Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Először is köszi a választ!
Azzal tisztában vagyok, hogy számomra is használható gépet soha nem kapnék ennyiért, de direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy teljesítmény, és netezésre plusz filmezésre lenne csak használva a gép.
Megnéztem az általad ajánlott laptopot, így árban igen jónak tűnik, itt számomra igen meglepő módon már 110k-ért meg lehet kapni ezt a típust.
Mitől ilyen olcsó? Anyaga gagyi? Melegszik? Más baja van? Csak mert így elsőre túl szép, hogy igaz legyen 3GB DDR3 RAM-mal, kétmagos, 2.2 GHz-es procival, 320 GB-os vinyóval, 512 MB-os HD4250 videokarival, HDMI-csatlakozóval, stb., ezért furcsa ez az ár.
De ennyit még szánnánk rá, ha ilyen jó konfigot lehet kihozni ennyiből.Korábbi fórum-hozzászólásokban azt olvastam, hogy a Packard Bell hazai supportja elég gyenge, meg az anyagminőséggel sem mindig elégedettek a felhasználók.
Mi ebből az igazság?
Köszi!----
(#1638) spyduck:
köszönöm az igen kedves válaszodat, de sokra nem mentem vele... Érdemi tanácsot elfogadok, de ilyen válasszal most mit kezdjek? Felesleges a támadó stílus, attól nem lesz több pénzünk...
Tudom, hogy tisztességes laptopot 100k körüli áron nem fogok kapni, de talán nem olyan hatalmas elvárás, hogy netezési és filmezési célokra kapjak ennyiért valami használhatót, ami tűrhető minőségű is...
A használttal annyi a bajunk, hogy ezt viszonylag hosszú távra tervezzük mutternak, és nem mindegy, az akksi és az egyebek milyen állapotban vannak.Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest