Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Aktív témák
-
staccato
tag
Sziasztok.Core 2 Duo E7500hoz,ami 3,300Mhz-en fut,szeretnék Vga-t venni.A lényeg hogy a PC egy 90cm-es Full HD Tv-re kötve,és ezen szeretnék full HD filmeket nézni gond nélkül.Tápom 420W gigabyte.15-max18000ft lenne rá.Ati -ban gondolkodom.Erre a célra megfelelne apróból az 5750 vagy 5770?Illetve ha van új kártya is ilyen árban,azt is szívesen veszem.fontos lenne a halk működés,és a HDMI csatlakozó
üdv
-
staccato
tag
válasz Viktor77 #37970 üzenetére
Köszi akkor 5770 lenne az igazi,vagy 5750-is megfelelne full hd filmekhez,full HD TV-n? "(Bár nem tudom filmhez minek húzni a procit.)" Nem a filmek miatt húztam a procit,hanem mert elég sokat tömörítek,és akkor jól jön.De csak sima alapfeszes tuning van,ami szerintem bőven bele fér.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
staccato
tag
sziasztok. i5 2310[link] 2x4gb kingston és 500W chieftec táphoz szeretnék vga karit.A kiválasztottak 5770,vagy ha még jön egy kis pénz akkor 5850lenne.ezeket a vga kat ki hajta a procim?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
staccato
tag
sziasztok.új vga vásárlására adtam a fejem.a keret max 28-3000FT. Van jobb választás,ezen az áron Új vga kártya esetén?Sapphire Radeon HD 6770 1 GB GDDR5 PCIe[link] Asus EAH6770/2DI/1GD5[link] Asus EAH6770 DC/2DI/1GD5[link] ha ti is megerősítitek a 6770-et akkor melyik tipust a három közül?fontos lenne hogy halk és jó hűtése legyen.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
staccato
tag
sziasztok.új vga karit szeretnék i5 2310, 500W chieftec,és 8GB ddr3 ram mellé.Melyik az a legjobb teljesítményű ATI vga,amit még a procim,és a tápom elbír.Ár nem számít.Köszi előre is.
üdv
-
staccato
tag
sziasztok.melyik az az Nvidia kártya ami kb teljesítményben egyezik a HD5770 1Gb-vel?
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest