Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék venni egy IPS-monitort aminek szép a képe...nem igazán értek hozzá de olyan kéne ami ips és szebb mint ami most van. (LG flatron w1942s)
Halottam vannak belépű árú ips monitorok amik igazi best buy.
Mondtok párat mit kéne?
ilyen max 35k-t szánok rá használtan kevesebbet..
Előre is kösziHa tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
válasz jim bcs #50222 üzenetére
ACER G237HLbid
LG 22MP55HQ-P
Ezeket találtam újan az egyiket 35-ért másikat 38 ért...
Ezek nem jók?
Am leginkább netezéshez és filmnézéshez és egykét játékhoz kell, de nem vagyok nagy játékos, ez nem elsődleges szempont inkább csak gta 4-ezni meg crysissel szoktam játszani a többi nem érdekel.
olyan 22-23 coll már elég csak legyen 16:9-es és 1920x1080Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv én ezeket a monitorokat néztem ki, szerintetek melyik lenne a jobb választás?
lg 22MP55HQ
ACER G237HLbid
BenQ GW2320
ill. ezek közül melyik anti glear (tükröződésmentes) és melyik nem?
[ Szerkesztve ]
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Én is ilyen monitor vásárlásán gondolkozom.
Azt hogy érted hogy nem lehet állítani a talpát?
Nem lehet előrébb dönteni ha pl magas az asztal?
Tehát csak fixen az asztal lapjával merőleges szöget zár be?[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
válasz ricsi718 #50320 üzenetére
Az LG 22MP55HQ-P nem dönthető csak pár fokot elvileg.
A többiről nem tudok semmit csak talán a 2 lg között méretbeli különbség van..
Esetleg ajánlhatom még ezt nekem ez tetszik és 23 colos és mégis olcsóbb mint a te acer-ed.
ACER G237HLbid
-
Doner
aktív tag
válasz ricsi718 #50322 üzenetére
Üdv!
Nekem is tetszik ez a monitor LG 22EA63V-P
Csak lenne egy kérdésem:
Mikor képet néztem róla google ben vannak olyan képek amin szinte nem is látni a keretjét és úgy van rajta a kép. tehát nagyon vékony a kávéja/széle mintha az egész eleje maga a kijelző lenne, na most ez nekem tetszik csak nem tudom hogy tényleg ilyen e vagy csak képek...Meg a másik lg az LG 22MP55HQ-P ennek mekkora a kávája?
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Nekem is mondasz egy monitort max 40-ig?
Eddig néztem párat de sokról kiderült hogy nem állítható a talpa, nem matTudsz egyett aminek dönhető a talpa, matt a kijelző, minél vékonyabb a kávája és fekete, na és persze szép IPS.[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Elég az hogy lehet állítani a dőlési szögét ha pl ágyból nézem és alacsonyabban vagyok sokkal mint a monitor akkor kicsit előre dönteném ha meg épp a gépnél ülök akkor majdnem merőlegesen állna az asztal lapjára.
-
Doner
aktív tag
LG 24MP55HQ-P
Ez dönthető előre fele?
Valaki? Ez am a lg 22mp...nél annyival jobb hogy kicsit nagyobb?
-
Doner
aktív tag
Elvileg sikerült döntenem egy LG 24MP55HQ-P fogok venni.
Jelenleg egy Lg flatron w1942s-em van ennél mennyire lesz ehhez képest szembetűnő a változás?
Ja és majd ha kivettem a dobozból akkor hogyan kell "bekalibrálni" hogy maximálisan jó legyen?
Az igaz hogy ezeket érdemes már hdmi kábellelal használni? Ha nincs a vga-mon hdmi akkor ha a dvi-ba dugom azzal is ugyanolyan jó lesz?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
De ez hogyan van? Még mindig nem igazán értem, nem lehet egy típusú monitorra egyszer beállítani és utána annak a szoftverét másolni az összes többire azokkal a beállításokkal? Tényleg nem akarok okvetetlenkedni csak érdekel a téma ha ugyanaz a típus amiből csinálnak 1,5 millió darabot akkor miért kell egyenként bekalibrálni őket?
Ha már egyszer be van kalibrálva akkor többet a büdös életben nem kell foglalkozni vele?[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
LG 24MP55HQ-P-T fogok vásárolni.
1: Ez jó lenne hd filmnézéshez meg játékhoz?
2: Ugye ezeket be kell még kalibrálni, de ha nincs bekalibrálva akkor is szebbek lesznek a színek és jobb lesz mint egy mezei TN paneles csoda? Illetve ennek a kérdésnek van még egy ága: Mint hozzá nem értő, hol kalibráltassam be? Kihez hova forduljak? És kb mennyibe kerül?
Előre is köszi a segítséget!
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
2: Ugye ezeket be kell még kalibrálni, de ha nincs bekalibrálva akkor is szebbek lesznek a színek és jobb lesz mint egy mezei TN paneles csoda? Illetve ennek a kérdésnek van még egy ága: Mint hozzá nem értő, hol kalibráltassam be? Kihez hova forduljak? És kb mennyibe kerül?
Előre is köszi a segítséget!Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Előre is köszi a segítséget!Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
válasz d@minator #50647 üzenetére
Ha a "színesebb szaturáltabb képvilág"-ot a gyári nem kalibrált monitorra értetted akkor az nekem tetszik. Gondolom hasonló lesz mint egy túlszaturált szuper amoled kijelző a harsány színeivel.
Ez nekem nem gond. Lehet így fogom akkor használni és nem kalibráltatom be.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv nektek!
Miért halk a hangerő maxon is ha hdmi-n van vezetve a hang a monitoromba?Kedzjuk azzal hogy amint a hdmi kábellel bekötöttem a monitort egyből felülbírálta a gépet és jiába dugom a gépbe a jack et ott nincs hang, helyette a monitorba kell dugni..
De minden maxon van a gépen is meg a hangszórók is és alig hallani...mit állítsak be?
A vga egy hd 4850-es win7Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek, vettem egy LG féle ips monitort és faszán működik de van neki ilyen cd-je amit adtak hozzá az mire jó? Érdemes vele foglalkozni?
-
Doner
aktív tag
Üdv! Segítsetek légyszi
Vettem egy új monitort (Lg 24mp55hq)
Ha filmet nézek és jön pl egy sötétebb rész vagy néha csak úgy bármikor elsőtétedik hogy alig látok valamit aztán megint normális lesz?
Mért csinálja ezt?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Sziasztok
Monitort/Tv-t szeretnék vásárolni, azért irtam mind a kettőt mert ha olcsóbb monitort venni akkor azt veszek és majd megoldom valahogy hogy a Tv adást is nézzem róla.
150K szánok rá és ps4-hez lenne tehát leginkább játékra szeretném használni, lehetőleg ami ebből az árból kijön minél jobb és nagyobb.
Előre is kösz ha valaki hasznos infót tud.[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Üdv!
150k ból milyen falra szerelhető monitort érdemes venni? Lehetőleg minél nagyobbat szeretnék full hd felbontással és ps4-hez használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Sziasztok, max 150 ezer forintból szeretnék vásárolni egy falra szerelhető monitort ps4-hez, mik számítanak jó vételnek ennyi pénzért?
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék venni egy monitort ami az alábbi kritériumoknak felel meg.
-Most szeretném venni
-Csak használtan
-Csak IPS full hd
-Legalább 24 colos
-Max ár 29000
-Falra szerelhető legyen
-Nem baj ha DELL de nem ez a lényeg.Előre is köszönöm ha valaki időt szán rám.
[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés de lehet venni oled monitort? Mert én mindenhol csak TV-ket látok ezzel a technológiával fél millió körüli áron plusz minusz 100 ezer..
Egy kb 24" mérteű monitort lehet venni ami oled-es?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest