Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz SchumiBácsi #35973 üzenetére
Nem lesz vele probléma a gpu tweakkel is lehet nagyon jól személyre szabni ezeket. Az akcióról meg le ne csússz, volt már rá példa. Hűvös kártya az is ezzel a hűtővel
Aztán az első játék amit kipróbálsz a Left4Dead legyen*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz TechN7ne #36052 üzenetére
Csak ugye az 1 év gari..
Nekem annak idején egy 9600gt-m volt az XFXtől, akkor még 3 év garit adtak rá. Szerencsémre az utolsó hónapban halt meg, így kaptam egy új kártyát, viszont elég váratlanul ért, hiszen húzva sosem volt, de attól még szerettem Viszont 1 év garival nem szívesen vennék ma már vgat, emiatt főleg.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Lesliegold #37809 üzenetére
5750/6750 /vagy esetleg 6750/ ha nem számít a fogyasztás és a melegedés, plusz nagyon keveset szánnál rá, akkor talán egy 4830,4770,4850 is mehet, de ezeket azért annyira nem ajánljuk már.
-KP-: Ez nem az a topic!
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Lesliegold #38163 üzenetére
HD6670, 7730/50 , ezeknek nem kell külön tápcsati és nem olyan öregek még.
*Sn0w
-
-
gtamate2
veterán
válasz Simba86 #38213 üzenetére
Szerintem akkor is használtan járnál a legjobban, mert ha ebbe a gépbe tegyük fel veszel egy HD7770-et, akkor már tápot is kellene venned, vagy szinte bármilyen normális videókártyánál cserélni kellene a tápot is, ami használtan kb 6-7k lenne.
Ha meg veszel egy 8600-9600gt szintű kártyát most 6-8k-ért, akkor később eladhatod a géped egybe is akár.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #38268 üzenetére
Hát gyakorlatilag ugyan az a két kártya, esetleg azt tudnám elképzelni hogy a 20g már a 2. széria, de gyak. mindenben megegyezik, a gyártó honlapja pedig pont ugyan azt az oldalt dobja ki mindkét lehetőségre, szóval nincs jelentősége: [link]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Mindig van pár elszánt notebook gamer, aztán majd rájönnek hogyha tényleg akarnak játszani kell a gép és jönnek egy év múlva vissza topicba
*Sn0w
-
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Johnny Cage #38566 üzenetére
Ennyiért a fórumról vennék egy GTX 650Ti Boostot, itt még árultak ha jól láttam, és egész jó árban, ha azt nem találsz akkor marad a 7790.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Johnny Cage #38592 üzenetére
Ezzel biztos lehetsz hogy nem lesz probléma, nagyon halk hűtés
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Ennyiért vehetsz az apróról használtan hd5770/6770-et, vagy eselteg 7750-et. Újonnan ennyiből nem érdemes semmit beletenni. Egy 7770-et néznék a helyedben, viszont az már 26-27k, az aprón már 22k körül is találhatsz pár hónaposat, ezeknek a teljesítményük is jó, és az áruk is barátságos, illetve nagyon keveset esznek. De ha nem kell annyira az erő akkor marad a 6770, a döntés a tied
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Sondi1986 #38820 üzenetére
Ha a gagyi neked azt jelenti hogy nem hallok semmi hangot a vga felől, illetve több óra terhelés (játék) után maximum 68 fokra ment fel (max 50% venti mellett), akkor nevezd csak így. Azt hogy idleben 9%-os ventivel (net+film) 34fok, gondolom szintén gagyi számodra
Mod: félreértettem elnézést, nekem Asus olcsósított dcu2-m van, ettől még az értékek miatt maradhat.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz mathgery #39030 üzenetére
Ugyan olyan erősek, a codba biztos hogy nem fogsz kifutni az 1.5gb ramból
Az nvidia mellett az áll hogy ott van a geforce experience, illetve a shadowplay, amivel tudsz laggmentesen játékmenetet rögzíteni (frapstól jóval jobb) Bővebben.
Illetve tudsz rendes hűtővel szereltet választani, ami halkabb (pl. MSI, Asus, stb..)Az Amd mellett pedig a Mantle áll, amiből jelenleg semmit nem tudunk semmit, de állítólag gyorsabb lesz a DirectX-nél, és sok gyártó állt be mögé már, kérdés hogy mikor látunk belőle ténylegesen valamit.. (elvileg a bf4 kap patchet decemberben)
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz VegyesTamás #39150 üzenetére
Aha, nincs vele probléma, de azért jó ha 1gb memóriavan rajta.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz tomisanzero #39263 üzenetére
Az E8400 mellé max 7770-et tegyél, ha 4 magra cserélsz akkor esetleg 7790. Használtan is nézheted őket.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest