Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz SeniorTilla #7479 üzenetére
Elsőnek én is a központi ügyfélszolgálatot hívtam, ők irányítottak a legközelebbi szerviz átvevőhelyre. Legközelebb (remélem nem lesz olyan) majd felhívom a figyelmüket, hogy nekik kéne házhoz küldeni valakit
-
Z86
őstag
A probook jobb minőséget képvisel, az angolban valóban nincs hosszú í (altgr + J kombóval elérhető). Hozzánk sok francia kiosztású is érkezik, azokon 6 billentyű van rossz helyen de ezek átmatricázhatók. Meg persze van egy csomó országonként egyedi, de azokon tudtommal megvan minden billentyűnek a hely.
Viszont a már probook, akkor inkább ezt a 3 év gari miatt. Az a néhány ezer plusz bőven megér annyit.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Csak a lényeg maradt le, szóval ez jobban megéri
-
Z86
őstag
válasz ledgeri #7502 üzenetére
Épp most kérdezett erről valaki a megfelelő topikban: Azonnali notebookos kérdések órája
szerk: Egyébként rá tudsz keresni a legutóbbi hozzászólásodra az adott topikban, illetve a böngésző keresőjét is használhatod, hogy hol fordul elő a neved az aktuális oldalon (mert ugye a válaszban az is látszik)
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz szata.68 #7526 üzenetére
Elég az is, igazából az i5 előnye csak bizonyos esetekben jön elő, viszont sokat dob a gép árán.
Mivel a keret megengedi ezért jobb felépítésű belépő és közepes szintű üzleti modelleket ajánlottam, amikre 3 év garancia van, matt a kijelzőjük (szerintem ez nagy előny). A sorból kilóg a renew Elitebook, mert az már felső kategóriás, drágább is. -
Z86
őstag
-
Z86
őstag
válasz kis1210 #7540 üzenetére
Ilyen nincs, vissza kell venniük, amennyiben minden tartozék, csomagolási anyag megvan, a készülék sértetlen. Webshopos rendelés esetén 8 napig elállhatsz az üzlettől, ha személyesen vetted át akkor ez lemehet 3 napra, attól függően mit ír a szabályzatuk. Az elállás lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz Avicularia #7544 üzenetére
Na az gáz... de még ilyen esetben is lehetnének kicsit korrektebbek. Ebből az anti ügyfél hozzáállásból nem lesz visszatérő elégedett vásárló
-
Z86
őstag
válasz Avicularia #7554 üzenetére
Ha így tesznek és szívatják az ügyfelet azzal csak maguknak ártanak, bár nem biztos, hogy ezt képesek megérteni
-
Z86
őstag
válasz Con Troll #7579 üzenetére
Engem rettentően zavar, mikor gépet vettem az volt a legfontosabb kikötésem, hogy matt (és nagy felbontású) legyen a kijelzője. Vonaton, egyetemen gyakran látom hogyan szenvednek az emberek a fényes kijelzővel, mert ha valami erősebb fényforrás bekavar mögöttük alig látnak valamit a kijelzőn. Ettől függetlenül az emberek 90 %-ának fényes kijelzős gépe van.
-
Z86
őstag
Annál a toshibánál nem tudok jobban felszereltet mondani. Szóba jöhetne még egy Dell Latitude E4310, de azt nem találtam SSD-vel. Lenovonál jelenleg nincs 13-as üzleti Thinkpad, és a HP-nak sincs ilyen méretű Elitebookja.
szerk: látom a dell már szóba is jött[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Na ezzel jelentősen kibővül a választék
A Dell kimondottan jónak számít.
Egyébként majdnem minden gyártónál vannak olyan vélemények, hogy romlik a minőség, meg hogy a régebbi gépek többet bírtak. Erről a Thinkpad topikban tudnának többet mondani, de szerintem ott attól fügetlenül is azt ajánlanák.
Bekerül a képbe a Dell E6410, a HP 8440p, és a Lenovo T510
Utóbbiból van egy SSD-s kivitel még éppen a keret határon T410si
Van egy érdekes 8440p is 1600x900 felbontással
Viszont tudni kell, hogy minden gyártónál hamarosan jön az új széria, és a Thinkpadok kivételével mind egészen más formavilággal fog rendelkezni. -
Z86
őstag
Az emachines-t és a PB-t alapból kipöccinteném a keretből, ezek nem tartoznak az ajánlott gépek közé.
A Toshiba és a Dell közül én az utóbbit tartom jobb választásnak, erősebb VGA, több garancia.
Mindkettő fényes felületű, egyeseknek ez nem jön be, ezért érdemes lenne mindkettőt élőben is megtekinteni (ha van rá lehetőség). -
Z86
őstag
Mondok négy tippet:
Dell N5010, Toshiba L650, Lenovo Y560, Dell XPS L501[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Jó lenne, ha belinkelnéd a pontos típusokat, minden esetre én a probookot ajánlanám a matt kijelző, fém borítás és az erősebb CPU miatt is. A HP topikban elismerően nyilatkoztak a típusról, csendes, nem melegszik, jó az anyagminősége. Az edge-re alapból csak 1 év garancia van, a HP-ra viszont a legtöbb helyen 3-at adnak.
Még annyi megjegyzés, hogy az edge csak nevében hasonlít a valódi Thinkpad-ekhez. -
Z86
őstag
Elsőre kicsit fura, de a tulajok nem panaszkodtak rá, meg kell szokni. Ha gondolod kérdezd meg a HP topikban is, itt val pl. egy friss vélemény
(#7620) tomic:
Persze fontos tényező, de flmnézésre, netezéshez elég egy alap CPU is. Itt egy lista az erőviszonyokról.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Bár az új szériát még nem volt szerencsém élőben látni, de az előző szériának elég horpadós volt a billentyűzete, és a touchpad gombjai is elég gyengére sikerültek szerintem. A zsanérok viszont egész jóknak tűntek.
Hardveresen persze erősebb a Dellnél. Ha nem nagyon sürgős a vásárlás akkor én azt tanácsolnám, hogy várd meg míg a többi gyártó is kijön az új gépeivel, akkor több típus közül válogathatsz.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Régi fórumhozzászólásokban lehet arról olvasni, hogy túl hangos volt, de szerintem ezt már megoldották egy BIOS frissítéssel. Itt egy vélemény a Dell topicból
-
Z86
őstag
Nézd meg azokat, amiket itt linkeltem.
-
Z86
őstag
válasz dulifiO #7647 üzenetére
Akkor én mindenképp számításba vennék egy garancia kiterjesztést 3 évre, pl. egy ilyet. Hosszú távon nagyon megéri.
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest