Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz jolti05 #27682 üzenetére
Jó, hát azért szögezzük le, hogy ha nem vigyáz a dolgaira és leveri az asztalról, széttörik, akkor mindegy, hogy van-e gari vagy nincs. És ez vonatkozik elég sok mindenre. Én tesóm gépére kötöttem véletlen balesetis garit, de azért van pár tippem mennyire szervizelnék le, ha letörött kijelzővel küldenénk vissza.
Megbízhatóság-teljesítmény mutatóról megint felesleges beszélni, 130k-ból, ha kell egy marha nagy dedikált vidkari is játékhoz, akkor a megbízhatóság/minőség faktort gyk. kilőttük.
G580 és NP370 van ennyiből, más nem nagyon, szóval ezekből kéne csemegézni.
Mysoftban néztem most az utóbbit, valami 128k körül van, az úgy talán nem is rossz.
adamlukacs: Nekem is szimpi lenne, de ha 7670M körülre lettek belőve a játékok, akkor HD3000 pusztulatosan gyenge.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz jolti05 #27692 üzenetére
Az esetek 99%-ban azért lassú a gép, mert a vinyó épp sajtot reszel a gépben.
Tehát akkor ami nektek kell az egy SSD utólag betoldva a dolgokba, és mellé valami nagyobb dedikált karis valami. Hát nem lesz kis feladat, ezt kellett volna megvenni, mert qrva jó árban volt, de hát ez nem alternatíva sajnos. Már.
Ami fix, hogy laptopszalon asszem még mindig ad G580-at 125k-ért 635M-el, és ebbe bugáztok valami SSD-t apróról 60 giga környékén 15k-ért, meg keretet 5k-ért, és akkor olyan 140k-ból tuti a gép.
A legjobb nyilván egy pár hónapos G580 lenne, mert akkor lazán lehetne venni 120-as SSD-t is, és még így is 130k alatt maradnátok. De ez ugye sok figyelést kíván.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz jolti05 #27694 üzenetére
Raktok rá matricát, és akkor láthatja mindig, legkisebb probléma legyen
Mediumon elviekben mindkét játék menne natív felbontásban is.
És igen, gyári vinyó ki, SSD be. A vinyót meg beköltöztetitek a DVD író helyére egy kerettel.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz jolti05 #27700 üzenetére
A leírásból úgy vettem ki, hogy ezt a leányzó még szeretné sokáig így tudni. Persze lehet játszani metro2033-mal is olyan vga-n, más kérdés hogy csúcs gépeken is kb szenvedés, akkor milyen lehet egy mobil gt635-ön? Nem az átlag FPS számít, hanem a minimum. Csak szóltam, nehogy csalódás legyen a dologból.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz jolti05 #27700 üzenetére
Az mondjuk biztos, hogy csodák nincsenek, tehát az a 25fps nyakamat ráteszem, hogy néha kegyetlenül bedroppol, a metrohoz olyan konfig kell a rendes futáshoz, hogy laptopban 200k alatt reménytelen bármit is kezdeni a dologgal.
Kompromisszumokkal természetesen ez is fut, de ezt én alapnak tekintem, ennyiből senki se várjon komoly futást. Aláírásba is kitenném, de az idézetem túl jó, nem akaródzik cserélni már vagy x éveA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
válasz jolti05 #27704 üzenetére
Annál a játéknál a min. FPS erősen cpu függő is, csóri pentiummal lesz az 20FPS is vagy kevesebb, mert ennél a játéknál pl minden számít. Csak ezért bátorkodtam szólni. Nehogy nagyobb fasírt legyen a vége egy hülye laptop miatt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz jolti05 #27732 üzenetére
140.000 az i3-as verzió, viszont amikor én vettem, akkor a B960-as 130.000 volt. Arra a 10 ezerre még azt mondtam ok, nekem annyit megér a HyperThreading, mert lehet kelleni fog, általában sok dolog fut.
Mondjuk egy nőnek, aki nem jár mélyebben az informatikában, annak nem lesz szüksége rá. Játékokban pedig nincs különbség a kettő között.
The glass is already broken.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest