Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz Viperator #161160 üzenetére
Afterburnerrel alulfeszeled és állítasz neki halk ventiprofilt és hozni fogja azt csendesen amit amúgyis tud alapon...ennyi....max feljebb engeded a hőfokot 60 helyett 70 fokig...dolgozzon, izzadjon ha kell...az a feladata... tönkremenni nem fog...ezek sok sok órát mennek szélsőséges melegben /hidegben stresszelve...stb stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
aktív tag
válasz Viperator #161211 üzenetére
2060-at nem vennék.
#161210superbayern
Egy 3050 (170-180k) vagy az RX 6600 lehet neked a legjobb választás. Sajnos valamivel többe kerül mindkettő 150-nél. Nézd meg a releváns játékokat/programokat mert lehet megéri egy 10-15e Ft-ot ráfizetni a 6600-ra.[ Szerkesztve ]
-
-
Viperator
őstag
válasz Viperator #161553 üzenetére
Gigabyte Aorus Elite kártyáról (3060 Ti) mik a vélemények? /úgy értve, hogy melegedős fajta, hangos, valami rossz tulajdonságokra gondoltam/
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
MZsoltee
veterán
válasz Viperator #161563 üzenetére
Nálam van 3060 Ti Aorus Master és 3080 Aorus Xtreme rev1.0 és Master rév 2.0 is. Egyik sem hangos. Előbbiek egy éve mennek utóbbiak 9 hónapja.
A 3080 Xtreme-en kellett padot cserélni a többi VGA-n nem. Az újabb rev 3080-akon már jobb padokat használtak. Valamint az aorusra 4 év gyári garancia is van ha regisztralod a Giga honlapján. Lehet a 2000-es szériában nem voltak jók a Giga megoldásai, vagy a 3000-es széria elején, de most már szvsz nincs velük gond. Olyant a fórumokon sem olvasok, hogy friss vásárlással probléma lenne. Páran akiknek 1 éve vagy régebben rossz tapasztalatuk volt hangoztatják hogy a Giga általánosságban rossz.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Csupingo
veterán
válasz Viperator #161741 üzenetére
Árukeresőt nézve azért 20-szal több a 3050. Csak a teljesítmény miatt emlegettem az 1660 super-t. Azt talán könnyebb beállítani a sorba a többi mellé, meg az eredeti kérdés használt kártyákról szólt, ha jól emlékszem.
Aprót nézve 1660 super kb. 140-től van, 3050 145-150-től. Ez alapján tényleg érdemesebb a kicsit okosabb, jóval újabb 3050-et választani az 1660 super helyett. Használtnál kisebb az eltérés, újnál kicsit nagyobb.
Persze a keret 100, azon túl van mindkettő.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Viperator #162266 üzenetére
A Giga RTX3060-at megrendeltem, elvileg 2-3 napon belül érkezik. Igen, legalább 4-5 évig szeretném használni. Egyelőre kicsit overkillnek tűnik a jelenlegi felhasználásra, de jövőre szeretnék nagyobb méretű és felbontású monitort venni a mostani fullHD helyett - akkor biztosan jól fog jönni. A Quadro nekem megfizethetetlen luxus volna.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
maajsz
senior tag
válasz Viperator #163487 üzenetére
Nekem van egy amazonos (Linkup márka) az irodai itx gépemben, igazából nem vettem rajta észre minőség vagy teljesítményt romlást (1660S meg 750 Ti alatt). Emelett régebben rendeltem egy 3M márkájút amcsiból, mert arra azt írták, hogy profibb lenne minőségre de az meg méretre nem lett jó szóval azóta is a fiókban porosodik. Ezen anno futtattam tesztet 2060 alatt és nem volt fps drop a slothoz képest. Illetve a tavaly NBB-ről rendelt Rog 3060Ti mellé küldtek még egy strix risert de azt meg azóta sem bontottam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-book olvasók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest