Hirdetés
Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
válasz Kowi84 #10452 üzenetére
Egy erős kétmagossal vagy egy közepes 4magossal már kényelmesen el lehet használni a 6850-et.
A GTX460 semmiben nem jobb a 6850-nél (csak az NVidia-s játékokban), a 6850 hűvösebb, kevesebbet fogyaszt, a GTX460 meg tud PHYSX-t - döntsd el melyiket választod.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
válasz Kowi84 #10458 üzenetére
A hardverteszt.hu szerint. Ha ennyi eszed van, hogy olyanoknak hiszel, aki nem tudja a RAM-ot megkülönböztetni a ROM-tól, akkor gratulálni tudok.
Nézz meg független oldalakat: hardwarecanucks vagy tomshardware... Ott azért kapják a fizetésüket, hogy teszteljenek, a ht-sek meg önjelölt teszterek, mellesleg olyan bakijaik vannak, hogy rossz olvasni/hallgatni.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
válasz Kowi84 #10466 üzenetére
Megkérdezném, hogy a Fraps-en és az XFire-en kívül mivel tudod kimérni egy VGA gyorsaságát a játékok alatt?
Kíváncsi lennék, milyen "tesztprogramokra" gondoltál.
Remélem nem Futuremark-ék "vegyélújkártyát" sorozatára.
A külföldi oldalak olyan szinten bele szoktak menni a tesztelésbe, hogy a képminőséget is összehasonlítják, vagy az egyéb hardverekre gyakorolt plusz terhelést is jelezni szokták.
Abszolút alaptalan volt ez a mondatod.Másik, hogy a hardvertesztes és egy hardwarecanucks-os tesztet összehasonlítani olyan, mint egy moszkvicsot egy Shelby-vel.
A másik, hogy nem mindegy, hogy autóversenyző teszteli-e őket, vagy biciklista.Nem véletlenül 6-7-8 oldal canuckson egy VGA cikk, meg nem véletlen, hogy hardverteszten 0,5-1 oldal. A kettő közti különbségben a canucks-on nem azt ecsetelik, hogy milyen szép napunk van ma...
-
planbmokus
senior tag
Ma délután járt nálam egy Gigabyte GTX 560 OC (egy jóbarátom rendelte), elég kellemes kis kártya.
Bulletstorm-al és Bad Company 2 alatt tökéletes teljesítményt nyújtott 1920x1080 / 4X / 8X alatt (kb 2 és fél órát próbálgattam).
Rég járt felém NV kártya (utoljára 6600GT), de most ez a kis GTX560 OC bizonyította a rátermettségét."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
-
planbmokus
senior tag
Ezt végighallgattuk a 4870-nél, a GTX275, GTX285-nél, majd a 2 gigás 5850-nél és a GTX470-GTX480-nál is...
Hülyeség.
Lessed meg a Sapphire HD5850 TOXIC 2Gb-t... Már itt látszik, hogy az 1Gb VGA memória már nem egy játék számára nem elegendő(természetesen maximális beállítások mellett).
[link]
Ebből kiindulva erősebb GPU-val már lehet jobban szükség lesz a 2Gb-ra."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
válasz Rasiel #11357 üzenetére
Na erről beszéltem.
Akinek van fullHD monitora vagy tv-je és egy 69xx vagy GTX560-570-580 VGA-ja,az nem élsimítás nélkül játszik. (szerintem)
Vagy csak én vagyok ilyen állat, hogy az az első, hogy az "Options" menüpontban a "Video settings" alatt mindent maxra húzok?
Ebben az esetben tényleg ne vegyél 2Gb-os 6950-et!"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
válasz fagy53 #11362 üzenetére
Tudom, hogy kinek találták ki, élvezem is minden percét.
A beállításoknál az a 20-30% teljesítménycsökkenést keményen meg lehet különböztetni, de 8X és 16X MSAA közt nem annyira látványos, viszont 4X és 16X közt már durva különbség.
És pont ez az a rész aminél jön az igény az újabb játékoknál a 2GB memóriára. Lehet, hogy csak 1,5-öt foglal mondjuk, de az nincs fullon leterhelve!
Crysis-ban nem fogod látni a különbséget, de vélhetően a második részében, vagy a jövőben megjelenő komolyabb játékoknál (DIRT3, BRINK, FEAR3, RAGE, etc.) igen. Ez meg közdtudott, hogy az AAA kategóriás játékok mindig az aktuális csúcs hardverekhez vannak optimalizálva. Különben ki venne ilyen kártyákat és processzorokat játszani? 6600GT-nél megállt volna a fejlődés."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
planbmokus
senior tag
Szerintetek 95k-ból 660Ti vagy 7950 OC ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest