Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Sziasztok!
Kinéztem pár monitort, de nem tudok dönteni, pedig leszűkítettem amennyire lehet.
Tehát ár max 50k környéke, 24", 75Hz, Freesync, legyen rajta DP, VA vagy IPS. Freesync fontos hogy jól működjön. Ezért is kell a dp, de ha esetleg megy dp-hdmi átalakítóval is, akkor még bonyolultabb a helyzet
Játékra, főleg fps-re kellene, és desktop. Filmet tv-n nézek. Utolsó két monitorom VA volt, tetszett a kontraszt, de nem voltak a leggyorsabbak. Nem tudom azóta mi változott mit tudnak ezek a mostani 4ms VA-k. IPS-em még nem volt.
[PHILIPS 242V8LA/00] [AOC 24V2Q] [PHILIPS 242E2FA/00 ] [LG 24MP59G-P] [SAMSUNG F24T452FQU]
Designra az AOC tetszik legjobban, tudásban a Samsung a legjobb , van pivot és usb hub is.
-
Pietrosz
addikt
Sziasztok!
Freesync ügyben kérnék segítséget.
5500XT vgaval működik dp-hdmi átalakítón keresztül? Sajnos csak egy HDMI van a vgan de az kell a tv-nek mert az átalakító csak fullhd/60Hz-et tud és úgy buknám a 4k-t.
Tehát kell-e nekem DP port ha freesyncezni akarok vagy elég a HDMI is az átalakítóval? -
Pietrosz
addikt
Végül ezt vettem: [Samsung LC24RG50FQU Ívelt Gaming LED monitor, 24", VA, Full HD, 144 Hz, 3000:1, FreeSync, DP, HDMI] Ebből még lejött 15k szülinapi kupon kedvezmény így 50-ért már nagyon megérte szerintem. Egyelőre nem találtam hibát, rohadt jó a 144Hz a 60 után, percekig csak ablakot minimalizáltam, mozgattam meg scrolloztam, egeret követtem Hibát nem találtam egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest