Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Fekete-fehér lézernyomtatót szeretnék vásárolni.
Ritkán lenne használva.Milyet ajánlatok ami:
- Megbízható
- Jó ár/érték arányú
- Gazdaságos
- "Évekre" veszem így szeretném ha könnyen tudnék hozzá tonert kapni ami sokáig bírja.
- Esetleg működjön utántöltött vagy nem gyári toner-el is.
- Garanciális lehetőleg minél hosszabb ideig.
- Esetleg wifis ha nem dobja meg túlságosan az árat. Nem létszükséglet.
- Csendes
- "Nyomtatás minősége szinte kizárólag csak a toner minőségétől függ" nekem valami ilyen kellene.Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz Csavarnyuzo #2662 üzenetére
És ha jelenlegi típusokból kellene ajánlanod melyek lennének azok?
Egy best buy vételt keresek amit évekig használhatnék. Nem nehéz hozzá évek múltán sem tonert venni.Szimpatikus nekem a HP LJ1102 és látom van belőle wifis változat is. A kérdésem az lenne, hogy ezt lehet kábelen keresztül is használni ha netán nem működne a wifim? Mennyibe kerül egy gyári és mennyibe egy utánagyártott de minőségi toner hozzá? És kb hány oldalt bírnak ki? Ez olyan gép aminél a toner minősége határozza meg a nyomtatás minőségét is?
Te mit vennél a helyemben? (a HP-t?) Természetesen a régebbi kommentemet is figyelembe véve: [link]
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz QwErTy42 #2693 üzenetére
QwErTy42
Válaszolj nekem erre kérlek:[link]
Természetesen nem gond, ha más is tud rá válaszolni.
Tetszik nagyon a HP LaserJet Pro P1102w és meggyőztetek a vásárlást illetően is.
De akkor megláttam [HP LaserJet Pro M1132], hogy nem sokkal többért már olyan gépet is vehetek amit jobban kitudnék használni. Egyetlen hibája van számomra, hogy nincs benne wifi.
Viszont van egy nagy tesója amiben már van:[link] Nem tudom mennyire számít jó vételnek.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz QwErTy42 #2697 üzenetére
Mind a 2 multis esetében?
Illetve
Hp-ben gondolkodtam "A HP-ba azért a pénzért minden tonerrel együtt új fényhengert is kapsz"
Van olyan ajánlott vétel multis wifis nyomtatóból amiben nincs fax? (vagy azok azok amiket én linkeltem)
THX
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz A_ScHuLcZ #2740 üzenetére
Sima fekete/fehér nyomtatónak ami megbízható és költséghatékony HP LaserJet Pro P1102 vagy a HP LaserJet Pro P1102w (wifis) verzióját ajánlom én is, meg szerintem másik is a topicban.
-
Predator2
addikt
válasz QwErTy42 #2768 üzenetére
nekem is egy hp p1102w nyomtatóm van
mit takar ez a memória pontosan (minek egy nyomtatónak egyáltalán memória)?
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz QwErTy42 #2770 üzenetére
és ha mondjuk túl nagy a dokumentum amit nyomtatni szeretnék gépről és betelik a 8mb nem fog tudni nyomtatni? vagy csak annyit ami elfér a 8mb-be a többit majd a következőnél? vagy hogyan kell ezt elképzelni?
-
Predator2
addikt
válasz egykori #3032 üzenetére
évekkel ezelőtt volt epson nyomtatóm, nagyon rossz volt, mielőtt megvettem a mostani HP-m beszélgettem ismerősökkel és ők is szidták
van akinek a megbízhatóság a lényeg
-
Predator2
addikt
Helló
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy tanárnő ismerősöm, ő szeretne multifunkciós nyomtatót venni.
Szkennel/Nyomtat/Fénymásol.
Megbízható legyen és jó ár/érték arányú. Olcsó nyomtatási költséggel.
Első sorban lézerben gondolkodott, mert fél a patronosok beszáradásától.
Márka inkább Canon vagy HP.
THX
-
Predator2
addikt
válasz Csavarnyuzo #3375 üzenetére
Helló
Ezzel eddig nincs is gond, de neki sem mindegy, hogy mennyibe fog kerülni 1oldal nyomtatása. Ezért is írtam nektek. Tuti olyan gépet venne, amit drágább fenntartani mint megvenni.Te melyiket vennéd? Tudom nem vagy oda a multis gépekért.
-
Predator2
addikt
válasz Csavarnyuzo #3380 üzenetére
Ha csak az ár fontos akkor igen, de ha számít a garancia is, akkor érdemes kerülni azt a 2 említett boltot.
Mindkét boltnak elég rossz híre van.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz Csavarnyuzo #3382 üzenetére
Ha van Fb-od ajánlom hogy olvasgasd a Tékozló homár blogot. A vásárlókat/felhasználókat megkárosító cégekkel foglalkozik, a panaszosok eseteit mutatja be. Ez a 2 bolt gyakori vendég. A edigital nagyon sokszor van, onnan szalvétát sem mernék venni.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Monokróm lézernyomtatót keresek, ami tud fénymásolni is. Otthoni felhasználásra, viszonylag ritka használatra. Mit ajánlanátok nekem? Megbízható, jó ár/érték arányú gépet keresek. Szeretnék 50k alatt megállni. Csak garis gép érdekel.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.