Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz I3u11it #62303 üzenetére
Asus R9-280X
illetve a Giga R9-290 most jó áron van még ha esetleg ennyit is rászánnál.Bár ebbe a gépbe én a helyedben egy gtx 970-et vennék, volt most botrány vele de jó kártya, keveset fogyaszt és hűvösebb mint az imént felsorolt amd-k, de sajnos a felárat meg kell fizetni ( 100k környéke).
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz balazska92 #62760 üzenetére
Azt a tápot mindenképpen cserélni kellene valami minőségire.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz InterFox #62880 üzenetére
A múltkor még a gtx 760-at mondtad hogy megrendelted az apud mellé, nem? Utána már az ismerősödnek néztél 30k-ig hdmis vga-t utána meg 20-ért megint magadnak. Erre beírod hogy nem költesz már a gépre. Annyi ponton ütközöl már magadba hogy egy jobb politikus is nehezen tudná kivágni magát ebből a helyzetből.
DPISTI00: Mennyit szánnál rá? Milyen játékokkal játszanál?
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz DPISTI00 #62890 üzenetére
A proci maradhat még elég erős szerintem felesleges cserélni. A tápot csak úgy tudod megnézni ha szétszeded a gépet, igen. Nem feltétlenül kell olyan erős táp, sőt.. Ja vagy várj, az i3-at cserélnéd a 3470-re? Az úgy már más, az egyértelmű előrelépés. /Azt hittem már 3470-ed van/
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz DPISTI00 #62892 üzenetére
Erős? Jobban számít a processzor ez tény, de erősnek nem mondanám. Szerintem mehet a konfigba a 760, ha újonnan veszed akkor a 960 is olyan árban van már és az újabb, kevesebbet eszik és adnak hozzá Witcher 3-at. De a tápodat nézd meg, mert ha valami gyenge eresztés akkor azt is venned kell.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz n0bivagyok #63022 üzenetére
Újonnan R9-270 vagy gtx 660.
Használtan GTX 760 / 7950/70.
Bár a tápodat jó lenne pontosan tudni.bandi20: GTX 750ti mehet mellé, 90%-ban kihajtja, de ha biztosra akarsz menni akkor sima 750.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Hát ahhoz a procihoz akár egy HD 7850-et is vehetsz apróról, vagy egy GTX 650ti boostot (bár kevés van belőle) de ez a max amit még nagyjából kihajtana a processzorod. (Talán nem is minden esetben). Vagy esetleg még a HD7790 is jó vétel. Újonnan (vagy esetleg apróról is kifoghatsz garisat) a GTX 750-et javasolnám, keveset eszik és illene a proci erejéhez is.
Tegyük hozzá hogy pl a Shadow of Mordor nem futna ultrán, viszont ezekkel a videókártyákkal a medium biztosan nem akadály.
A tápod milyen lenne? Az is fontos.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Noumena #63050 üzenetére
Nem lesz olyan hatalmas előrelépés, kb egy 5750-et tennék a helyedben és egy erősebb procit vennék a maradék pénzből a helyedben. Mivel a csgo nagyon prociigényes játék.
wafelini11: HD 7850/70 vagy GTX 650ti boost. /660 vagy 750ti esetleg ha találsz ennyiért.. Viszont a procin tuningolni kellene ezekhez. Ha nem tuningolsz akkor 7790 vagy 750 (/650ti ) is elég.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz fenergie84 #63059 üzenetére
Azért ott a HT és ezeket is meg lehet rántani 4 felé is úgy már szerintem egy 7850 mehet mellé, de alapon biztosan overkill lenne.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz draco31 #63065 üzenetére
Talán a gt 730-at venném az értelmesebb hűtés miatt. Amúgy ezekre a kártyákra teljesen felesleges a 2 giga memória, egy 1 gigás is elég nekik (még sok is). Ha nem gond akkor inkább használtan nézelődnék 7750 után, vagy gtx 650 nv oldalról. Amúgy ha játék a cél akkor miért apu-t vett?
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz minek?:S #63119 üzenetére
Én biztosan a 770-et választanám, ha pedig nem jön össze annyi akkor a 760-at. A 4Gb felesleges szerintem, FHD-n hamarabb elfogy ezeknek a kártyáknak az ereje általában. Esetleg ha max 4-5k-val kerül tobbe többe akkor még elgondolkozhatsz rajta (Mivel nem tudjuk hogy 3 év múlva mi lesz a trend, lehet elszabadul a memóriahasználat de ezt hangsúlyozom jelenleg nem lehet tudni és szeremcsére nincsenek erre utaló jelek)
Jelenleg totál felesleges [link]
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz MineFox54 #63171 üzenetére
Az a baj a 4850-el hogy elég melegedősek voltak és nem raktak rájuk olyan korrekt hűtőket mint mostanában, ezért sok meg is sült hosszútávon. Az 5750(/70)-esek viszont hozzák azt a teljesítményt és hűvösebbek is így csendesebb a kártya is. Ezért ajánlanám ezt inkább, vagy nvidia oldalról a gts 450-et, de az drágábban megy szerintem.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz harmatcsepp #63236 üzenetére
Ennyit biztos nem áldoznék erre a gépre. HD 5750/70 6750/70-et nézz használtan, valmi jó hűtővel ellátottat és elketyegnek még azok pár évig.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Winchester95 #63335 üzenetére
A gtx 660 a 7850 és 70 között helyezkedik el erőben. Játékban gyakran jobban teljesít az optimalizálás miatt a 660 (sok játékot szponzorál az nv).
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz #19784448 #63608 üzenetére
Most a 750ti 41k és a 660 47 felett kezdődik. Azért best buy a 750ti mert a 40k környéki sávban jó a fogyasztása és a teljesítménye is. A 660 nyilván erősebb és ajánlottabb ha valaki többet játszik és azonos az ár, akkor meg főleg, de nem is ajánlotta senki szerintem ebben a helyzetben a 750ti-t a 660-nal szemben.
*Sn0w
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Trump vagy Harris
- Milyen autót vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok