Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz Roachy #17407 üzenetére
Elvileg semmi különbség nem kéne legyen pl. egy U2410-nél HDMI<>DP esetben... de azért kérdezz mást is (pl. Nyugdíjas, Egon, old_artist, Isual), ők biztosabbat tudnak mondani
Szerk: igen, azt hiszem, HDMI->DP irányba nem működik a dolog, de talán visszafelé sem...
Amúgy hasznos írások (ha még nem olvastad): -1- ; -2-[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Roachy #23268 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted az A05 reveset, ha lényegesen olcsóbb. Óriási különbségek már egy ideje nincsenek. Az elején még voltak gyerekbetegségeik ezeknek is,de mára már túlvagyunk ezeken. Egyébként A09, A10 ami megy most. Mindezeken túl a revíziók közti különbségeket nem veri nagy dobra a gyártó,csak találgatni lehet azok alapján ha az ember kezében folyamatosan sok darab fordul meg az egyes változatokból.
#23270 stranger28 : Ahogy mondod
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Roachy #23271 üzenetére
Én itthon egy jó ideje nem láttam most A10-est. 1-2 már volt belőle,de hogy könnyen hozzájuss, arra még várni kell.
Egyébként én itt ki is szállnék ebből a beszélgetésből, mert érzem hogy túl fogjuk lépni azt a határt amit még tudok tolerálni ebben a "revízióbuzulásban"
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest