Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz Tatejka84 #3185 üzenetére
A DVI a legjobb, mert digitális. A HDMI lényegében ugyan az, csak máshogy néz ki. (Meg hang se szokott rajta menni.)
Mindkettőt HDMI-vel célszerű, ehhez egy elosztót kell venni (elektronikusan kapcsolható van olcsón a DealExtreme.com oldalon). Mármint ami kapcsolható, és nem egy jelből csinál kettőt, két megjelenítőre.
Az ebből kijövő jelet pedig átalakítod HDMI->DVI elosztóval. Csak figyelj, hogy a DVI szabvány ugyan olyan legyen, mert van neki egy pár fajtája.
Elvileg ennek így mennie kell. Hogy a PC-d mit csinál, mikor kapcsolsz, azaz olyan, mintha kihúznád a kábelt, azt neked kell tudni.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kissdani
senior tag
válasz Tatejka84 #6524 üzenetére
Igazatok van nem tudnám megállapitani a fényerőt!
Konkrétan erről a projektorról és az eladóról lenne szó!
Mit gondoltok érdemes megvenni?85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Tatejka84 #6518 üzenetére
USB azért lenne jó, mert fpként azon vannak a filmejeim, de persze ha ez nem megoldható akkor nem gond, nyomom vga-ról vagy hdmi-ről.
3-3,5m lenne a távolság ahova fel tudom tenni a projektort.üdv!
mod: LG PA70G LED Projektor
ez jó lehet?[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
kissdani
senior tag
válasz Tatejka84 #6526 üzenetére
Köszönöm utánna fogok járni!
Még egy utolsó kérdés van egy üres fal felületem, a fal kék de ugy tervezem festek rá egy fehér részt kerettel megcsinálva pont akorrát amennyi a kép lesz! Ez szerintetek kivitelezhető jól lesz ez igy? Akármilyen festékkel jó ha lefestem a falat, vagy van valami külön ehez ajánlott festék?85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz Tatejka84 #6563 üzenetére
Nem tőle vettem, de megvan életem első projektora egy Optoma hd70-et vettem 250 órával fali konzollal hibátlan állapotban 85k-ért! Szerintem jó üzletet csináltam nyugtassatok meg nem vettem drágán és rosszat?
Nekem nagyon bejön nagyon szép a képe hozzáteszem laikus vagyok még a témába de leesett az állam hogy annyi pénzért milyen szép képet kapok 2.5méterben![ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Tatejka84 #6536 üzenetére
új kellene.
3.8 - 4 méterről lehetne vetíteni, és az alól nézném.
3D kell.
Vászonra vetíteném, ami szintén nincs meg. 200körül szeretnék rákölteni összesen, de ha azt mondjátok, hogy 220 akkor annyit.
Led jó lenne, hogy ne álljon meg ha sokat filmezek.
mit ajánlasz/ajánlotok?Köszi!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül