Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwwolfman
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo T500-ba néztem ki Samsung 840 EVO SSD-t, 250-est. Mit lehet tudni a meghajtóról, megbízható, szokott gondja lenni, esetleg tud valaki kompatibilitási problémáról?
Köszönöm előre is!
Szerk.: ja, elképzelhető, hogy a jelenlegi Win7-ről Win10-re frissítek.
[ Szerkesztve ]
-
wwwolfman
tag
válasz Emperor_ #31216 üzenetére
hogyhogy?
Korábban már elolvastam a topicindítót, de nem rémlik, hogy nevesíve lett volna a 840-es. Illetve rákerestem a topikban is a kulcsszóra, és ahogy átfutottam, inkább dícsérték mint szidták.. Igaz, 2013-ban, az meg számítástechnikai berkekben nem most volt.
Egy Lenovo T500-ba lenne, ezt elfelejtettem megemlíteni.
-
wwwolfman
tag
az OEM Samsungokról (PM851-871 stb.) lehet esetleg tudni valamit? Érdemes lehet ilyenben gondolkodni?
-
wwwolfman
tag
No jó. Asszem elegem volt a használt piac böngészséséből....
Mindennapos használatra szánok egy negyedterás körüli méretet egy Lenovo T500-ba, a mostai laptop HDD-t másodlagos háttértárként szeretném majd használni Ultrabayen keresztül. Erre mennének olyan adatok, amik időlegesen vannak a gépen.
Játszani nemigen fogok rajta, arra ott a konzol, filmet nézni médialejátszón keresztül. Jórészt internet marad, meg egy kis ez, egy kis az... A 120-ast kicsit kicsinylem, maradnék egy jókora biztonsági tartaléknál...
Az ajánlott cuccok listájában a 840 EVO-n és a HyperX-en akadt meg a szemem, egyszerűen abból az okból, hogy ezeket a márkákat ismerem. Szívesen vennék 850 PRO-t, de nincs rá negyvenezrem, a másik kettő meg 30-on belül van.
Ha a kettő közül kellene választanom, melyik felé mozduljak el?
Köszönettel.
-
wwwolfman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest