Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
SilentiumPC Ventum VT2 EVO TG-ről van tapasztalat?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
CM. MB311L ARGB-ben gyárilag milyen ventik lehetnek?(120-asok de milyenek )
Tennék hátra is egyet és szeretném ha egységes lenne.Kellemeset csalódtam benne ennyiért btw, 25-25,5 fokos szobában egész hűvös marad a belseje(10600KF ~52-55 fokon megáll terhelve, Gaming G1 1050Ti meg OC mellett is stabil 62-63 fokon) és érezni ahogy a rácson szemből húzza be. Ami külön tetszik, hogy nem plexi az oldala hanem rendes üveg és füstös!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gabber01 #76191 üzenetére
Biztosan, este dobok be saját képet is ha otthon leszek.
Nem tudom neked mi a füsti és a light füsti de egészen biztosan füst színezett a mértékét mindenki maga döntse el.----
Árához képest tényleg meglepően jó cucc súlyt nem mértem de nem gyanúsan könnyű. Az argb vezérlő kedves kis plusz volt a dobozban ha az alaplap nem tudná és eleve elosztós a venti kábelezés egy 3. számára. Amit hiányolok az egy C-s csati elölről de azért nem akartam többet kiadni házra.
Egész jól is volt szerelhető van bőven hely kábelezni és felfogatni/kötözni is.
Egyedül a táptakarón lévő ssd helyeket érzem szerencsétlen elhelyezésnek, nagyon törnek a kábelek de ehhez hozzájátszik, hogy az EVGA B5-nek minden sata-ja 90 fokos. És az alsó porszűrő sem a legkellemesebb (felül mágneses alul ellenben kis fülecskés ki-behajtogatós) de ha azt veszem ventik nélkül 12-13-ért is adják a vázat tényleg full jó.
Szellőzés szintén teljesen okés szerintem, nézegettem a plexi elejűt is de azt már nagyon hotboxnak éreztem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz gabber01 #76193 üzenetére
Később akkor rakok be drive linkről.
Még talán a ventiket tudom felhozni mint mínusz hűtés tekintetében korrekten szellőztetnek (mesh front mellett csúnya lenne ha nem) de alapvetően hangosak, ezt redditen is írták tudtam róla de mivel 0-24 5.1-re van kötve a gép így nem igen tud meghatni.
Ne 20-ért vedd figyelembe, maga a váz az 13-14k ha csak 1 fekete ventivel veszed.
------
SilentiumPC 120mm Sigma HP 120 Corona mennyire gagyi vagy elmegy kategória? Zaj nem szempont inkább élettartam és hűtési effektivitás lenne a kérdéses. Nézegetem a hármas pakkot belőle mert mehetne hátra 1 előre 2 a gyáriakat meg akkor feltenném a ház tetejére.Vagy 2 elől 1 hátul 2 fent az már nagyon negatív irányba is eltolhatna? Fent szívjanak vagy fújjanak?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz gabber01 #76193 üzenetére
Több helyről van összeszedve a kép, oldalát most nem vettem le mert attól mindig tartok, hogy elejtem, csak a csavarok tartják azon kívül csak rajta támaszkodik az alsó 2-3mm lemezen.
Itt látszik mennyire füstös + az eleje: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Külön kis argb vezérlő (Ez nem mindhez jár, meg kell nézni a termékszámot ha .v2/.s2 akkor jár hozzá ha nem akkor nem lesz a csomagban!): [kép]Szűrők, a felső az mágneses nagyon könnyen le és feltehető az alsó az már behajtogatós de nem vészes: [kép] [kép] [kép]
Kábelezni könnyen kábelezhető van bőven lefogatási pont is: [kép] (műszaki segéd felébredt az anyázásra... kimarad io plate )
Proc.hűtőért jár a náspáng de a Hyper 212-vel sem tudtam volna HyperX ramot tenni az első slotba és a proci annyira nincs terhelve a 1050 mellett, hogy most a T200 is lenntartja nem tudom még mi kéne oda, vagy valami extrém rövid hűtő (magassággal nincs gond 166mm-ert ír a gyártó de inkább 170 a belmagasság) kéne vagy néztem Cooler Master MasterLiquid-et de kicsit tartok a vizes témától mi van ha megmakkan a pumpa. Ramból azért a single ha kérdés lenne mert nem hiszem, hogy marad a 16GB, egyetemi specializáció választás miatt sok lesz a virtualizáció és elfog kelleni előbb vagy utóbb az a 2x16.
Power bttn-ön a fehér led karimát kicsit feleslegesnek érzem de ez van.
VGA-ból 344mm-ert írnak de szerintem ez is pesszimistán lett mérve inkább 350 lesz az és akkor még mindig van kényelmesen pár mm-er a ventikhez képest.edit.: el is felejtettem van benne alul egy 2 slotos rekesz 3,5'-es meghajtóknak de az kivehető vagy 3 pozícióban átmozgatható. [kép] [kép]
2SSD hely van az alaplap mögött 2 meg a takarón: [kép]
Utóbbiakra érdemes figyelni, ha a tápnak alapból 90fokos vagyis "felfűzöttek" a sata csatijai akkor nem fog bemenni ide toldó nélkül SSD mert eszement mód fog feszülni a csatlakozó.
Nekem is ezért van most csak bedobva lentre, ha veszek a héten toldót akkor megy be a takaróra. (Lap mögött félek meleg lenne az, nem tudom mennyire jár a levegő.)[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz gabber01 #76203 üzenetére
Erre az ID-re ránézek jövő héten köszi
Mivel a mostani hűtőt nem dobom ki értelemszerűen ha gebasz lenne a pumpával akkor kapásból csere aztán a gari majd rendezi de addig is van gép. Ezen a MasterLiq 120-on nagyon agyalok mert megoldhatná a házszellőztetést is mert eleve tennék hátra ventit is meg a mem hely - proc.hűtés kérdését is na meg jóval kisebb terhelés a mobonak. Szóval igazéból nagyon gondolkozok rajta. Kicsit a próbáljuk végig a dolgokat úton vagyok mivel több év konzol után mondtam azt, hogy akkor ideje gépet építeni. Laptopot is kellett volna megint cserélni a One S-t Series-re így már bőven ott volt a történet, hogy nem a konzolnak állt a zászló.
Nagyon meg kéne bontsam ahhoz, hogy hozzáférjek és tapasztalatok alapján a műanyag patentek nem díjazzák a hasonló ötleteket. Ez legalább csak statikusan fehér, a HDD led az a szélére került fehér/piros színben. (szimmetriára figyeltek ez tetszik: reset - fejhallgató - mikrofon - power bttn - 2x usb 3.0 - hdd led)
Z9 Neo-t haverom nagyon ajánlotta (főleg mert volt neki egy dobozos gyak bontatlan ) de zárt az eleje nem látszanak a ventik így kiesett. Meg nagy nekem magas lett volna, tetőtéri a szoba és mivel asztalon van a gép (jóval kevésbé porosodik így hetente takarítás ide vagy oda) ezért a magasság kiejtette a rendes torony házakat mert az a 2-3 centi is kellett amit nyertem ezzel. Ha cserélném akkor szerintem idővel majd egy Meshify C Mini Dark Tempered Glass lesz a befutó. Néztem a Focus G Minit is de elől azok a 3,5-es helyek nagyon old-school-ok voltak.
A kábelvezetőkbe már tervben van a gumis takarók megoldása de még készítem a modellt havernak a 3D nyomáshoz.
abridabri Megkérdezhetem mennyi volt ez a lap vágva? Agyalok egyedi sarok asztalon és szép lenne üvegből.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egy ventis(120-as) proci vízhűtőt felrakni hátsó ventiként is mennyire halva született ötlet?
Elölről 2x120mm venti adott viszont szeretnék még egyet ami kifelé húzza a levegőt ezért kérdéses még mindig, hogy vizes blokk menjen fentre és hátra külön venti vagy életképes ötlet lenne-e erre a célra felhasználni.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Teasüti #76299 üzenetére
Féltem a lapot ha csak egy közepes tornyot hoznak már jó vagyok.
A korábban itt ajánlott Scythe Mugen 5 (B) van most fent de ez a cucc iszap nehéz még kézben is. Ha csak ezt a szintet tudja már nyugodtabb lennék.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Yodamest #76301 üzenetére
Akkor lehet a vége, hogy szégyenszemre de felfogom függeszteni nagyon finoman a ház felső rácsozására a hűtőt.
Tényleg halk a hangját nem hallom(ellenben az előd rettenettel ) terhelésen sem csak nehéz félek eltudja idővel húzni a lapot esetleg.
Két ventist nem tennék fel a 10600KF-re nem érzem, hogy feltétlenül szükséges lenne nem fog ez akkora OC-t kapni, hogy a mostani torony ne bírja el már.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Yodamest #76304 üzenetére
Integessen a Boeingeknek.
Köszi akkor marad így ahogy van csak kap nagyon finoman 2 kis fogatást a ház tetejéhez. Damil finoman elég ehhez és látszani sem fog az enyhén füstös oldallap miatt.
edit.: Tök komolyan felfogom finoman kötni. Ne mond már, hogy az a gyösz méretű kis hátsókeret teljesen szétosztaná a súlyt mert nehezemre esik elhinni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Yodamest #76306 üzenetére
Feltétlen
Most még rágjuk a témát dolognál tartok mert ha megy az rgb akkor viszont ritka ocsmány lesz a dolog mivel egy vonalban van a felső előlapi venti és a proci hűtő.Van 20-30-ért olyan mATX ház ami fekvő és üveg fedlapos? Lehet egyszerűbb lenne és nem is kattognék rajta.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Teasüti #76309 üzenetére
A retronak tényleg jó a színe.
Lehet cserélek az MB311-et meg elpasszolom vagy tolok a kereten és Thermaltake Core V21 a mesh front és a 200mm-es front venti szimpinek hat.
Yodamest
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz nyunyu #76344 üzenetére
Szomorú látvány az a 1050... a magamét látva a 10600kf mellett is mindig összetörik a szívem.
...majd meglátom egy EVGA 1660S árát és gyorsan megbékél a lelkem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Teasüti #76347 üzenetére
Momentán sírok de ez másik topik.
Apropó rég láttuk az urat a motorosban.Nem lesz itt csoda csak alt coin lásd raven.
nyunyu ha akarnék se adnék 150-től többet VGA miatt a gép kerete 350-re lett meghúzva kivárok vagy tavasszal használt 1070ti lesz ebből, ennyiért a 1660S egy rossz vicc ahogy a 2060 is. (FHD a cél stabil 40-50fps szvsz nem sürget annyira a 1050ti cseréje, G1 Gaming OC-zve egész élhető még )
Nagy volt a kísértés, hogy nuku VGA és rendes 10600K de haverom odaadta 35-ért a G1-et így ennyit megért ínséges időkben....
-
Micsurin
nagyúr
Este megnézem, bár én nem kötöttem be nálam mindent az alaplap vezérel lehet egyszerűbb lenne esetedben is ha van argb csati rajta.
-
Micsurin
nagyúr
Ez ilyen ahogy a ház venti és elosztó csatik is baromi lazák és tágak.
Én finoman húztam rá egy gyorskötözőt átlósan a csatikra az összetartja őket lanra cipelésnél is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz WynNyback #76408 üzenetére
Láttam több nyitott táp ablakos alsós házat de most meg nem mondom a neveket, mikor néztem min 2 v 3 jött velem szemben.
Hmm alsó táp és a port én ~20 centi lakkozott fa emelvénnyel oldottam meg. Lyukas téglalap keret konkrétan ház mérete +2mm oldalt 1 centi magas karimával alatta 4 láb krómszárból. Port erősen redukáltam így, előtte az asztalon volt na ott hiába takarítottam hetente nem segített...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Teasüti #76418 üzenetére
Az a baj nem mindig poén az alapja, 13. kerületben volt anno cimbivel egy kedvenc termünk egyik csajszi pipaszár vékony volt de a nagy átlaga a hímtársadalomnak 2 hétig a szőnyeg alatt kúszna ha meglátnák mennyivel többet bír a lány mellből vagy hátból a maga 58-59kg-jával...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
~30-50 közt keresem az MB311L utódját, semmi extra okom a cserére mert ez is remekül szellőzik pusztán szeretnék egy sokkal "letisztultabb" formát. nagyon agyalok a Pure Base 500FX vagy az NZXT H700 Matte-en, előbbi gondolom legalább olyan jól szellőzik mint a mostanim az utóbbival viszont kicsit kételkedem, mennyire tűnik vállalhatónak?
Tetszene az a fehér minimalista dizájn mert kék RGB-vel (BQ LightWing2 szett) + fekete PureRock2FX + B550M SteelLegend nagyon jól nézne ki főleg ha esetleg látszódna a 6700 Pulse felirata is.
Vállalható a szellőzése mit tudni róla? Vagy legyen a BQ és menjek biztosra?
5700x + BB50M SteelLegend + PureRock2FX + RX6700 Pulse keresi következő otthonát 2x NVMe + 3x 2,5 SSD-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Floyd80 #79628 üzenetére
Tetszik az a fehér - fekete kombó H7-ből nem láttam ilyet ill az már inkább 60 körül szór ha jól látom. (Márciusban RX6700 + 16GB ram, most 5700x + mobo a házon azért nem akarok akkorát nyújtani 30-50-ból az 50 tényleg a plafon most )
Milyen szín? PÜ-ben lehet célszerűbb ha komoly feldobás
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Pure Rock2 levegősen kényelmesen befért nekem a H700 előtt a 311L-be btw szóval mehet bele akár torony is!
-
Micsurin
nagyúr
NZXT H700-hoz mi állhat a legközelebb? Mióta topikon belül lőttem egyet szerencsével azóta égen földön nem találunk még egyet használtan páromnak. Pedig már ott tartunk, hogy a szín mindegy max akkor egyedileg lesz az fehérre fújva.
Mik a legközelebbi koppintások a H700-hoz design terén?
-
Micsurin
nagyúr
Ha a H710-be a srácnak sikerült fentre beszuszakolni a 280-ast elméletileg a 700-ba nekem is bekéne tudni nem? Azonos maga a külső ház gondolom akkor a felső ventilátor konzol is.
-
Micsurin
nagyúr
H7 Flow egy H700-hoz mérten hozhat valamit hőfokok terén? Ugyan így sima H7 mennyivel zártabb mint a 700-as a perforált élekkel? Vertical GPU megoldott, meddig lesz kapható hozzá tippre a mounting kit? (Nyárra van tervbe GPU csere ha lesz is megint házalás a kit csúszik…)
Annyira mission impossible használt 700-ast fogni lehet én költözök Flow / Elitebe párom meg örökli 1 hónap alatt csak egy csalóval gazdagabbak és egy postaköltséggel könnyebbek lettünk.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Grave_444 #79781 üzenetére
Még rágódok rajta plusz fizu 8 vagy 9.-e a gyakornokok sajnos még német szoftver multinál is később kapnak.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Corsair 4000D Airflow BB Alzan ha nem zavar a fehér.
Ezt a Zalmant meg elfelejteném. edit.: őszintén én a Zalmant en bloc elfelejteném.
Tudom én is néztem anno az MB311l előtt de akkor már inkább használtan jobbat.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Trailblazer #79987 üzenetére
Iponnal akar szereltetni, kár érte pedig Bb
-
Micsurin
nagyúr
válasz Trailblazer #79989 üzenetére
Régen szerettem őket olyan kb 5-6 éve de lehet van az 7-8 is. Utána elkezdtek szórakozni ezzel az egy év garival vagy fizess többet etc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest