Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
senior tag
válasz scream #95198 üzenetére
Keresd őt. Szerintem egy telefont megér.
Néha az se jön be amit itt ajánlanak. Még régebben itt ajánlottak HP üzletit. Nem sokkal gari lejárta után annyi lett neki. A pánt is elrepedt, szóval a fene se tudja. Pedig vigyáztam rá. Szerencse is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz scream #95198 üzenetére
70k, de még 100k körül is nem lesz egyszerre nagyfelbontású, 12" körüli méretű, jó kijelzős és értelmes minőségű/súlyú notebook. Mindenképpen kompromisszumot kell kötnöd.
Én vagy convertible tablet PC vonalon nézelődnék (Thinkpad X201 tablet, HP 2740p, Fujitsu Lifebook T sorozat), vagy megvennék egy sima X201-et vagy X220-at TN kijelzővel és később cserélném AFFS vagy IPS kijelzőre.
A tablet vonal előnye lenne az, hogy gyárilag benne van jobb kijelző (AFFS vagy xVA általában), a hátránya az, hogy nehezebb általában egy normál subnotinál, valamint általában a billentyűzetvilágítás (vagy akár a ThinkLight) kimarad. Felbontás szempontjából én nem találkoztam eddig olyan első, esetleg második generációs Core i-s tablet PC-vel, amelyiknek 1280*800-nál vagy 1366*768-nál jobb lett volna a felbontása.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Chaser
legenda
válasz scream #104658 üzenetére
x220-ak most nagyon jó áron repkednek IPS panellel. Felbontás csak HD, de könnyűek és gyorsak, ivy cpu max 10%-kal erősebb de jellemzően 5-tel. Laptopsystemnél 93k fél év garral, ahhoz még tudsz venni +1évet 18k körül. Alapból 120-as SSD és 2x2GB ram van bennük. Talán még van 1-2 darabjuk. 2 magos i7-essel, passzív azért nem lesz de elég jó, nyilván maxra terhelve hangos lesz, 15-ös gépben is ritka ami nem hangos terhelve. x230-at én személy szerint kihagynám, alig erősebb cserébe jóval drágább és már nem az a minőség.
szerk: én pár napja vettem tőlük, elég korrekt gép, panelbe sem nagyon tudtam belekötni, még bevilágítás is alig van, nyilván ez minden gépnél más
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bkrisz9
őstag
válasz scream #104692 üzenetére
HP 8440P-t ha tálalsz valahol használatos boltban ami ad garanciát. Az 50-60 között megy a helyi boltban ha jól tudom. En gari nélkül 50ért adtam el 1-2 hónapja. (i5 540M,1600x900,NVS 3100M,4GB,250GB)
Sajnos már elég ritka de hátha.Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
btudos
nagyúr
válasz scream #108212 üzenetére
IPS kijelző, grafikus teljesítmény, hordozhatóság hármasból lesz valószínűleg kettő a megjelölt ársávban.
Dellekből van dGPU-s verzió 14"-es méretben (E6430-nál NVS5200M, E6440-nél HD8690M), de ott nincs IPS. 200 körül lehet fogni E7440-et, ami vékony, IPS, de dGPU nem lesz. Precision (M4600/4700) illetve Elitebook W (8560W/8570W) szériában van jó kijelző, meg dGPU is, de azok nagyok, aránylag nehezek is emiatt, plusz ritkábbak az említett kisebb Delleknél.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz scream #111427 üzenetére
Minden megoldható, csak akarni kell, én x200-as fedlapot raktam fel azzal tökéletes volt. Picit hülyén nézett ki 12" Thinkpad fedlap a gémer Asusra rakva, de vagány volt, na.
Egyébként nem, új széria elviekben jó, gondolom kicsit befűtöttek a visszajelzések. Csak azt nem kapsz használtan, 200k körül főleg nem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
szucstom
őstag
válasz scream #119788 üzenetére
Eléggé leszűkítetted mit akarsz
Bár én 90%-ban laikus vagyok etéren, az teljesen biztos, hogy az FP reader nem minden gyártónál, érhető el, illetve amelyiknek van, az se mind működik mindn rendszerrel (pl. az én lenovo gépem nem is tudta kezelni win7 alatt, 8.1-től látta csak. HDD cserélhető elvileg már minden gépben, bár ennek is több módja van.Más szóval, érdemes lenne meglátogatni pl. a laptop.hu oldalt, ha ott bejelölgeted a neked kellő dolgokat, biztos ad ki vmit. Persze csak akkor, ha már kötöttél kompromisszumot egy-két téren.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Tikakukac
titán
válasz scream #119852 üzenetére
Első TMX második meg ugyanaz a kateg ha nem rosszabb, mint az előző.
Minden konzumer, egykor dicső gép ami csúcs volt, klasszikus csapda. Többször vehettem volna olcsón NP900-as Samut is, papíron és valóságban sem rossz. De egy alaplap annyi mint a Macbe. Éppen ezért nem vettem Macbookot sem. Ami garis iszonyat áron megy, ami nem, azzal iszonyatosat lehet színi. Az E7440 ahol meg tudtam végül állapodni elég jó, 150 ropi alatt megvan már a rendes paneles is és 2 év garral még vannak a placcon.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz scream #119944 üzenetére
Nem annyira sajnos az, én találkoztam elég sok emberrel akik nagyon is visszaadták volna a T440-s gépüket
E7440 és E7450 között a diffi az a billzet, E7450-ben nem tudsz dupla meghajtózni plusz némi touchpad is változott asszem. Meg kapsz 1 gennel újabb hardvert.
-
törölt tag
válasz scream #177081 üzenetére
A klasszikus Thinkpad minőséget és strapabíróságot már csak workstation vonalon kapod meg. A P15/P16-ban cserélhető kivehető a gpu, de egyrészt nem látom értelmét a nélkül, másrészt nem is fog beleférni a keretbe. A P53 jó választás lehet, ha kifogsz egy megkímélt jó akkus példányt, a dgpu-t meg le lehet tiltani ha annyira zavar.
P15v jutott még eszembe, de ez jóval gyengébb a fentieknél, viszont könnyebb vékonyabb, és rendes H proci van benne.[ Szerkesztve ]
-
Bozsana
tag
válasz scream #177098 üzenetére
szimpla 17es air, aminek amugy a specifikációja tökéletes lenne...az én problémám a billentyűzet, a speciális karakterek, a bill kombinációk...próbáltam keresni csak billentyűzetet hátha van ami windowsos a machez lehetne csatlakoztatni de csak kiosztást lehet cserélni...még lehet azt megpróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest