Hirdetés
Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Szia! Először is azt kell eldöntened mire akarod használni a telefont. Másodszor én a D600-at azért nem javaslom ,mert a kamerája nem valami jó. Nekem nem tetszik. Szóval a kettő közül én a W810i-t venném.
[Szerkesztve]Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Samsungoknál ne várj témákat! Ott van 3 avgy 4 előre beállított séma és azok közül választhatsz. Sony Ericsson W810i menüje nekem tetszik. Tetszik az a kis tűzgolyó mondjuk azt átlehet tenni W800i-re, mert lehet iylet veszek Az én hozzászolásomhoz is fűzhetnétek gondolatokat! #635
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Jazz
veterán
válasz legiaap #1370 üzenetére
ha lenne lehetőségem úgy kérném a telefont a gyárból, hogy kamera ne legyen benne Bár púderfon is elriaszt egy kicsit, de ami így elsőre szembetűnt (azon kívü hogy egy árban vannak), hogy: 240x320, de hupsz! most látom csak hogy nem tud diktafont. Akkor bukó...
Amúgy nem k750i-t cserélem le, hanem 7110-es (6 éves) nokiámat : )
[Szerkesztve]free your mind
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz legiaap #4150 üzenetére
legiaap, ez így van...
a nokia csak az emberek hülyesége miatt tartja az árát, nem a minősége miatt...
és én nem lesz akkora seggfej, hogy csak azért vegyek meg egy nokiát, és szenvedjek vele egy évig, hogy utána majd nem harmadáért, hanem a vétel ár feléért értékesítsem...
a D900-nak meg azért zuhan a használt piacon az ára, mert akik csak presztizs miatt vették meg azok a hasonló, de ''olcsó'' kategóriás E250-es miatt most váltani fognak... szerintem rossz lépés volt az a telefon...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest