nem akarok cserélni jelenlegköszönöm
volt, van, lesz
-
ChromeX
addikt
hello, sehogy nem jön össze nekem igazán ez a vga vásárlás most találtam egy MSI geforce 8600GTS-t 40k jó kártya?
-
ChromeX
addikt
válasz VaniliásRönk #5758 üzenetére
valahogy én is soknak éreztem
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
d@minator
addikt
válasz Gyuri27 #5764 üzenetére
Szerintem is. De egy korábbi hsz.-ban azt írta, hogy neki most kell.
Én megvárom az "olcsó" 8800GT-t. Úgysem jön ki mostanában olyan game ami sürgetne, hogy 70k-t adjak érte.
Apropó 3850. Eddig 50k-ért láttam. Olyan 35-40k körül lenne reális az ára.(Ha a 8800GT visszaesik 55-re.) -
őstag
Hi all!
Max 6k ig nézek vga-t, cod2re, sims2re, átmeneti vganak! Melyik éri meg jobban illetve melyik a jobb 5kért? x1300pro vagy 7300 GS! Az ati kártya új, 1 év garis, a 7300 használt![ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz max. milyen vidkari ajánlott?
Intel celeron 2.66 GHz, 768mb ram, valamilyen Asrock alaplap.Köszi.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz ChromeX #5768 üzenetére
Már most is kevés, nemhogy egy-másfél év múlva.
sgergi: Gondolom AGP-s, 9600XT max. (de az is sok)
d@minator: Ez aranyos.
"Apropó 3850. Eddig 50k-ért láttam. Olyan 35-40k körül lenne reális az ára.(Ha a 8800GT visszaesik 55-re.)"
Jól látod a helyzetet, amint lesz normális mennyiségben (minden kiskernek jut), majd normalizálódik az ára a HD3850/3870-nek is, 2-3 héten belül legkésőbb, a 8800GT-ről meg még hír sincs hogy mikor lesz megint.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
ChromeX
addikt
válasz VaniliásRönk #5769 üzenetére
tudom, de nem nagyon van jobbra cash vagy ez vagy HD2900GT
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz ChromeX #5770 üzenetére
Meg lett mondva hogy ilyen árban kapsz HD3850-et, ami sokkal jobb mindkettőnél, ha olyan p**** vagy hogy nem bírsz ki 1-2 hetet, aztán meg több mint egy éven keresztül szívod a f***t, az a te egyéni problémád, de döntsd el végre mit akarsz és maradj csendben, lassan át kéne neveztetni a topikot a modokkal "Milyen videókártyát vegyen krómX ilyen árban?-ra"...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
fagy53
nagyúr
válasz VaniliásRönk #5771 üzenetére
Rosszul csinálod, olyan kártyát mondj neki amit rögtön meg tud venni és akkor talán nem kell átnevezni a topic-ot
-
törölt tag
Hi!
Szeretnék tájékozódni mely videókártyákat éri meg majd megvenni mostanában vagy a közeljövőben a jelenlegi konfigomba. Ár: max 65e FT
-
-
d@minator
addikt
válasz ChromeX #5770 üzenetére
Nehéz most tanácsot adni abban a kérdésben, hogy mit vegyen az ember 40k-ból. Most van a DX9-DX10 váltás, 256 vagy 512MB, kijött egy best buy árlenyomó 8800GT amiből hiány van, aztán az új ATI-k ami még szintén nincs, a használt VGA piac megbolondult árak le majd fel, és mindezt tetőzi az évvége, sok árú nem maradhat raktáron és a Karácsony. Na meg a Crysis.
Szóval krízis van. A legbölcsebb cselekedet várni. Ez a legokosabb amit te is tehetsz.
Ha meg nem tudsz meglenni VGA nélkül akkor vegyél egy Inno 8600GT-t 20k-ért aztán eladod két hónap múlva 5k buktával. Addigra biztos vehetsz olcsón normális VGA-t.
Már sok tanácsot kaptál a döntés a tiéd. Ha ránk hallgatsz türelmes vagy. -
Oli92
tag
Hi,köszöntök mindekit tudnatok nekem segiteni hogy holtudok venni olyan 60-70-80-90 körül OLyan VGA-t amin maxon megy a COD4? 8800GT-re gondoltam de azt mondtak nem lehet beszerezni sehol...én is ugy láttam. 8800GTS vagy valami jobb a legfontosabb hogy extra maximumon mennyen a cod4.Köszi a segitséget.
Ja és a 8800 GTS 640MB jobb vagy a 8800 GT???
[ Szerkesztve ]
Ez nagyon durva!! Atombomba esett amerikára! http://brain.plk.hu/?egyufo
-
Alpachino
veterán
A COD4, egy nagyon jól optimizált játékra sikeredett. Pl. egy 512-es 8600GE, vagy GTS-el is maximunon lehet vele játszani, és ez csak egy 30-35 K-s kari.
Ha csak ezért a játékért akarsz VGA-t venni, amit persze kétlek, akkor nem érdemes erősebb és drágább kariba fektetni, most jelenleg.
De ha a Crysis-re is kedvet kapnál a későbbiekben, és ezen is max-on szeretnél játszani, akkor bizony várnod kell, a még most hiánycikknek mondható 8800GT-re."Ja és a 8800 GTS 640MB jobb vagy a 8800 GT???"
8800GT !
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
Szerintem már "szállingóznak" a 8800GT-k szép lassan a boltokba. Nekem az egyik szegedi üzletbe a jövőhétre ígérte. ( na hátha )
Én a 8800GT "megjelenéséig" átmenetileg egy 8600GE-vel nyomom.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
O_L_I
őstag
Egyébként arra jöttem rá, hogy egy hatalmas marketing fogás áldozataivá váltunk.
Egy kicsit hosszú lesz az okfejés, előre is bocs.Volt vala a 6600GT, és mindeki örült, hogy közép kategórás áron kapja az 5-ös sorozat csúcsteljesítményét. Majd jött a 7600GT és mindenki (én is) örült, hogy közép áron kapja a 6-os sorozat csúcsteljesítményét. Itt a 8600GT/GTS az ár kategória maradt, a teljesítmény elmaradt. Na most ha a G92-s magot elnevezték volna 9XXXX-nek, és a most 8800-gt néven futó karit 9600GT-nak hívnák, most mindenki kb 2 sorban konstatálta volna, hogy hmm jó-jó hozza kb a 8-as sorozat csúcsát de kategóriájában kicsit drága, viszont visszatért az Nvidia a régi vonalhoz. Persze a 9600 több okból sem szerencsés. -> Volt már ATI 9600 és van olyan vásárlói szegemens aki csak a számot látja a dobozon. (azok akik megveszik az 1 gigás 8500Gt-t) "Őőő akkó ez most olyan gyors mint a ATIs kilencezerhasszáz???" Meghát az Nvidia most szép csendben bevezett egy új szegmenst, csak még nem ált össze a kép. X300 GS/GT alsó, X600 GS/GT/GTS alsó közép X800GT (sztem lesz GS is) közép és X800GTS/ultra stb.. felső. Tehát a 600-as széria lejjebb szorult, és már soha nem lesz 30-40K-ba előző generációs csúcs karink, friss középnek álcázva.
Hát így látom én. -
Nagy_Matessz
aktív tag
Sziasztok, az a kerdesem hogy van olyen PCI-ex vga , amin van meg Dsub csatlakozasi lehetoseg? Vagy mindegyiken mar csak DVI???
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
barnam_
nagyúr
válasz Nagy_Matessz #5794 üzenetére
Galaxy vga-kon szokott lenni.
De mindegyikhez adnak dvi-dsub átalakítót, így amiatt nem kell aggódnod, hogy nem tudod rákötni a monitort. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Nagy_Matessz #5794 üzenetére
Nekem pölö a 6800GS-emen is volt mindkettő.
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
20k ig milyen karit tudtok ajánlani? Egy haverom venne. Eddig ezt néztük: [link]
Ja, és passzív hűtése legyen! -
Thomas1
addikt
Ez talán a legroszabb választás 20k-ért. De még 12-ért is.
21-ért van Inno 8600GT, nem passzív, de jóval gyorsabb, mint az 1650Pro.
Egyébként milyen gépbe lenne? Mert proci is kell, ami kihajtja a vga-t.Nagy_Matessz: az én Inno 8600GT-men is van D-SUB.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Sapphire Radeon HD 2600 XT 256 DDR3 errol mi a velemenyetek??
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest