Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
őstag
válasz vzsryl #27592 üzenetére
Meg az OCZ memória TriChannel KIT volt, ami inkább i7-be való. Mit kezd 3*2GB-vel egy AMD-s lap? Kezeli, de a DC felejtős.
A monitor nem annyi, hanem kb. amennyit írtál, mert a terméknévhez az egy sor szünet utáni ár tartozik mindig.
HDD-ből lehetne egy 320-as, + 640-es, vagy 2 640-es akár. Ha nagyon spéci cucc kell, akkor 2*640 RAID.
Hangkártya nem tudom nem-e a kódolásokhoz kellene.
Táp lehet egy Corsair 520HX is.
TV tunerből inkább Leadtek, és min. 10k körüli ár passzolna a gépbe. Ajánlom a Leadtek PxDVR3200 H-t, nekem nagyon bejön, igaz, az már 24k. De a hardveres mpeg2 kódolás jó dolog nagyon, ha valamit fel akarsz venni.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
zed01
őstag
válasz vzsryl #27592 üzenetére
Én úgy tudom hogy az am3 lapok max 1333 mhz-ig támogatják a ramokat. A winyóval kapcsolatos hozzászólásod megfogadom. A ház miért nem mindegy? Az a lényeg hogy jól szellőző sok férőhelyes táp nélküli ATX-es legyen, végül is a ház csak pár alumínium lemez összehegesztve, nem mindegy mennyit költök rá (olcsót szeretnék). A monitor elírás. A hangkártya egy nagy nevű gyártó prémium kártyája, ettől biztosan nem válnék meg.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest