Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Dark KillerX #6100 üzenetére
Elmondtam a véleményem, nem kell meggyőznöd, ha szerinted megéri akkor előre, ennyi.
Az élet kegyetlen .
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tönkrement a videokártyám (8800 GTS 512), és lehetőleg még karácsony előtt szeretnék újat, mert úgy gondolom, hogy ha jövőhéten nem rendelem meg, akkor tavaszig még magas árak lesznek, illetve karácsony után nehezen töltődnek a készletek.
40k körül milyet ajánlotok? 5770-et néztem, de szeretném, ha még néhány év múlva is eldöcögnének a játékok, ezért szerintem ez a kártya lehet, hogy kevés lenne. A monitorom natív felbontása fullhd.
A GTX460-at néztem még, de ott is többféle van.
Hármat néztem a Gainward-ból, árban van köztük 6-8 ezer Forint különbség. [link] ez 43k, [link] ez 49k, [link] ez meg 56k.
Órajelekben vannak a különbségek, természetesen a drágábbaknak magasabb az órajele. Szeretném megkérdezni, hogy ezek az órajelkülönbségek mennyit számítanak, illetve megéri-e az árát. A GTX 460 SE jó választás? Illetve néztem az ATI 6850-et is. Az is ilyesmi árban van, kicsit drágább talán.
Illetve ha nem, szeretném megkérdezni, hogy most milyen kártyát éri meg nagyjából ennyi pénzért? Vagy aminek a legjobb az ár/érték aránya. Esetleg, ha mindkét gyártótól van hasonló kártya, talán inkább az nVidiát választanám.
Amúgy a GTX 580 kistesói mikor jönnek? Azokról lehet tudni valamit? Megéri várni rájuk? (Csak most így nincs használható gépem, szóval ha tavasszal jönnek, akkor szvsz nem éri meg nekem rájuk várni. )
MOD: Az adatlapomon szereplő géphez kellene.Köszönöm előre is a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz polonic #6104 üzenetére
Hmm, nem tudom. Ezekre 2 év gari van? Mert a GTX 460-ra én 3 évet láttam, és azért az sem utolsó szempont.
Pl. a mostani (tönkrement) kártyám január végén lesz 3 éves. Tehát ha lett volna rá 3 év gari, most nem szívnék...
Amúgy a 6850 jóval gyorsabb, mint a GTX460? Főleg a fullhd felbontás érdekelne.
Bár hétvégén majd úgyis nézek teszteket, de pár szóval leírhatod.
És köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz polonic #6106 üzenetére
Köszi, majd nézek teszteket. Lehet, hogy régimódi vagyok, de kicsit félek a használttól. Igaz, hogy van rá még gari, de mégis ott motoszkál az emberben, hogy: vajon miért adnak el egy új kártyát...
sunny84: Tudsz mutatni tesztet? Ugye akkor ez a tiéd.
És nem tudjátok, hogy fenti kártya, és eközött mekkora teljesítménybeli különbség van? Illetve amit a Gainwardnál Memory Clockspeed : 1700 Mhz -nek írnak, ezt az Asusnak melyik adatával kell összehasonlítani?
És akkor te a GTX460-at javaslod? -
sunny84
senior tag
válasz pete_21 #6109 üzenetére
így van az az enyém amit linkeltél
azt tudom hogy az én karim sepcjei - gpu órajel: 775mhz ram : 4ghz shader : 1550mhz
és ehhez párosul az 1gb gddr5 ram ,, gainward -ot amit te linkeltél az jóval gyengébb de árban barátibb , a memória órajelét jelzi 1,7 ghz ( és a ram órajelét tudod ebből az adatból összevetni )polonic : a hd6850 csak akkor képes legyőzni a gtx460 1GB-ot, ha a legalább core i7 920 - 3,2ghz processzorral párosítjuk. Szinte minden más esetben az asus gtx460 1GB nyer.
ennyi[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
pete_21
addikt
válasz sunny84 #6113 üzenetére
Értem, akkor az SE gyengébb, mint a normál GTX 460.
Köszi a választ.
Srácok, ez a teszt mennyire megbízható? Mert itt is egyértelműen gyengébb az SE a sima 460-nál. És a sima 460-nál szinte mindenhol erősebb a 6850. Ezt figyelembevéve lehet, hogy nekem az lenn a jobb választás. (A tuningolt GTX 460 árát sokallom, ennyit már nem szeretnék rákölteni.) -
pete_21
addikt
Illetve azt még szeretném megkérdezni, hogy ha az alaplapom PCI-Express 1-et támogat csak, akkor abból lesz valami hátrányom azon kívül, hogy a videokarira kell egy tápcsati?
A teljesítményét ugye nem befolyásolja? -
kgergo23
tag
Sziasztok.
A segitsegeteket kernem...A Zotac markarol mi a velemeny, megbizhato gyarto ? Szivesen vennek egy rovid kis beszamolot akinek mar volt/van ilyen tipusu kartyaja...
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
kgergo23
tag
-
kgergo23
tag
válasz RootRulez #6125 üzenetére
Okke
Vegso kerdes
A kovetkezo 3 vga van versenyben, a Zotac a legolcsobb, illetve a legszimpatikusabb is. Szamit az orajel, vagy gyakorlatban csak 1-2 fps a kulonbseg ?
1. Gigabyte GTS450 1GB GDDR5 / N450-1GI GPU : 810 Mem : 3608 Shader : 1620
2. MSI 450GTS 1GB GDDR5 / N450OC-1GI 850 4000 N/A
3. Zotac GTS 450 1GB GDDR5 / ZT-40501-10L 810 3608 N/AAmilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
kgergo23
tag
válasz RootRulez #6127 üzenetére
Jaaaa igen, tenyleg, a stabilitas miatt...De szerinted egy atlagjuzernek, mint pl nekem, kell ez ? Azt a plussz 4 ezret megerne ? A gari nem szamit, szoval gyakorlatban csak egy par fps-t nyerek, nem ? Mi lenne a partatlan velemenyed ?
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Egy AMD Athlon X2 7750 mellett most egy gyári tunningos MSI 4670 kártyám van. A z a kérdés hogy milyen kártyára érdemes váltanom, egy ilyen proci mellett (már boltban nem kapható, használt kártya sem kizáró ok)
köszi
satee76 -
RootRulez
félisten
Amúgy én olyan vagyok, hogy néha kiveri a szemem valami, de nem figyelek oda. Pokerben pl. lent van a majdnem színsor (másnak), de én vadul adok meg mindent a magas páromra.
Most is azért vettem az ASRock AM2NF6G-VSTA alaplapomba egy GT240-et mert olcsón találtam, nem azért mert az NF4-es a csipszet és lehet nem szeretheti, ha nem nVidiát veszek...
═════════════════════════════════════════
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
ez megéri szerintetek egy 20-asért?ASUS GeForce ENGT430DI/1GD3 1GB DDR3 PCIExpress Low Profile
[link](*)(*)
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy a gépembe (ASUS P5B Deluxe; Core2Duo 6400 @ 3,2 GHz; 3 GB Geil DDR2 800 MHz) mind a a Radeon-ok (pl. 5770), mind pl. a GTX460 megfelelő? A PCI-E csak 1.0-as, de itt a fórumon olvastam, hogy ez kvázi nem jelent hátrányt egy 2.0-s kártya megvásárlása esetén (szóval működni fog?).
Jelenleg Sapphire X1950XT 256 MB videókártyám van, mely az újabb - vagy adott esetben akár régebbi - FPS játékok tükrében igencsak megérett a cserére...
További kérdésem, hogy a processzor cseréje mennyire ajánlott az említett kártyák esetében? Vagy ez a proci elegendő arra, hogy kihajtsa az említett kártyákat?
Előre is köszi a segítséget!
-
fabko
tag
Sziasztok !
Milyen VGA-t vegyek egy AM2-es X2 6000+ és 4GB/800 RAM mellé?
Köszönöm a segítséget !
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest