Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz polgcsabi #21000 üzenetére
Nekem is kb. hasonlóak voltak az elképzeléseim, végül ebből két gépre szűkítettem le, az NX300-ra és a PL5-re. A Sonyk közül a 3N eleve nem tetszett, a kezelőszervei (azaz inkább a hiánya, mert szeretem a tárcsákat és gombokat) miatt, az A5000 pedig gyakorlatilag ugyanolyan. Van egy olyan érzés bennem hogy a Sony egyszerre váltotta le a 3-as és 5-ös NEX-ét A5000 néven, a drágábbik gépre árában, az olcsóbbikhoz pedig kezelhetőségében és tudásában hasonlító gépre. És így érzek az NEX 6-ot és 7-et váltó A6000-rel kapcsolatban is, ami viszont veszettül tetszik, csak az ára nem fért be nekem a keretbe. Fujiból nekem az X-T1 tetszik (a többit nem is nagyon ismerem), de az nekem olyan amikor a koldus kutyája pörkölttel álmodik, elérhetetlen...
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Én eddig nem bántam meg hogy NX300-at vettem. Tanulógépnek, illetve későbbi DSLR-em mellé másodgépnek, "páromnakkölcsönadhatógépnek" szántam. Akinek nálam több tapasztalata van biztosan talál hibát a képminőségében, de nekem az eddigi kompaktjaimhoz képest álleejtősen kiváló.
PL5 volt a másik kiszemelt és az NX300 egy 30e-s leárazással verte meg végül.
-
-
kribe
őstag
Vaku az NX300-hoz is van, csak nem beépített. Az EVF viszont tényleg az egyetlen dolog ami nekem eddig hiányzik a gépről. Jó az amoled lcd kijelző, de szerintem stabilabban tudnám tartani a gépet és jobban tudnék követni mozgó dolgokat keresővel mint a hátsó kijelzővel. Mozdulatlan témához már találtam megfelelő tartást, de mozgó dolgoknál még problémás.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz bvpeti #24472 üzenetére
Itt van pár fotó amit NX300-zal csináltam, de azért vedd figyelembe hogy elég erősen amatőr vagyok.
-
kribe
őstag
válasz cintula187 #25213 üzenetére
Mobil töltők között is van különbség. Bár mondjuk én szerintem nem is használtam a töltőjét amióta megvan, mert miután lehúztam róla a képeket LR-ba, bedugva hagyom amíg fel nem töltődik.
Viszont nekem ha teljesen feltöltődött, ezután kihúzom és újra visszadugom világít a töltésjelző lámpa de csak úgy fél-egy percig. Szerintem ez normális.
-
kribe
őstag
válasz Ricardo128 #32266 üzenetére
Csodálkoztam is hogy ebben a videóban nem dobták be a "tükör nélküli kamerák végre utolérték a dslr-eket minőségben -és méretben" poént. Már aktuális pedig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok