Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
félisten
-
darvak
senior tag
És milyen változások lesznek a 150-180 ezres kategóriában Ivy alapon?
Tehát 660-nál gyengébb gpu, de a mostani gt520m - gt525-nél erősebb?
Nem követtem a cikkezéseket Ivy gépekre, szóval nem tudom mik várható!!
Én akkor akarom őket tüzetesen megismerni, mikor már kézzel fogható modellek keringenek a userek körében.üdv
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy felületes voltam és elsiklottam felette... mikor várhatók a korábban említett új notebook üzlet(ek)be kerülése? Azért érdekel, mert bár nagyon drága lesz nekem és úgysem tudok olyat venni akármilyen jó lesz, viszont reményeim szerint lentebb tornázhatja egyes "régi" modellek árát.
-
darvak
senior tag
Zsanérral nem szoktak rossz visszajelzések lenni? Nemrég volt itt valaki ,akinek G570-en hamar engedett (jó ez itt épp GH)
MOD: (#41545) szasanyi ,ha a saját arckép elérésére célzol itt a fórumon, hát az -6+, azaz nem hat meg. Akkor nem tudnék már képet váltani
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem nemcsak én mondom hanem elég sokan, de úgy látom megint csak engem találsz meg. Gondoltam nem az áprilisi-májusi y570 szállítmány fog csökken hanem mikor kijön a Y580 június elején utána a megmaradt y570 ára esni fog. Vagy szerinted logikus lesz ugyan abban az árban adni, mert egy i7-es y570 annyiba kerül mint egy i7-es Y580 majd...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Igen tudom nem lesz Y570, de szerintem értelmesen le is írtam:
"Gondoltam nem az áprilisi-májusi y570 szállítmány fog csökken hanem mikor kijön a Y580 június elején utána a megmaradt y570 ára esni fog."
De minden termékkel így van ha kijön az új lemegy a régi ára míg el nem adják mindet, de akkor pont rátrafálhattam hogy a Y570 árra egy forinttal se fog esni, azért kíváncsi leszek, kétlem ne akciózná be majd pár bolt...
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig te írtad április közepén jön az újabb adag, abból gondolom eleve megfog maradni...Ezt meg hogy ki mennyit rendel ezt honnan tudhatnám, vagy más is. Én azért írtam mert mindig így volt, ha kijön az új beakciózzák a másikat. Ha viszont nem lesz kapható egyáltalán akkor egyértelmű nem is lesz olcsóbb.
Viszont i3-as y570-esekre lenne kereslet szerintem 190 ezer körül, akkor is ha kijön a Y580.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt se értem, de természetesen elhiszem neked, de most ha belegondolsz én sem azért írtam mert félre akarom vezetni az embereket, és igaz nem tudtam hogy lejjebb fog menni az ára, de ha te is belegondolsz nagyon ritka az ilyen ha kijön egy új termék, és van belőle még ne vigyék le az árát...Sőt még nem is hallottam ilyenről hogy emelnék csökkentés helyett...
-
ktommy91
addikt
Ha már itt vagy akkor lenne egy kérdésem. A lenovo itt miért akarja 220k-ért adni az i3-mas y570-et és miért adja ugyanannyiért i5-tel és SSD-vel Németországban?
Ez nem kötekedés, tényleg érdekel hogy azon kívül hogy sokkal kisebb a piac és kevesebb az ÁFA, mi az oka ennek...[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Mercutio_
félisten
Hm, egész jó vétel, egy Intel i3 2330M-hez képest a mindennapi használatban (netezés, web, office, filmezés, flash-es játékok, háttérben torrent, skype, néha film kódolás, képszerkesztés) mennyivel érezni gyengébbnek?
Az alábbi 2 proci közötti difi (azonos notiban) megér 12k-t?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
runner 125
nagyúr
Inkább "ilyentet" - úgy szebb.
Apropó, a shop-otokban az A6E33EA cikkszámú ProBook-nál a régebbi, barna 4520-as fotója van. Cikkszám alapján annak így kell kinézni.
Khaosz55
Biztosan van, specifikációknál is szerepel mindenhol.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest