Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
35k-ért talán használtan találsz, újonnan kizárt
1. Mi a cél, játék, munka, csak net?
2. 21-22-23-24"-osra gondoltál?
3. belépő szintű IPS-ek------>
Dell S2340L__glossy/tükrös vagyis van egy üveglap a panel előtt
Dell U2312HM
Dell P2314H
Asus VX239H
Acer S236HLTMJJ[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ricsi718
csendes tag
Szia!
köszönöm szépen de az acer amit küldtél az nekem túl drága már, nekem bőven elég az ekkora amit én kinéztem magamnak mert maximum 35 ezer forintot tudok monitorra költeni.
Minden szempontot figyelembe véve ez a 3 legjobb 35 ezer Ft alatt. Csak kérdés hogy a 3 közül melyik legyen
Valaki esetleg tudna ebben segíteni? Lényeg hogy nekem nem fontos hogy mennyire dönthető vagy nem dönthető. Nekem a képminőség a fontos.
Köszönöm szépen előre is!
-
BonFire
veterán
A 22-esnek nem tudom, de a 24-esnek 18 mm. Tűrhető. Úgy hallottam, minél keskenyebb a káva, annál zavaróbb a háttérvilágítás miatt beszüremlő glow a képernyőn (ha nem így van, majd valaki kijavít). Tehát nem feltétlenül a legvékonyabbat tanácsos keresni.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Isual
veterán
Pontosan milyen talpat szeretnél te, nem világos. dönthető, forgatható, magasságállítással bírót, vagy elég a dönthető?
(#50348) Jammalan: Dell P2314H (IPS), BenQ GW2460HM (VA). CRT után én inkább az IPS-t javaslom.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
Jobb lesz nála.
HDMI-DVI kábel jó lesz összekötni a VGA-d DVI kimenetével.
Kalibrálni csak szakember tud, megfelelő eszközzel, így ezt magad nem tudod elvégezni.(#50413) Motar: Megfelelő alkalmi játékra, nincs vele gond, ajánlott. Esetleg Acer G226HQL, Dell S2240L lehet még alternatíva ebben az árban. Kicsit drágábban Dell P2214H a legjobb talán.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
d@minator
addikt
1. Jó lesz.
2. Filmehez, játékhoz nem szükséges kalibrálás azonban ha nem elégszel meg a "gyári kalibrálással" abban az esetben egy műszeres kalibrálással egyszerűen fogalmazva színhűbb lesz a monitorod ami nem biztos, hogy "szebb" lesz. Van akinek a színesebb szaturáltabb képvilág tetszik. -
Mercutio_
félisten
42"-os TV? mert egyébként már a 60ezer Ft-os monitorokon is van rögzítési pont a falraszerelhetőséghez...
#57537-re valaki?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
snecy20
nagyúr
Pár ezer forintot hozzáteszel, és veszel 2-3 év garanciával boltból egy újat... Nem foglalkoznék használltal, mert kb. ~33.000-től indulnak az IPS-es FHD-k, annyit meg igazán megér egy 0 km-es, garanciás darab.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Wise (ex-TransferWise)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs