Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
x64 és kicsitomi88, köszönöm a válaszokat!
kicsitomi88: és szerinted a Google-ban hogy találom meg a választ arra a kérdésre, hogy nagyjából egy E2180 milyen szintű AMD-procinak felel meg?
Egyébként a 8800GT-t itt 62900 Ft-ért adják. Így meg már nem fér bele a keretbe.diegho: ha idegbeteg vagy, szedjél hangyát, másrészt gondolkozz el azon is, hogy egy fórum "Milyen gépet vegyek" címmel valószínűleg nem feltétlenül csak a hozzáértőknek szól. Ha nincs türelmed válaszolni a kezdők kérdéseire, akkor ne is fórumozz. A fórumnak legjobb tudomásom szerint pont az lenne a lényege, hogy segítsünk mások problémáit megoldani, és kérdéseket tegyünk fel a nálunk hozzáértőbbeknek. Sajnálom, ha te nem így látod.
Sk8erPeter
-
diegho
nagyúr
hát azért van rá egy ezresem, hogy egy asus házban kb 10 fokkal hűvösebben elmegy a cucc mint abban és ha összeszámolod alig drágább az asus ház+táp. mint az a csodaház+egy 350w fsp. (csak azért mondom mert én is vásárolok a dotcompban - aqua nagykere - és hoztam már olyan házat)
-
matyiGo
aktív tag
az alien computerst ismerem, ők tényleg jók. de most nagyon úgy tűnik hogy a redtower nevű helyen fogom összerakatni, olcsók és eddigi tapasztalataim szerint megbízhatók, bár a garanciákat nem sietik el...
viszont ennek a boltnak nem minden található meg a készletében, így erre modosítottam a konfigot:
Processzor AMD Athlon X2 64 BIT 4400+ AM2 (Windsor) Dual Core s940 Dobozos 17 390 Ft
DVD Pioneer DVR-112D DVD +/- RW Duallayer 16X / OEM, fekete 6 500 Ft
Tápegység Cooler Master eXtreme v2.0 380W / Passive PFC 7 600 Ft
Samsung 250GB 16MB SATA300 7200rpm 3év gar. 15 000 Ft
DDR2 800Mhz 1GB Kingmax Mars /TinyBGA 6 200 Ft
Alaplap Asus M2NBP-VM CSM /sAM2 , nForce430, PCI-E, DDR2 800 , SATA300, int. VGA - DVI , 7.1 / 18 120 Ft
(házam van)
nos, szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
kicsitomi88
őstag
-
-
DaVe-BoY
csendes tag
Áh, köszi a beárazás topicot Mindent kerestem csak ezt nem
- Hogy mennyit ... olyan 80 ezres körül ...
- NET,Film,Zene,programozás,meg hasonlókra használnám .
- Csak letöltésre használnám !
- Vistát még nempróbáltam, de mind2 megfelel !
Monitorom van ... egér + billentyű nemkell ... se hangcucc ...
(( ami kell : CPU+hűtés ,Deszka ,Vga ,RAM ,Táp ,Winyó ,valami tök "ikszdé" ház >> mind1 ))köszi !
-
DaVe-BoY
csendes tag
hm ... nemrossz ... monnyuk valami Intel re gondoltam pl : link ... szerinted ? igaz 11 eltöbb ... Esetleg valami duplamagoson gondolkodok ...
Az alaplapról ... öm ... sok hibát írnak róla ... szted ? Geil ... geil ... az nem valami űber faja ramocska ?
u.i : Csicsát hanyagolom .. a mostanim azért világít meg minden ,mert LAN partykra jártam meg hasonlók .. és ... hát ... igen
Köszi
-
DaVe-BoY
csendes tag
Az intel az drágább ...
A deszkáról bővebben ... Google LinkJah ,mert amikor én hallottam róla ,mindenki azt monta hogy az a király meg a jó ... meg minden
Most lesegetek cucosokat .. majd felteszem milyenre gondoltam ... majd kritizáld lécci ,és majd firkálj valamit melyik jó ill. nemjó
Köszi !
-
Birsinator
tag
Hát ez az... Én is néztem, hogy úgy 12000-ből kijönne egy ASUS ház és 350w-os PFC táp, amiről azt írták többen is, hogy elég, és a tesztekben is láttam, hogy terhelve még erősebb procival sem érte el ezt a fogyasztást a gép, de az Enermax az igencsak top kategória, és a táp is lehet hogy passziv, de az is Enermax , és ennyiért ez egy must have. De ez csak az én "sznobságom". A mostani gépemben előzőleg egy 300W-os Seasonic táp volt és 6 évig teljesen jól szolgált, a végén is csak a csatlakozó műanyagja fáradt el, és ezért kellett lecseréltem( kicsit szikrázott és beleégett az alaplapi csatiba),de szerencsére ingyen és bérmentve kaptam egy 350-es Chieftec-et helyette, megpucoltam az alaplapi csatit és tökéletesen megy a gép. Amit néztem, hogy egy Asus ház és egy aktív 400W-os Chieftec is kb annyiba kerül mint az Enermax összeállítás. Mondjuk az Asus olyan szolídabb ház, az Enermax, meg csillivilli plexi oldallapos, még kicsit barátkoznom kell vele
Bár ahogy néztem, lehet hogy dec 10 környékén kifogok egy Inno8800GT-t 55 ért, és akkor már az E4500 is okés lehet bele, ami azért mégicsak hivatalosan is Core2Duo és 2 mega Cache van benne ami az alkalmazásokhoz jó.[ Szerkesztve ]
A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest