Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz werszomjas #38107 üzenetére
Ha a Phenom II X4 965-öt veszed akkor nem kell lapot cserélned,teljesítményben az FX6100 alatt van egy kicsit. ( A 720-as nem próbáltad feloldani,hogy megy-e a 4. mag? )
FX-hez mint írtam is már neked sajnos lapot kell cserélned,FX-ek közül az FX6100-at ajánlom,főleg multira a több szál miatt.Az FX-eknek modulos felépítése van a 4 magos FX-ekben 2 modul van modulonként 2 végrehajtó egységgel,és így 4 szálon tud kezelni.. Az FX 6100-ban 3 modul van,itt is modulonként 2 végrehajó,és 6 szálon tud kezelni.
Az i3-as Inteleket én nem ajánlom multira. Oda legalább egy i5-ost ajánlanék. INTEL Core i5-2300-tól felfelé.Ui: Az FX-eket pedig nagyon könnyű húzni,feszültség emelés nélkül mennek általában 4Ghz körül.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz werszomjas #38107 üzenetére
De persze várjuk meg mások véleményét is.
-
miresz
veterán
válasz werszomjas #38111 üzenetére
A 965 most nagyon jó árban van AMD Phenom II X4 965 Black Edition és jó proci. De ezt a nem tuningolok-ot felejtsd már el főleg egy BE procinál.Semmi baja nem lesz tőle,nem kell feltétlenül feszt emelni hozzá.Nekem mikor 965-öm volt 3,8Ghz-n ment,és még alul is volt feszelve ha jól rémlik.
-
miresz
veterán
válasz gyenesmartin #38121 üzenetére
Azért 600Mhz magonként azért már nem rossz. Gondolom a másikat eladná. Nem tuningolni egy BE procit,meg főben járó bűn.
-
miresz
veterán
válasz csucsbicep #38131 üzenetére
A jobb utasításkészlettel nem igazán értek egyet,inkább úgy fogalmaznék,hogy más,és semmivel sem jobb a felépítése mint egy FX-nek,inkább az is más.Persze az i5 ettől még egy nagyon jó proci,én is ajánlom.Viszont amit (i3-at) ajánlottak neki multira az felejtős.bluyoo: A PassMark szerintem eléggé félrevezető oldal. A PassMark bench elég régi,amivel tesztelnek,és feltöltenek oda húzott eredményeketis,ami nem mérvadó.
(#38134) csucsbicep: Akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz gyenesmartin #38263 üzenetére
Pasztanyomok? Akkor az nem új.
-
miresz
veterán
válasz gyenesmartin #38265 üzenetére
Hmm ,érdekes. Arra tudok még gondolni,hogy épp azt tesztelték a gyártósoron.A matricás dolog az már nálam is volt egy Athlon II X2 250-eshez pontossan 27db matricát tettek. Biztos be volt rúgva a dolgozó aki csomagolta.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz medvezsolt #38369 üzenetére
Asrock A75M-HVS ,vagy Asus F1A75-MAMD X4 A6-3670K vagy AMD A8 3870 Black Edition,Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz Ez a konfig képes a 6670-es VGA-dal hibryd Crossfireben működni is.AMD A8-3870K Black Edition & Hybrid Crossfire Review De esetleg,ha nem sürgős megvárhatod az Októberben érkező Trinity APU-t is ami FM2-es foglalatba érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz medvezsolt #38371 üzenetére
Az előbb írtam,hogy a meglévő 6670-eseddel tud Hibryd Crossfire-ben működni az integrált garfikus mag,tehát meg fog ugrani a videóteljesítményed. A 6670-nek az FX4100 is bőven sok.
-
miresz
veterán
válasz Tibitabi #38382 üzenetére
Ahogy írtad is a 650K-ben nincs igp. Az AMD A8 3870 Black Edition-ban viszont van. Ha 6670-es VGA vételét tervezed ezek valamelyike mellé,akkor én a 3870K-t ajánlom,mert a benne lévő igp képes Hibryd Crossfire-be ( AMD A8-3870K Black Edition & Hybrid Crossfire ) menni a 6670-es kártyával,tehát nől a videóteljesítményed.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz r3dsnake #38556 üzenetére
A 6100 a jobb választás.A gyári hűtő kukába való,hangos,de ha nem zavar akkor megteszi,de tuningolni nem kell vele.A linkelt hűtő sem jobb semmivel. Annál valami bikább kell pl:Alpenföhn Brocken ez alá nem adnám. Jól hűt,és csendes. 970-es lap elég hozzá bőven. Win7-hez patch-eket fel kell tenni,és akkor már normálisan kezeli a szálakat,de a win8 már alapból jó. Memókból elég az 1600-as.
-
miresz
veterán
válasz r3dsnake #38558 üzenetére
A 3870K nem melegszik annyira mint a 6100. Akkor inkább ez: Alpenföhn Sella
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz r3dsnake #38560 üzenetére
Nem jó a link. Én inkább az FX 6100-at ajánlanám. Az FM1-es foglalat halott,nem érkezik bele már semmi. Esetleg még az AMD Phenom II X4 965 Black Edition-t ajánlom. Ez most nagyon jó árban van,és az AM3+-os lap jó hozzá.Milyen VGA-t szánsz a gépbe?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz FlyInMyEye #39636 üzenetére
Újonnan már csak rev. C3-as Phenomot fogsz kapni,úgyhogy bárhol veheted.
-
miresz
veterán
válasz GAthersw #40251 üzenetére
Mennyi lenne ő közötti ár diferencia? Csak mert a AMD Phenom II X4 945 és a AMD Phenom II X4 965 Black Edition is nagyon jó áron van újban . A 965BE különösen jó vétel ennyiért most.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
AMD FX-8350: Vishera, a lánctalpas cölöpverő Ezt érdemes végigolvasni. Melóra elég jó az FX,sok helyen a 3770K teljesítményét hozza ezekben a programokban,+ nagyon jól húzható. Viszont mindenképpen kell rá valami jó hűtés. PS-ben lévő programok,(nem értek hozzá annyira) kihasználják a GCN alapú VGA-kat,ez viszont biztos. (AMD 7xxx sorozat)
UI: Jah,és a 8350 nem éri meg a felárat a 8320-tól,mert csak a gyári órajelekben tér el,ami kb. 1 mp alatt beállítható a 8320-on is.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz Nyiscsák #40921 üzenetére
A Trinity proceszorok már nem a klasszikus "magos" megoldások. A 740-ben 2 modul van,és modulonként 2 végre hajtó egység "mag". Nem lehet összehasonlítani a régebbi megoldásokkal.
Win8 alá(meg win7 alá is ) én a Trinity-t (FM2) ajánlanám a multitask miatt,de én a 750K-t
inkább mert szorzószár mentes,és hatalmas tartalék van benn,alulfeszelve mennek általában 4Ghz-n. VGA-d megmarad? Mert ha nem egy 5600K,vagy 5800K-val járnál a legjobban fogyasztás/teljesítmény arányban.Ezek mindegyikében jóval erősebb a beépített grafikus mag,mint a te VGA-d,és kevesebbet is fogyaszt.(#40922) Cobra69: Attól függ melyik lapról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Cobra69 #40925 üzenetére
REV ? -as a lap?
(#40926) Nyiscsák: solfilo Kolléga már leírt neked mindent. De én az 5800K-t venném. Mennyit szánsz lapra? Csak mert ez Asrock FM2A75 PRO4 egy nagyon jól felszerelt lap hosszabb távon is.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Cobra69 #40929 üzenetére
Tedd fel ezt a programot: AIDA64 és ki fogja írni,az alaplap információknál. A másik megoldás,hogy megnézed az alaplapon,vagy a dobozon rá van írva.
REV. =revizió. De az alaplapon is REV.-nek lesz írva. A te lapodból van 1.0, 1.3 ,1.4,és 1.5-ös revizió. ezt kellene megtudni,hogy melyik van neked.
(#40930) Nyiscsák: Az is jó konfig lesz. A memóriákat próbáld majd meg 1600Mhz-n járatni,mert sokat hoz a konyhára.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Cobra69 #40933 üzenetére
Sajnos ennél a reviziónál nincsenek benn a processzor támogatottsági listában az FX-ek. AMD 880G - GA-880GM-UD2H (rev. 1.0)
(#40935) ko9: Az valószínű hogy elírás nincs bios verzió sem hozzá. A Giga supportja nem a legjobb,sőt mondhatni a legrosszabb.Írnak össze-vissza mindent. Ahelyett,hogy csinálnának bios verziót inkább kiadnak egy új reviziós lapot,hogy a paraszt vegyen új lapot is,ha már új procit akar.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz medium84 #40938 üzenetére
AMD A6 5400KEbben a beépített VGA is erős,a HD filmeket simán viszi,sőt játékokat is,elég szépen.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz Krisztina87 #41010 üzenetére
F6300-at nézz. Az jó renderelésben is,és a 7870 mellé is. Viszont egy jó hűtőt nézz a procira.
-
miresz
veterán
Alapon,vagy alulfeszelve,és akár 4ghz-ra húzva elég a gyári hűtő is,de mivel ez volt a PH II-n is ezért lett rátéve. Ki kellett volna dobnom?
(#41089) atti_2010: Hát igen,az FX6300 (arany középút) szerintem az egyik legjobb vétel,most AMD fronton,ha az APU-kat nem nézem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel