Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz Mans20 #30992 üzenetére
Hali
AZ ASUS kerülendő mármint a mostaniak utolsó egy év rettenetes GAGYI minőségűek és a garisztatással is sok a gond.Ezeket bizonyítani tudom 5db asus lapból 4 gyárilag hibás 4.hónap alatt.
(ui:ASUS fan voltam legalább 40Db- vel volt dolgom de ez az útólsó év az valami gyalázat minőségileg)[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
válasz Mans20 #31002 üzenetére
Hali
Ha megvetted akkor legyen szerencséd vele,nem azt mondom hogy törvény szerű,hmindegyik hibás,de ha szétnézel másik topikok,mindenki a saját lapját isteníti,nem mindenki mondja el mindig a gondjait.Aki több lappal találkozott vagy használta őket nagyon sok ember ugyan így vélekedik sőt nagy ill.kiskeresek is.)Áttol még egyszer legyen vele szerencséd és nem biztos hogy neked nem fog működni akár 6-7 évet is.
Kellemes ünnepeket. -
apro
senior tag
Hali
Egy kérdés VGA cserén gondolkodom most(INNO 8800GT/256)vam és eszt néztem ki Gainward 5500gtx Ti -t,34000ft ért megéri váltani, lesz vele látványos különbség?[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
válasz csucsbicep #31350 üzenetére
Azért kérdezem,most egy GW55GTX Ti kártya van nálam 40%an 35C és szinte semmi hangja(pedig én mániákusan hajtom a HALK cuccokat)a proci. hűtő és a táp nál is.
A régi 8800Gt-én is lecseréltem passzívra a hűtést mert a gyári az aztán hangos volt.[ Szerkesztve ]
-
-
apro
senior tag
hali
Valaki aki járatos benne,menyi ért lehet eladni egy INNO8800GT/256-os VGA-át kb 2.5,éves le van cserélve róla a gyári hangos hűtő (Acceleró S1-es re .)crisys 40 perc játék 48C a hőfok.Kitűnően tuningolható,csak váltottam Monitort FulHD-re(22"1920/1080.) és azért cseréltem nagyobb Vga-t
előre is köszi.(vagy lehet nem is érdemes eladni jó lehet biztonsági tartaléknak).A lényeg most egy ilyen használtan menyi?[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
válasz Löncsi #31925 üzenetére
hali
Biztosan van igazad,de amikor vettem az Inno 8800gt-t akor is azt mondták sokan gyenge minőség,gyenge hűtés ,a hűtésben igazuk volt ledobtam a gyárit és az AC-S1 passzívval beton biztos messze túlszárnyalta Turingban is a márka ATI,Geforse kártyákat.Igaz +3000ft
de baba lett.ár teljesítmény arány.
UI: csak azért írtam mert voltak ATI, Asus, VGA-im és ugyan olyan sok (ATI Memoria csíkozás,Szoftver mizéria,az ASUS még a gyári értékeket sem volt képes hozni,Lehet hogy csak én fogtam ki ezeket[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick