Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hegyirabló

veterán

válasz kotibor #111370 üzenetére

Csak vicc volt ám! :) De az a baj, hogy most már végképp nem tudom, hogy melyik a jobb. Aztán az is lehet, amit írtak többen is, hogy tökéletes monitort ebben az árban, de talán még jóval magasabban sem lehet találni.

(#111368) arcitec Egyik nap nekem is megfogalmazódott ez a gondolat a fejemben, hogy "- Tulajdonképpen mi is a baj a FHD kijelzőkkel?". De azonnal jött is rá a válasz a kisördögtől, hogy eljárt felettük az idő, de legalább is fogyóban van. Nem voltam benne biztos magam sem, hogy kell a 2K, de most már meggyőződésem.

Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)

• hajraolaj1

tag

válasz kotibor #111370 üzenetére

Amennyire nézegettem a teszteket meg olvastam hozzászólásokat, az LG27GL850-el nem nagyon lehet mellélőni, a Dell S2719DGF még ugye meg sem jelent a magyar piacon. Tekintve, hogy a panel gyakorlatilag ugyanaz, szerintem nem nagyon tud jobb lenni a Dell monitor mint az LG, leszámítva a 165Hz-144Hz különbséget. Ha meg ez a local dimming dolog nem kikapcsolható (direkt megnéztem a manualt, OSD-ben nincs erre vonatkozó funkció) és a monitor tényleg fényorgonaként viselkedik SDR módban is (amit egyébként kétlek, HDR-ben jobban elhiszem, hogy ilyen), akkor a választás egyértelműen LG. Találtam egy ilyen bejegyzést, nem az S2721DGF-re vonatkozik, de valami ilyesmit képzelek el annál a monitornál is, hogy HDR-funkciót ha nem használod, akkor tök jó kis monitor. Ugye LG-nél sem érdemes használni a HDR-funkciót azt olvastam, innentől kezdve tényleg annyi a kérdés, hogy a local dimming SDR-módban is állandóan aktív-e.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés